Diskusie - 926. stránka fóra
33
Ked ludia ktorých nemám rád počúvajú rovnaku hudbu ako ja
Stalo sa to aj vam? Ľudia ktorých vyslovene nemate radi pocuvaju rovnakych spevakov ako vy. Vadi vam to? Mne ano a stava sa mi to casto. :( najhorsie ked ani nechape tomu textu, ani sa nesnazia ho... Otvor fórum »
7. 8. 2016 20:22
35
Nove priatelstva
Kde clovek teraz spoznava novych ludi? Na zabavach a v baroch je len kopec ozratych deti. Neviem si predstavit ze teraz pojdem sam na bagetu a tam niekoho oslovim. Momentalne ani ziadna partia nie je. Tak kde... Otvor fórum »
7. 8. 2016 17:57
4
Farmácia UK
Ahojte, je tu niekto, kto od septembra nastupuje na farmáciu na UK? Otvor fórum »
7. 8. 2016 17:37
3
Predškolská pedagogika
Ahojte, nájde sa tu niekto kto študuje predškolskú pedagogiku na UKF v Nitre? Ak áno, aké predmety tam sú? Ďakujem za odpovede :) Otvor fórum »
7. 8. 2016 15:35
39
Ideálny človek
Aké vlastnosti podľa vás má ideálny človek. Človek, akým by ste chceli byť, keby ste mohli? Otvor fórum »
7. 8. 2016 12:09
8
Ušný Tinnitis
Zdravím, začalo to asi pred 5- dňami. Bol večer a ja som sa išiel osprchovať, keď som sa osprchoval a ľahol do postele, tak ma strašne začalo svrbieť ucho. Stlačil som parkrát ucho a prestalo... Otvor fórum »
7. 8. 2016 10:46
9
Výber telefónu
Čaute, kupujem nový telefón a rozhodujem sa medzi Sony Xperia XA a Huawei P9 Lite. Obe stoja 280e, aj HW su takmer identické ale neviem sa rozhodnúť pre ktorý. Nejaké postrehy ? Poprípade nejaký iný tip... Otvor fórum »
7. 8. 2016 09:09
24
Nadvazovanie kontaktov s ludmi
Cauko mam dost problem s nadvazovanim vztahov - nielen s babami ale aj klasickych kamaratstiev. Nemam tu v okoli ziadnu partiu a ked idem do mesta a chcem sa zoznamit neviem co dotycnym povedat. Nejake typy ako to... Otvor fórum »
7. 8. 2016 03:55
30
Ako sa preniesť cez určite veci :D
nedavno som z nudy šmirovala frajerovi mesenger , je to hrozne ukamenovania hodne ja viem vypočujem si od vas vela nadavok , dospelí ludia toto nerobia ..ale bola som si ista že sa len pobavim a absolutne nič... Otvor fórum »
7. 8. 2016 01:20
17
Množiarne
Čo si myslíte o videu od Sáry o množiarniach a o psíkoch ... Nezdá sa vám to video trochu prehnane . Chcela by som len vedieť čo si o tom všetkom myslíte. Napíšte názor do komentára. ... Otvor fórum »
6. 8. 2016 22:29
31
Najlepší film
Veľmi by ma zaujímalo, aký je podľa vás, najlepší film, ktorý ste za poslednú dobu videli :) Otvor fórum »
6. 8. 2016 19:13
6
Facebook messenger vs. Facebook lite
6. 8. 2016 18:45
8
Je treska zdravá alebo nezdravá?
- Tie rohlíky su viac nezdravšie
- Tie balene majonézy v obchodoch tresku ani nevideli
- V primeranom množstve mi to dokonca dáva pocit nóbl večeri
Ďalšie možnosti »
6. 8. 2016 18:43- Tie balene majonézy v obchodoch tresku ani nevideli
- V primeranom množstve mi to dokonca dáva pocit nóbl večeri
Ďalšie možnosti »
17
Preco sa chlapi furt stazuju
Ze su zeny zlatokopky? Mozu si za to sami. Sak ked na to nema love tak ju nebude pozyvat do najdrahsieho podniku ale kupi cuco, 2 corgone, tresku a 10 rohlikov a najedia sa na lavicke v... Otvor fórum »
6. 8. 2016 18:22