Diskusie - 900. stránka fóra
12
Rýchlejší rast vlasov
Prosím nejaký domáci recept alebo radu, aby mi rýchlejšie rástli vlasy.. (aby boli hustejšie, zdravšie) najlepšie, čo máte sami odskúšané :) Otvor fórum »
5. 9. 2016 19:18Depresia
Ahojte poslednu dobu trpim uzkostou. V skole sa s nikym nerozpravam, nemam chut sa ucit ani robit nejake zaluby. Aj ked vela spim som stale unavena. Rano prezivam hrozne, nechce sa mi stat ani z postele. Ked je tu... Otvor fórum »
5. 9. 2016 18:57
8
Stránka na zoznamovanie
Ahojte , chcem sa spýtať, či nepoznáte nejakú stránku kde sa dá si písať s ľuďmi, zoznamovať sa. Hľadám niečo okrem facebooku či pokecu. Otvor fórum »
5. 9. 2016 18:46
9
Dopravna značka
Ludia help :D Čo je to za dopravnú značku... Myslím že to bola výstražná značka a bol v nej čiernou nakreslený človek stojaci priamo (nie kračajuci ako pri priechode pre chodcov)... v učebnici to nikde neni :D ani... Otvor fórum »
5. 9. 2016 18:24
29
Kamaráti
Čaute, Možno to vyznie nejak namyslene alebo sebecky alebo neviem ako, ale nepatrím k mojim kamarátom. Ide o to že preferujem iný hudobný žáner(punk rock), mám úplné odlišné názory atď. Mám ich rád ale potreboval by som niekoho kto by... Otvor fórum »
5. 9. 2016 17:30
7
Využitie CPU nad 50%
Mám procesy v základe a nemám spustený žiadny program neviem čo s tým skúšam výpnúť procesy čo tam podla mňa nemajú čo robiť ale stále nič poradte pls Otvor fórum »
5. 9. 2016 16:10
7
Zápis predmetov v Aise na UK
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, či aj prváci si zapisujú predmety a tvoria si rozvrh v Aise? Ak áno poraďte prosííím ako :D Otvor fórum »
5. 9. 2016 14:41
6
Bicie
Čaute chcem si kúpiť bicie a chcem sa spýtať, tých čo ste skúsenejší na aké značky sa mám zamerať a na čisto nové nemám tak že keby som si nejaké našiel na čo si mám dať pozor?Pred rokom som začal... Otvor fórum »
5. 9. 2016 13:58
7
Zmena fotky na ISIC
Ahojte, dá sa nejakým spôsobom zmeniť fotka ktorú mám na ISICu? Otvor fórum »
5. 9. 2016 13:04
15
Piercing
potrebujem dakoho kto by mi prepichol pierc bez toho aby na to bolo treba rodičov :/ Záhorie :) Otvor fórum »
5. 9. 2016 12:36
7
Ukf pf zapis
Zas som to. ja a zas o ukf pf. Potrebujem to na rychlo tak sa nejdemn rozpisovat o tom preco to neviem :D. Zajtra o deviatej mam zapis do 1. rocnik. Neviete nahodou niekto co si... Otvor fórum »
5. 9. 2016 09:59
3
Blokovanie tovaru pokladňou
Ahojte Neviete ako sa blokuje tovar na pokladni? Aspoň nejaký základný jednoduchý postup. ďakujem Otvor fórum »
5. 9. 2016 09:45
2
Kadernictvo TT
Ahojte. Vie mi niekto poradit nejake lacne kadernictvo v Trnave? Vdaka :) Otvor fórum »
5. 9. 2016 08:37
16
Ako povedať mame?
Moja sestra už vyše 3 rokov býva s priateľom, pretože má isté existenčné problémy s mamou, s ktorou sa nekontaktujte. Teraz sestra zistila, že je tehotná a chystajú svadbu. A na mne ostalo oznámiť to mame...... Otvor fórum »
5. 9. 2016 00:40
1
Študuješ angličtinu na Masarykovej Univerzite?
Ahojte, hľadám človeka, čo študuje AJ na bakalárskom stupni na MU v Brne. Zaujímajú ma len také bežné praktické otázky spojené so štúdiom :) Ak by bol niekto ochotný... Otvor fórum »
5. 9. 2016 00:11
2
Upozorňovacie okienko (chyba)
Posledný týždeň mi na notebooku vybehuje okienko s týmto oznamom aj po reštartovaní... neviete mi prosím poradiť čo s tým ? https://postimg. org/image/lx4y184sd/ your hardware settings've changed please reboot your computer for these changes to takeeffect Otvor fórum »
4. 9. 2016 23:31
18
Prvý školský deň stredoškoláka
o pár hodín ma čaká môj prvý školský deň na strednej, tak ma zaujíma ako ste vy prežili tento prvý deň :D Otvor fórum »
4. 9. 2016 22:19
21
Ako vycistit zvratky
kamarat mi ogrcal postel cistil to uz pracim praskom a nic stale to smrdi potom som to vycistil ja este cistiacim prostriedkom na koperce ale stale to strasne smrdi... mate uz nieco odskusane aby to nesmrdelo dost by mi... Otvor fórum »
4. 9. 2016 21:55