Diskusie - 814. stránka fóra
6
Ako ďaleko by ste boli ochotní cestovať za prácou?
- Som ochotný sa i presťahovať
- Som ochotný dochádzať - chodiť na viac dňové turnusy
- Som ochotný dochádzať do 50 km
Ďalšie možnosti »
20. 12. 2016 10:09- Som ochotný dochádzať - chodiť na viac dňové turnusy
- Som ochotný dochádzať do 50 km
Ďalšie možnosti »
3
Potrebujem radu Autoskola BA
Caute, chcel by som sa spytat ludi co maju za sebou vodicak a maju ho relativne kratko 1-2 roky max. kde si ho robili a hlavne kde boli spokojny a kde nie. Pre mna hlavne by bolo... Otvor fórum »
20. 12. 2016 09:14
31
Aj vy niekedy myslíte na ľudí, ktorých ste v minulosti stretli alebo niečo s nimi zažili?
Ahojte, tak mi prišlo na um, že spýtam sa aj iných, ako to je u vás. Keď ste niekdy s niekým boli zadobre alebo ste niekoho stretli, kto vás zaujal, či inak ste ho... Otvor fórum »
20. 12. 2016 00:15
11
Narodeninová oslava
Ako si predstavujete skvelú narodeninovú oslavu, celý jej priebeh a výzdobu? Otvor fórum »
19. 12. 2016 22:18
51
Najmenej sexi vec na svete
Môžete to brať v dvoch ohľadoch: -Niečo úplne asexuálne, čo si neviete vôbec spojiť so sexuálnou činnosťou; alebo dokonca vás pohľad na to o chuť na sex pripravuje -Niečo absolútne esteticky nepríťažlivé a škaredé Otvor fórum »
19. 12. 2016 19:38
21
Študovať Prekladatelstvo a tlmočníctvo ?
Ahojte :) Rozhodujem sa, na akú vysokú školu pôjdem. Veľmi ma láka Prekladatelstvo a tlmočníctvo - konkrétne anglicky a rusky jazyk. Je tu niekto kto študuje tento odbor a poskytne mi zopár informácii ? Vopred ďakujem :) Otvor fórum »
19. 12. 2016 18:54
2
Blokovanie web stranok v mobile
Vie mi niekto poradit ako zablokujem nejake stranky na mojom mobile. chcem zablokovat pristup na pokec..vdaka za kazdu radu Otvor fórum »
19. 12. 2016 18:22
34
UPOL Zubné lekárstvo
Je tu niekto, kto študuje tento odbor ? Veľmi by ma zaujímalo, či je pravda, že testy sú vyrábané z testovníc ? Poprípade, aká bola spodná hranica bodov na dostatie sa na tento odbor. ... Otvor fórum »
19. 12. 2016 16:03
8
Externa nabíjačka
Ahojte chcela by som sa opýtať mám telefón Samsung Galaxy S7 edge a chcem si kúpiť extérnu nabíjačku ale čo jednu mám tak tá mi v pohode nabíjala starý telefón, tablet mi nabíja ale galaxy s7 edge už nie... Otvor fórum »
19. 12. 2016 12:33
28
Darček pre kolegu
Potreboval by som poradiť. Včera som prišiel do práce, kde som sotva mesiac a musel som si ťahať z osudia lístok s menom. Jedná sa o takzv. "anonymného Ježiška (Mikuláša, Santa Clausa...... Otvor fórum »
19. 12. 2016 11:57
26
Používate počas Silvestra zábavnú pyrotechniku?
- Áno, aktívne tak oslavujem príchod nového roku
- Áno, ale iba jednoduchú formu (prskavky a podobne)
- Nie, väčsinou sledujem pyrotechniku okolo (susedia, mesto)
Ďalšie možnosti »
19. 12. 2016 08:05- Áno, ale iba jednoduchú formu (prskavky a podobne)
- Nie, väčsinou sledujem pyrotechniku okolo (susedia, mesto)
Ďalšie možnosti »
14
Vyhrážanie zabitím a ignor polície
Známa sa mi priznala že ju manžel týra psychicky aj fyzicky. Zašlo to až tak ďaleko, že jej posiela výhražné maily s fotkou jeho zbrane, že ju zabije. No na polícii ju policajtka odbila, vraj... Otvor fórum »
18. 12. 2016 21:29
19
úrad práce !!!
Takze na tu ma celkom dost nastvali len tentorok som skoncil skolu mam skolu na technicke oblasti bol som sa zapisat na urad prace zatial kym si hladam pracu tam si dobre pametam ze som zakrizkoval ze nechcem mat... Otvor fórum »
18. 12. 2016 20:03
40
Vztah so starsim
Mam 13 rokov a mam o 17 rokov starsieho priatela a neviem ako to povedat mame. Frajer ma presviedca nech nehovorim nic no mama sa ma stale vypituje a uz mi zakazuje chodit von. Otvor fórum »
18. 12. 2016 16:15
6
PROSIGHT - práca a vzdelanie
Nemá tu niekto skúsenosť s firmou Prosight? Táto spoločnosť nám bola predstavená na ich seminári. Chcel by som sa spýtať, či je to naozaj seriózna spoločnosť a či s ňou nemal niekto problém? (napr. ohľadom... Otvor fórum »
18. 12. 2016 16:10
16
Darček pre 5 ročného chlapca
Nemáte nejaký nápad, čo by mohlo potešiť 5 ročného chlapca? Vidím ho tak raz za rok, neviem, čo ho baví. Má ale veľmi veľa hračiek a kadečoho. Prípadne, čo... Otvor fórum »
18. 12. 2016 15:54
- nie, nestretávam sa s tým
Hlasuj »