Prosím Vás baby !!!!!..Idem na slávnostnú udalosť a potrebujem poradiť z líčením..Potrebujem nejaký dobrý,dobre krycí make-up,samozrejme čo aj niečo vydrží a len tak lahko nezlezie.Prosím poradte ak máte skúsenosti Ďakovala
neviem ti konkrétne poradiť, ale skôr by som si zvolila niečo z tuhšiou konzistenciou (krémové, penové,...) a nie tie tekuté. Ale to je len moja osobná skúsenosť, mne tie make-upy z tuhšou konzistenciou lepšie kryjú aj dlhšie vydržia.
po našom meste sa premáva kopa štrnásťočných opíc ktoré si pomýlili solárko so školou a nakoniec co zavŕšili trojitou vrstvou najtmavšieho makeupu na trhu
Ano, najlepsie kryje Dermacol Makeup Cover, ale ten nie je na celu tvar, len na problemove miesta - mne vyznamne pomohol pri flakoch po vyrazkach.
A z drogerkovych make-upov ti asi neporadim, tie nepouzivam. Snad len na Max Factor alebo Loreal by som sa nechala nahovorit. Na tomto sa neoplati setrit.
ale ako on je brutalny ten ti zakryje vsetko ma konzistenciu jak pasta. ja si ho davam na kruhy pod ocami iba ale na tvar by som si byt tebou natapkala nieco ine
@rederenee aj ja som si ho raz dala na celu plet a tiez dost vysusuje, je to lepsie asi len na male miesta, skor ako korektor, nez bezny make up. navyse vytvara taky efekt totalnej omietky na tvari
Nebojte sa nedám si toho neviem kolko na face nechcem vyzerať ako nejaké pipky čo si toho nakydajú aj 3 kilá ja len chcem nejaký čo dobre zakryje a aby aj niečo vydržal.Skúsim niečo a Ďakujem za tipy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Dermacol Cover
2. poraď sa s predavačkou, zvyčajne vedia pomôcť
3. vyber si ľahší, tekutejší, nie príliš hustý
4. dobre sa zamysli či máš žltý alebo ružový odtieň pleti, zaváži to
5. keď sa budeš make-upovať nezabudni si ho rozotriež aj na krk a k ušiam, nie že budeš vyzerať ako tutanchamón v posmrtnej maske
6. käp si zmatňujúci, aby si zbytočne nemusela riešiť púder
7. hlavne si nekúpi prilacný, lebo riskuješ alergiu
mne vydrží na tvári velmi dlho, dobre mi prekryje kruhy pod očami...
.. takže neprežeň to
(a mne sa neotláča )
Ano, najlepsie kryje Dermacol Makeup Cover, ale ten nie je na celu tvar, len na problemove miesta - mne vyznamne pomohol pri flakoch po vyrazkach.
A z drogerkovych make-upov ti asi neporadim, tie nepouzivam. Snad len na Max Factor alebo Loreal by som sa nechala nahovorit. Na tomto sa neoplati setrit.
naozaj su skvele krycie a dlhotrvajuce
tento dobre kryje, aj dlho vydrží... len... farebne mi nesedí snáď žiaden odtieň
ale ako on je brutalny ten ti zakryje vsetko ma konzistenciu jak pasta. ja si ho davam na kruhy pod ocami iba ale na tvar by som si byt tebou natapkala nieco ine