Diskusie - 805. stránka fóra
12
FIIT vs FEI api
Ahojte, starý problém, spýtam na čerstvejšie info, idem na vysokú z gympla, s matikou, fyzikou, programovaním (C)nemám problém. Veci čo som počul FIIT = samovražda, FEI = flákač, vie to... Otvor fórum »
1. 1. 2017 22:07
10
Vlásky
Mám dá sa povedať ešte krátke vlasy, no chcem ich dlhé. Vždy keď sa rozhodnem nakoniec to skončí tak, že sa ostrihám, lebo vždy mi vadí ta prechodná fáza, keď vlasy ako tak dlhé ale... Otvor fórum »
1. 1. 2017 19:22
11
Čo si o tom myslíte vy?
Tak včera som sa vyspal s dobrou kamoškou s ktorou sme dobrí kamoši už dlho a asi alebo určite to bola blbost. Ráno som šiel domou. Otazka mám sa jej ozvať mám čakať a ozvať sa až zajtra alebo mám... Otvor fórum »
1. 1. 2017 18:09
15
Správanie mužov a žien
Viete mi niekto vysvetliť čo znamená správať sa ako muž alebo žena? Lebo v poslednej dobe často čítam, že muži sa už nesprávajú ako muži a ženy ako ženy? Wtf? Pokiaľ viem každý muž a každá žena sa správa... Otvor fórum »
1. 1. 2017 16:07
5
Občiansky preukaz
Dobrý deň ak som už dovŕšil vek 15 rokov a mám občiansky preukaz môže mi zákonný zástupca zakazovať chodiť von alebo ma v tomto nejako obmedzovať? Otvor fórum »
1. 1. 2017 15:48
7
KTORÁ ŠKOLA JE LEPŠIA ABY SOM SA DOBRE UČILA?
1. 1. 2017 15:01
3
Čo je pre vás ťažšie?
- Ukončiť niečo (trvanie v práci, vzťah, školu a podobne)
- Byť "obeťou" toho ukončenia (výpoveď, kopačky, vyhodenie)
- Neviem, to záleží od konkrétnej veci
Hlasuj »
1. 1. 2017 14:50- Byť "obeťou" toho ukončenia (výpoveď, kopačky, vyhodenie)
- Neviem, to záleží od konkrétnej veci
Hlasuj »
Mobil
Cauko. Neviete mi poradit? Uz od vcera ked pridem na stranku Ask. fm tak po chvilke mi zamrzne mobil a vypne sa a automaticky sa zasa zapne. Neviete co s tym? Otvor fórum »
1. 1. 2017 09:43
4
Názov piesne
Pamätám si iba videoklip: na začiatku stal pred kamerou muž a za nim bolo akokeby zrýchlené nočné mesto celé to video myslim bolo nočné mesto a svetla ako new york a zrýchlene.. je to pieseň z niekedy 2012-2015 spieva ju... Otvor fórum »
31. 12. 2016 21:23
2
Zalozky chrome , opera
Prosim vas, zmazali sa mi zalozky a hesla v chrome , v chrome://settings/ ako je People a tam cu profily a ja som klikol na ten krizik (neviem asi som retardovany)... Potrebujem hlavne zalozky (pripadne aj stranky... Otvor fórum »
31. 12. 2016 21:13
17
Programovacie hry
Ahojte, rád sa učím nové veci a rozmýšlam že sa naučím programovat :) chcel by som sa spýtat, či poznáte nejaké hry ktoré učia programovat zábavnou formou - ja poznám iba codecombat. com to je ale v premium... Otvor fórum »
31. 12. 2016 19:13
6
SNAPCHAT
Kto zvas ma snapchat ? Napiste aj ako sa tam volate ja som nick. netreba Otvor fórum »
31. 12. 2016 18:17
4
Názov piesne
Pamätám si iba videoklip: na začiatku stal pred kamerou muž a za nim bolo akokeby zrýchlené nočné mesto celé to video myslim bolo nočné mesto a svetla ako new york a zrýchlene.. je to pieseň z niekedy 2012-2015 spieva ju... Otvor fórum »
31. 12. 2016 18:08
17
Gymnaziálne knihy BIO, CHEM
Ahojte. Prosím vás, vedel by mi niekto poradiť, kde zohnať gymnaziálne knihy z biológie a chémie? Chcem sa pomaličky začať pripravovať na prijímačky na medinu a všelijaké predražené knihy z Martinusu a pod. za veľa... Otvor fórum »
31. 12. 2016 15:53