Diskusie - 930. stránka fóra
2
Parndorf Outlet
Cawte Oplati sa ist do parndorfu v auguste ? Dá sa tam zohnat polo košela Ralph Lauren za 30 €? Dakujem Otvor fórum »
3. 8. 2016 14:12
11
Poraďte darček
Moja mama bude mať 40. narodky. Nechce žiadny pobyt a pod. lebo by tam aj tak nešla, knihy nečíta, darčeky do domácnosti/kuchyne jej vraj pripadajú že ju máme len na upratovanie a varenie :D ak... Otvor fórum »
3. 8. 2016 12:45
12
Systém, ktorý ma hnevá?
EU nám dala šancu vyjadriť sa k témam, ktoré sa snažia legislatívne ukotviť... čím viac mladých sa zapojí, tým silnejší hlas začujú a tým väčší dopad na tvorbu debilných zákonov a kvôt to môže mať. Vyjadrime sa teda? Otvor fórum »
3. 8. 2016 11:44
26
Anti hip-hop pesničky?
Nepoznáte niekto niaku pesničku, s ktorej by môj sused pochopil že každý máme rád iný štýl, a nie sme obohatený keď tam vytuni hip-hop? Nech si každý počúva čo sa mu páči, ale nenúti to... Otvor fórum »
3. 8. 2016 09:31Mlada Garda
Čaute, mám jednu otázku. Ako je to s rozdelením blokov na chemické a strojárske. Lebo som chemik, ale dal som si izbu na Dčku. Je s tým nejaký problém? Otvor fórum »
3. 8. 2016 08:49
12
Ktorý by ste si vybrali a prečo
2. 8. 2016 23:47
14
Mate svoju fiktivnu postavu?
Mate nejaku fiktivnu postavu ktora je ako vy? Nemyslim ktorou by ste chceli byt, alebo s ktorou suhlasite ale kto JE ako vy? Otvor fórum »
2. 8. 2016 23:24
13
Spolubývanie MUNI Brno
Ahojte, od septembra nastupujem na MUNI na Prirodovedecku fakultu a hľadám si bývanie, nevie niekto o niečom poprípade nehľadá niekto spolubývajúcu? :) Otvor fórum »
2. 8. 2016 22:19
4
Štúdium v zahraničí
Chcela by som sa opýtať hlavne tých, ktorí majú skúsenosti, ako to je s tým štúdiom v zahraničí. Či je to náročné, aké sú požiadavky, aké musím mať známky, prípadne z čoho potrebujem maturitu... Otvor fórum »
2. 8. 2016 21:55
2
Franz kafka
Ti co citali jeho dielo V karnem tabore, ako ste ho pochopili, aka je podla vas vypovedna hodnota a hlavna myslienka? Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:49
14
Kto zažil podobný prvák na výške?
Zažili ste saunu v kúpelke? Jedli ste dvojmetrovú šnúru na prádlo s kečupom? Fúkali mega bubliny? https://www. youtube. com/watch?v=EO-sRLSqO4w PS: to som ešte jedol mäso. :) Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:27
12
Speváčka
Ahojte Chcela by som vás poprosiť či by ste mi sem napísali nejaký pseudonym ( ako Rihanna, Celeste Buckingham ......) ale po anglicky chcela by som začať spievat anglicke piesne mám aj vlastné ale nechcem ísť do... Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:12
7
Chloroform ? uspavacia látka ?
ahojte ako sa volá ta látka keď vo filmoch alebo reálne prídu zlodeji do bytu a daju na utierku vodu dajaký roztok asi sa to vola Chloroform a to daju na usta a nos a ta osoba uplne omdlie ...... Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:07Ludia na lolko na Weste?
cavte hladam ludi na hranie na weste, chcem si tam spravit ucet novy hravam prevazne jungle mid top ked tak nick BestSonaWe dik :P na easte ked tak ucet nahakuzpower Otvor fórum »
2. 8. 2016 19:57
12
Cestovanie MHD
Dobrý deň včera som sa prestahoval do BA, mám to do práce 5min MHD, lenže tu máme zástavku kde sa nedajú kúpiť lístky, ako si mám tie lístky kupovať poprípade, som počul že sa dá vybaviť... Otvor fórum »
2. 8. 2016 19:42