Diskusie - 884. stránka fóra
24
Ako prežiť v práci?
Ako prežiť v práci keď sa vám moc nechce? Ako vydržať? Načo myslíte a čo vám dodáva energiu počas dňa? A čo robíte keď vás tam niečo vytočí? A ako sa odnaučiť stále pozerať na hodiny :D pretože stále kontrolujem... Otvor fórum »
26. 9. 2016 20:10
3
Fiktívna charakteristika
Čaute, máme úlohu zo sj, máme napísať fiktívnu charakteristiku tejto osoby. Vôbec neviem, ako to mám napísať, prosím poraďte. Otvor fórum »
26. 9. 2016 20:01
14
Ryanair, batozina, kozmetika, jedlo. :),
Ahojte. Je tu niekto kto bezne leti cez Ryanair? Potrebujem poradit, ci mozem mat okrem prirucnej aj kabelu cez rameno, kozmetiku v kabele ci kufry? A ci mozem tete priniest korbace di anglicka v prirucnej... Otvor fórum »
26. 9. 2016 19:58
1
Ktoré je lepšie?
- EUBA – fakulta medzinárodných vzťahov
- UK – fakulta sociálnych a ekonomických vied (odbor aplikovaná ekonómia)
Hlasuj »
26. 9. 2016 18:52- UK – fakulta sociálnych a ekonomických vied (odbor aplikovaná ekonómia)
Hlasuj »
3
Ukončenie VŠ
Ahojte, chcem ukončiť VŠ a zaujímalo by ma, či mám okamžite poslať žiadosť o ukončenie štúdia, alebo môžem počkať až dokým na nevyhodia a do tej doby mať status študenta no zároveň tam nechodiť. Je tu... Otvor fórum »
26. 9. 2016 18:43L&m súťaž
Ahojte cez leto bola súťaž s cigaretami L& M nepamätáte si ako sa volala ? Ďakujem Otvor fórum »
26. 9. 2016 17:51
1
Farby na textil
Vie mi niekto poradiť z vlastných skúseností akej značky farby na textil sú pre neho najlepšie? Ďakujem za odpoveď. Otvor fórum »
26. 9. 2016 16:32
1
Mafia III Dabing CZ
Caute :D moja otazka je prosta bude cesky dabing na PS4? Niejaky profik do mafie urcite poradi :) Otvor fórum »
26. 9. 2016 14:49
11
BA-Trnava každý deň (skoro)
Čaute, najde sa tu niekto kto chodí do školy do TT a dochádza tam z Bratislavy vlakom? Ako to celé zvládate ?máte aj voľný čas či len celé dni cestujete?meškajú často vlaky?ja som začala chodiť do TT, a trochu dosť... Otvor fórum »
26. 9. 2016 13:39
6
Hotely Praha
Ahojte, máte dobré skúsenosti s nejakým hostelom v Prahe ? Myslím tie lacnejšie kde chodia hlavne mladí :) Otvor fórum »
26. 9. 2016 10:31Hľadá sa prvák(čka) na Verejnej správe v KE
Servus, hľadám nejakého prváka alebo prváčku, čo študuje na UPJŠ na Verejnej správe v Košiciách. Potreboval by som pár info, takže ak by sa nejaký/á našiel/a, tak píšte sem a ja vám napíšem súkromnú správu... Otvor fórum »
26. 9. 2016 10:16
24
Štrajkujúce šteniatko
Mám problém s 9 týždňovým retrieverom. Ide o to, že keď s ňou chcem ísť von, zatne sa. Ľahne si na svoje miesto a nehne sa. Musím ju vziať na ruky a vyniesť až vonku,... Otvor fórum »
26. 9. 2016 08:43
28
Váš názor - psychopati
Ahojte. Kedže mám rada názory iných ľudí, tak rada by som sa spýtala, kto alebo čo je vo vašom vnímaní psychopat? Nechcem odborné články, čítala som ich dosť, ale zaujíma ma VÁŠ názor. Nič... Otvor fórum »
26. 9. 2016 02:36
40
Vyšportovaná baba. Áno alebo nie ?
Len ma zaujíma, či sa chalanom páči baba: štíhla, bez svalov..alebo s krivkami..alebo pekná baba so športovou postavou(aj keď má jemné tehličky na bruchu, väčšie stehná-svaly, guľatý zadok..) ja sama športujem už veľa rokov, postavu mám... Otvor fórum »
25. 9. 2016 23:33
21
Life hacks
aké life hacks v živote používate? trošku sa inšpirujme!:D Otvor fórum »
25. 9. 2016 18:45