@leiasolo Tak určite to nie je najzdravšie, ale čo je dnes zdravé...
Napríklad v potravinách je plno éčok, konzervantov a tiež nám to škodí a napriek tomu to jeme, myslím, že skoro nikto sa nestravuje tak, že je len bio ovocie, zeleninu, bio mäso, pri varení nepoužíva bujóny, vegety, nekupuje napríklad cestoviny, ale si ich urobí a podobne...
Tá kola určite nie je viac škodlivá ako kopa iných nápojov a potravín.
že vraj to odbúravá vápnik , nejako moc často nepijem kolu ale je pravda že je v tom strašne veľké množstvo cukru, pretože som vždy hyperaktivný keď si dám kofolu a ešte je v tom dosť veľa kofeinu, takže pred spánkom to neodporučam piť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
S tým môžeme akurát mince čistiť.
ale ani ja to moc nemusím no
Napríklad v potravinách je plno éčok, konzervantov a tiež nám to škodí a napriek tomu to jeme, myslím, že skoro nikto sa nestravuje tak, že je len bio ovocie, zeleninu, bio mäso, pri varení nepoužíva bujóny, vegety, nekupuje napríklad cestoviny, ale si ich urobí a podobne...
Tá kola určite nie je viac škodlivá ako kopa iných nápojov a potravín.
Samozrejme, že až takýto efekt to nemá, to som len tak zavalila. Chcela som len prehnaným spôsobom vyjadriť, že podľa mňa je to hnus.
A samozrejme súhlasím, že sú aj bordelovejšie potraviny. Sama ich jem