Pridávam sem tému ktorá tu už mnohokrát odznela ale z odpovedí som sa väčšinou nedozvedel čo som potreboval tak to píšem aj za seba. Páči sa mi jedno dievča , poznám sa s ním zhruba 2 mesiace ale okamžite sa mi zapáčila. Vždy keď sa s ňou stretnem sa na m
skús ju najbližšie niekam pozvať, lebo takto buď je rovnako hanblivá alebo len slušná, takže inak to nezistíš , odvahu ! ale si na tom ešte dobre, ja sa len usmievam , ale neprehovorila by som ani za nič
Z odpovedí si sa nič nedozvedel nie náhodou, ale dobre.
No, budeš s ňou musieť viac prísť do kontaktu (písať si s ňou, stretnúť sa cez spoločného známeho, naraziť na seba na akcii, ak sa niečo z toho dá, to len vymýšľam), alebo jej rovno naznačiť, že by ste sa mohli niekedy stretnúť, z úsmevu a pár viet to teda nevyčítaš.
heh joj mladý plachý chalan chce infa a vy taký zlý treba sa stretnúť a na základe toho ako to dopadne sa uvidí. pokiaľ bude mať rozšírené zreničky ako mačka tak sa jej páčiš a chce sa s tebou hrať ak nie tak smola
fuuha, tie rozsirene zrenicky..to sa na nu bude kukat z 15 cm vzdialenosti, aby videl ? si to dost dobre neviem predstavit
k teme - najblizsie, ak ju stretnes, spytaj sa jej, ci by sla s tebou niekedy von, vypytaj si jej cislo a ak pojde, mas to jasne..potom uz len sledovat ako sa chova pri tebe (rec tela, usmevy, ci sa bavi pri tebe atd. ) ..proste odvahu chlape, a mas v tom jasno
stretavam sa snou pravidelne lebo mame spolocne hobby a jej cislo aj mam a aj si snou pisem ale z tychto veci som aj tak na nic neprisiel lebo to si moze s kazdim druhym.
@bymyself ale dá sa to tie pohľady slečien sú občas skutočne srandovné, nie nadarmo sa hovorí, že práve oči bývajú zrkadlom duše a žiadna slečna to zamaskovať nedokáže.a je to jedno či to dokáže pripustiť alebo nie. ale bohužiaľ tá odvaha mi chýba, čo vyplýva z môjho nízkeho sebavedomia a vždy to na tom padne. ale viem, presne kedy je vzbudená atraktivita a hodilo by sa "udrieť", ale bohužiaľ je to mi na veci zatiaľ, bo to viac rozdychávam, že sa niekomu páčim, ako sa činím
@miki24 bez odvahy a risknutia sa ti nedvihne sebavedomie.. moj nazor.. ak budes stale iba rozdychavat akykolvek zaujem opacnej strany, tak dalej sa nikdy nedostanes.. skus to brat automaticky, ze ten zaujem tam uz bude a "udri" v spravnom momente.. skus sa odrazit od tohto bodu
ASPON par viet, tych par je vtedy ked sa len nahodou stretneme, bezne sa snou dlho rozpravam a dobre si rozumieme. Co sa tyka toho povedat jej to tak to som kedysi uz spravil a bohuzial to akurat veci pokazilo. Keby som vedel ze mam nejaku sancu tak nemam problem jej to povedat.
@mike123 nehovor nič, ale snaž sa postupne zblížiť ako ti to radili. hovoriť je blbosť ja by som nikdy nikomu nehovoril. normálne slečny musia najprv chlapa spoznať a to je tvoja šanca. ono láska nefunguje ako v romantických filmoch, že vojdeš do obchodu, kde prevalcuješ jednu slečnu a vybiješ jej všetko z ruky a je z toho láska ako hrom. nehovorím, že stať sa to nemôže, ale šanca je minimálna. väčšinu potencionálnych partneriek už zrejme v 23 rokoch poznám resp. stretnem v práci, keď náhodou nejaká prikvitne. len to treba robiť taktným a priamym spôsobom a ísť si za tým, bohužiaľ na toto momentálne nemám ani ja. to úprimne priznám..
to ako ti radili ze jej mas povedat pravdu do oci to nerob. moze sa stat ze uz nebudete ani kamarati. Pocas rozhovorov s nou sa jej nahodne dotykaj(nie aby to bolo ako obtazovanie), pozeraj sa jej do oci a usmievaj sa musi z teba vyzarovat pozitivna energia a sebavedomie daj si za ciel ze pri vasom najblizsom stretnuti ju pozvi niekam von, kam spolu radi chodievate, najlepsie ak pojdete len vy dvaja. Pozoruj jej spravanie pocas toho ako budete vonku a rozoznaj signaly, ako napr trasenie kolien alebo nahodne dotyky od NEJ...
ohladom pisania cez net a telefonovania si:
nepis jej kazdy den, nevolaj jej kazdy, musis jej dat aj vydychnut. ak jej budes pisat kazdy den, zvykne si na to a ty bu
des len jej dobry kamarat ktoreho ma rada. Dociel to aby ona sama od seba napisala tebe. Nepis jej stale ty, skus ju drzat v neistote... Zacne o tebe premyslat co je velke plus.
este posledna vec':
rozdiel medzi dobrym kamaratom a potencionalnym partnerom je prave v bozku... nie ze ju hocikedy pobozkas ked ta to napadne, ale prva pusa musi prist sama. musis to vycitit, skus sa obcas pocas rozhovoru pozerat na nu tak, ze zlomok sekundy na jej usta a dlhsie do oci... niekde som cital ze to stupnuje sexualne napatie, ale da sa povedat ze to funguje aj v praxi... aj tymto mozes docielit prvy bozk, ale ako vravim musis vycitit kedy to ona chce... pisal by som aj viac ale som skole momentalne, ak mas nejaku otazku, pis ju do tohto fora....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
čo je na tom s niekým prehodiť zopár viet.
No, budeš s ňou musieť viac prísť do kontaktu (písať si s ňou, stretnúť sa cez spoločného známeho, naraziť na seba na akcii, ak sa niečo z toho dá, to len vymýšľam), alebo jej rovno naznačiť, že by ste sa mohli niekedy stretnúť, z úsmevu a pár viet to teda nevyčítaš.
k teme - najblizsie, ak ju stretnes, spytaj sa jej, ci by sla s tebou niekedy von, vypytaj si jej cislo a ak pojde, mas to jasne..potom uz len sledovat ako sa chova pri tebe (rec tela, usmevy, ci sa bavi pri tebe atd. ) ..proste odvahu chlape, a mas v tom jasno
si s nou dobry kamarat? ved len semtam prehodite spolu par viet, chod do toho kym nebude neskoro, lebo mozno uz je
Ako Ti môžu v tomto smere poradiť úplne cudzí ľudia?
Dokonca tu máme ešte aj SMSky a rôzne chaty na internete, čiže stačí vyťukať 9 písmen! Deväť!!!
PÁČIM SA TI?
Čo je na tom ťažké? Ou bože, ja to nedokážem pochopiť ....
ohladom pisania cez net a telefonovania si:
nepis jej kazdy den, nevolaj jej kazdy, musis jej dat aj vydychnut. ak jej budes pisat kazdy den, zvykne si na to a ty bu
des len jej dobry kamarat ktoreho ma rada. Dociel to aby ona sama od seba napisala tebe. Nepis jej stale ty, skus ju drzat v neistote... Zacne o tebe premyslat co je velke plus.
este posledna vec':
rozdiel medzi dobrym kamaratom a potencionalnym partnerom je prave v bozku... nie ze ju hocikedy pobozkas ked ta to napadne, ale prva pusa musi prist sama. musis to vycitit, skus sa obcas pocas rozhovoru pozerat na nu tak, ze zlomok sekundy na jej usta a dlhsie do oci... niekde som cital ze to stupnuje sexualne napatie, ale da sa povedat ze to funguje aj v praxi... aj tymto mozes docielit prvy bozk, ale ako vravim musis vycitit kedy to ona chce... pisal by som aj viac ale som skole momentalne, ak mas nejaku otazku, pis ju do tohto fora....