Diskusie - 938. stránka fóra
1
Prosím pomôžte mi.
Ahojte neviete niekto načo sú baterky v liquid timer? Ďakujem. Otvor fórum »
25. 7. 2016 14:48
14
Korčulovanie
Ahojte chcel by som sa naučit korčulovat na kolieskovych korčuliach alesom samouk a nemam sa s kym učit, preto potrebujem poradit nejake fajn korčule pre začiatočnikov a nejaky videotutorial :) nakolko mam 125 kg korčule musia uniest cca 130kg+... Otvor fórum »
25. 7. 2016 14:45
12
Darovanie potravín po DMT (datum minimalne trvanlivosti)
Problem je že na svete sa vyhodí obrovské množstvo potravín, do výroby ktorých ide obrovské množstvo energie, pričom stále žijú ľudia, ktorí nemajú čo jesť. Stane sa vam že vyhodite potraviny ktore z nejakeho... Otvor fórum »
25. 7. 2016 14:38
4
Použitie obrázka z fotobanky
Zdravím , chcem sa spýtať ako nováčik niekoho kto ma skúsenosti vo vytváraní webov na fotobanky. Konkrétne chcel by som použiť na svojom webe kde mám aj logo na wordpresse ako pozadie témy obrázok z adobe stock ?(10obrázkov... Otvor fórum »
25. 7. 2016 11:35
8
Výlet do Moskvy
Ahojte, máte niekto skúsenosti s tripom do Moskvy? Ako je to s vízami, cenami ubytovaním dopravou atď.. Proste vaše skúsenosti prípadne názory :) Otvor fórum »
25. 7. 2016 09:40
35
Máš tetovanie? Ak hej, koľko, a kedy si si dal/a robiť prvý krát? Ak nie, čo si myslíš o tetovaní? Ak sa ti nepáči, prečo?
- Mám tetovania, a ešte veľa plánujem
- Mám jedno alebo zopár tetovaní, stačí mi to
- Nemám tetovanie, ale plánujem
Ďalšie možnosti »
25. 7. 2016 03:44- Mám jedno alebo zopár tetovaní, stačí mi to
- Nemám tetovanie, ale plánujem
Ďalšie možnosti »
2
Téma knihy
Keby ste mali možnosť povedať spisovateľvovi, aby vám napísal knihu na vaše želanie, akú by ste mu vymysleli tému? Otvor fórum »
24. 7. 2016 23:44
6
OA DMJ Čadca -čo si o téhle škole myslíte alebo viete
No nuž 9 ročník za rohom . Radšej sa spýtam na názory ľudí . Konkretne by som chcel ísť na bilingválne štúdium nemecké . Nuž valasy rozpíšte sa . Otvor fórum »
24. 7. 2016 23:24
32
Zvláštni ľudia
Toto ma celkom zaujíma. Aký bol najzvláštnejší človek, akého ste kedy poznali? Napríklad, nevšedné záujmy, divné správanie, ... alebo proste človek, ktorý sa vymyká správaním z normálnych radov :D Otvor fórum »
24. 7. 2016 22:41
5
Parťák na chudnutie
Potrebovala by som nejakú parťáčku na chudnutie a na vzájomné podporenie. Myslím si, že vo dvojici by to išlo lepšie.. Vzajomná podpora je dosť nápomocná ako keď ste v tom sám. Je to niekto? :) TS Otvor fórum »
24. 7. 2016 20:39SIV - kurzy (NJ/AJ)
Ahojte, chodil niekto na kurzy v BA z jazykov NJ alebo AJ? Neviete aká je tam ,,úroveň výčby?" Či je tam NJ napríklad taký ako na goethe institute... Otvor fórum »
24. 7. 2016 20:33
3
Pomoc so zubami
hojky mám delikátny problém so zubami sú značne pokazené z vonku nie, skôr z vnútra /áno umývam si ich 4x do dňa nefajčím ani nič podobné je to proste genetika ... vie niekto čo sa s tým dá... Otvor fórum »
24. 7. 2016 19:44
1
Uncharted 4 Thiefs End
Hral to niekto? Je to dobrá hra? Zaujíma ma hlavne hratelnosť a príbeh :) samozrejme aj Grafika je dôležitá ale chcem vedieť aký máte názor :) je tam dosť akcie alebo je to len príbeh? Otvor fórum »
24. 7. 2016 18:59
1
Napaľovanie CD
čaute. potrebujem poradiť. mám notebook HP 250 G3, windows 10, sériové číslo - CND434BR2M. Ešte asi pred týždňom som na ňom normálne napaľoval CD, ale išiel som napáliť dnes, už to nešlo, píše že systém nemôže napáliť súbory.... Otvor fórum »
24. 7. 2016 17:07
54
Podľa čoho ste si vyberali strednú školu?
nepotrebujem poradiť len sa nudím valasy. Otvor fórum »
24. 7. 2016 17:03
24
Steps Bar Trencin
Ahojte rad by som začal chodit na disky konečne a chcem sa spýtat ze ake mate skusenosti so Steps barom v TN ? Díky :) Otvor fórum »
24. 7. 2016 16:37