TáAk JéE to nejáak táakto .. Mala som priaťeľa no po mesiaci sme sa rozisli a ja ho stále milujem aj on mňa len mi nedokáže odpustiť čo som mu spravila ..:/ ..lenže mi sme v tom čase spolu nechodili ..ked som sa bozkávala z jeho kamaratom ..no on si stá
kašli na to, viem ľahko sa hovorí, ťažšie sa to už realizuje, ale máš len 16 a mesiac je veľmi krátka doba... zabudneš, uvidíš, chce to len čas... začni chodiť na nejaké nové miesto, kde spoznáš nových ľudí... a mimochodom @1 by tiež nebolo na škodu
@hoperpohroma celkovo som to tu poslala asi druhykrat za cely ten cas, ktory komentujem fora... nie vztahy ako celok, ale konkretne forum od zakladatelky a vsetko okolo toho
O.o Po mesiaci sa ideš takto zrucovať? A nečuduj sa mu,pre boha s jeho kamarátom sa oblizovať? ehm .... ešte ma napadlo,chudák,musel sa bozkávať napriek svojej vôli ... nooo
Mala som priaťeľa no po mesiaci sme sa rozisli a ja ho stále milujem aj on mňa len mi nedokáže odpustiť čo som mu spravila .. ..lenže mi sme v tom čase spolu nechodili . WTF?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Dobre,čo už ... Nebuď hlúpa
Po mesiaci ste sa rozišli a ty ho hneď miluješ??
Ja to nechápem :/
Neznasam chovanie 16rocnych bab