Aj, mojho braska zobrali na gympel Vy mate tiez surodencov na rovnakej skole? Tam, kde chodite vy? Ja mam mladsieho brata... A mi to vyslo, ze s nim pojdem na lyziarsky
Ja som najstarsia a moja sestra pojde asi v mojich slapajach ak spravi skusky, co spravi lebo je to sprtka.Vadi mi asi len to, ze jej nebudem moct kradnut veci.
ja som doteraz bola vzdy na tej istej skole ako brat...sice je o 5 rokov starsi ale som na osemrocku takze sme si spolu uzili ale na vyske by som ho uz nestihla
no poznam take tri sestry ktore chodili presne na tu istu skolu a aj ten isty odbor...nastatsie ja a segra sme boli na uplne inej strednej...teraz jej drzim palce aby ju prijali do kosic na vysku(to bude krasa uvidim ju raz za mesiac ...a nie aby kvasila som mnou v Nitre ...
akoze ja chodim do skoly kde uci moja cteny mama dobre? takze nepindajte...okrem toho predminuly rok sme tam boli ja,moja mama,sestra a este aj sesternica...takze skoro cela familia tedka uz len ja a mama ale je to cvokhaus
tak ja mam o 3 roky starsiu sestru a o 2 starsieho brata a chodili sme na tu istu zakladnu, strednu (cize sme sa tam aj stretli) ...oni dvaja su na vyske v rovnakom meste, no a pravdaze sa chystam tam aj ja
no ja moju sestru vídavám stále v pravidelných intervaloch... základná, hudobná, spoločné vystúpenia, zájazdy, výlety, kamarátky....a teraz aj práca... tak čo je cvok haus, keď ju niekedy vidím 24 hodín denne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale každopádne u mňa je to dosť nepravdepodobné