Zdravím chcel by som zbalit babu no neviem ako.ALE VIEM ŽE TAKATO TEMA TU UŽ BOLA MILION-KRAT....Tak niečo o mne: mám 13 rokov bývam v trnave a na podrobnosti odpoviem...Poradte mi niečo prosím vás....Nemal som ešte dievča...
naco by ti teraz bola, tomu nerozumiem potom sa prid spytat ked budes do nejakej zamilovany, mile rada ti poradim, ale ved preboha mas 13, nehrn sa do toho nasilu
Milý , galantný, pozorný , zábavný, svojský. Ak je normálna budeš sa jej páčiť pokial nie si ako Kvasimódo. Ak hej tak si hľadaj "neprispôsobivú občianku."
ja som začal riešiť baby na vzťah keď som mal 15 a keby som počkal tak dva roky,o nič by som neprišiel..čím skorej to bude riešiť,tým skorej sa dodrbeš a to nemá zmysel tak ser na to ešte dlhú dobu a ži život naplno,kým máš toľko rokov
@smuck Načo ti bude dievča? Čo chceš univerzálny návod, v ktorom budeš mať v jednotlivých bodoch napísané, čo máš presne spraviť? Máš času, aj tak sa len zbytočne "oserieš"
tvl tolko komentov ale ani jedna rozumna rada (ziadna rada) hambite sa len mu tu pisete ze je mlady na to lol jebe vam to ?????? mam 12 a chcem mat babu tak isto a nieje na tom nic zle kamaradka co ma 11 uz aj s niekym dlho chodi asi rok a kamarad tak nejak a nikdo sa mu za to nesmeje a nerozhovara mu to vsak je to normalne od 11/12 zacina puberta a kazdy chce s niekym chodit len rozmaznany co nic nerobia nechcu babu
chodte na » www.zlepsisa.sk, je tam kurz balenia, ktory robi najlepsi balic vsetkych cias. na ulici ziskal 5648 telefonnych cisel. je to svetovy unikat!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
= univerzálny návod neexistuje, buď sám sebou.
....................................................................................
Žijeme len raz prave tu a prave teraz
....................................................................................
Musíš zistiť, či sa páčiš aj Ty jej, až potom riešiť "balenie"...
Nedavno som nasiel skvely blog o zenach! a je tam aj poradna, kde vam skusenejsi daju rady ako na rozne typy zien
Je to super! » akonazenu.webnode.sk/...