@mygate tak, veci s ich doby ... cize, nejake tie 80 roky + oco desmod
mama mi dakedy pripada jak keby ani nepocuvala hudbu, ale skor je pravda, ze na to nema ani velmi cas + robi s ludmi, kde jej furt dakto daco huci do hlavy, resp ona niekomu, tak sa jej ani nedivim, ze ked relaxuje, tak chce mat radsej ticho
... ale minule islo v telke we found love, bez toho aby vedela o co ide, povedala, ze je to pekna pesnicka, cim si u mna, ze curevsky splhla
môj oco je rockový odcjovanec, potom si istý čas fičal na country a momentálne obľubuje rádio Regina ale inak, v mnohom sa s ním, čo sa týka hudby, zhodnem..
80tkové, elán, také tie rádiovky slovenské, fragile počúvajú tuším, tatko bol depešák, čiže aj to a okolo vianoc ma furt týrajú koledami. och a dajaký divný ukrajinský hudobný kanál so shitnou hudbou kukajú.
Obaja to, na com vyrastali - teda mainstream oldies ako Beatles, ELO, Queen, Simon & Garfunkel, Tom Jones, ci Cher. Plus foter este zo sucasnych interpretov MiG-21, Karpinu, La Roux a Horkyze Slize.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale sa priznávam, že tých aj ja rada počúvam!
a otec ten oblubuje europu 2 no
môj otec je bývalý dlhovlasý metalista.. ak sú ironi v blízkosti nenechá si ich ujsť
mama mi dakedy pripada jak keby ani nepocuvala hudbu, ale skor je pravda, ze na to nema ani velmi cas + robi s ludmi, kde jej furt dakto daco huci do hlavy, resp ona niekomu, tak sa jej ani nedivim, ze ked relaxuje, tak chce mat radsej ticho
... ale minule islo v telke we found love, bez toho aby vedela o co ide, povedala, ze je to pekna pesnicka, cim si u mna, ze curevsky splhla
a mama, neviem.. neviem ona má rada Expres
mamka nedvedovci, jaromir nohavica a potom radio express a pod.