Ahoj,mám hrozný problém...Vždy ked sa najem /som úúplne plná tak musím si dat niečo dalšie.,koli chuti Ptom iba zbytocne priberám..sice nemam zlu postavu ale pribrala som 4 kila a bojim sa ze to pojde takto dalej a za chvilu zo mna bude slonica!
to som nepísala ja náhodou ?... presne sa v tom vidím--- zjem sladké, je mi z toho zle, tak to treba vyvážiť niečim slaným...drb, chladnička otvorená, odnášam ďalší úlovok.... už sa ledva hýbem, samozrejme, teraz som to prehnala so slaným...dám si ovocie, budem sa cítiť lepšie... nie, to jablko je bez chuti....chladnička otvorená vol.2 a takto dokolečka dokola... budem pozorne sledovať nasledujúce rady, pretože aj ja to potrebujem ! davajte
ty si dalsia z tych, co tvrdia, ze priberu aj z vody? ach. proste dalej nejedz a hotovo. ako ti spominali daj si vodu, zuvacku, umy si zuby... a hlavne sa niecim zamestnaj, aby si na jedlo nemyslela...
Mozem ti povedat len tolko ze ja som sa tak prezral minuly tyzden ze teraz o sladkostiach nemozem ani pocut. Takze velkonocne vajicka pojdu do vitrinky a na narodeninovu tortu mozem zabudnut.
potrebuješ sa prežierať/vkuse jesť z nejakého dôvodu, ten musím odstrániť.
aj ja furt žerem a neviem to stopnúť, v časoch, keď som bola vyrovnanejšia a mala som sa celkovo lepšie, vlastne asi som sa mala dobre som jedla oveľa menej, dakedy to bolo že "jem aby som žila" dnes už to mám "žijem aby som jedla" a štve ma to... boli dni kedy som zvládala nejesť takmer vôbec a nevadilo mi to, teraz akonáhle mám prístup k jedlu tak jem a ak nemám tak mám nervy.
Mal som podobný problém, pribral som 8 kg za 3 týždne. Mal som to šťastie že som mával podváhu takže nemám zatial problém s váhou, no skoro všetko som nabral do brucha, tak momentálne dosť cvičím aby som sa aspoň určitej časti toho tuku zbavil. Ono je to dosť o psychike napr. u mňa to bolo spôsobené stresom pred maturitami tak som do seba hádzal všetko čo malo aspoň nejakú chuť. Chce to len odhodlanie s tým skoncovať.
@Udarmech Toto je presne mô prípad!! Viem presne o čom hovoríš, ja som to stále zažívala, denno denne a tiež som pribrala 4 kilá, až som sa rozhodla chudnúť: » www.birdz.sk/forum/ako-to-ze...
@die mne ani to nepomáhalo lebo vždy aj s kamoskami ked som, že hmmm mam na nieco chut, tak ideme na cokoladu, potom zas na nieco slane, tak ideme na pizzu a tak ale uz je s tym konieeec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a @3
potrebuješ sa prežierať/vkuse jesť z nejakého dôvodu, ten musím odstrániť.
aj ja furt žerem a neviem to stopnúť, v časoch, keď som bola vyrovnanejšia a mala som sa celkovo lepšie, vlastne asi som sa mala dobre som jedla oveľa menej, dakedy to bolo že "jem aby som žila" dnes už to mám "žijem aby som jedla" a štve ma to... boli dni kedy som zvládala nejesť takmer vôbec a nevadilo mi to, teraz akonáhle mám prístup k jedlu tak jem a ak nemám tak mám nervy.
ale týmto som ti asi nepomohla
mne pomaha na to asi len nebyt doma a nemat pristup k jedlu
» www.birdz.sk/forum/ako-to-ze...