Diskusie - 797. stránka fóra
18
Ako to chodí?
Ahojte prosím ak by mal niekto čas, tak by mi vedel tak podrobnejšie opísať ako to na vysokej škole vlastne chodí ? V čom je to rozdiel ako stredná ? Otvor fórum »
11. 1. 2017 15:53
35
Ako by ste sa rozhodli vy? (1. koment)
- Prekonal by som svoj odpor a šiel
- Všemožne by som presadzoval iné miesto, hoci celkovo menej praktické
- Nešiel by som s uvedením skutočného dôvodu
Ďalšie možnosti »
11. 1. 2017 15:50- Všemožne by som presadzoval iné miesto, hoci celkovo menej praktické
- Nešiel by som s uvedením skutočného dôvodu
Ďalšie možnosti »
3
Vybehujúce reklamy na Xiaomi mi4c
Ahojte, kúpila som si nový mobil Xiaomi mi4c a stále keď zapnem wifi a fb tak mi tam začnú vybehovať návrhy na aplikácie a podobné veci nedá sa to nejak nastaviť aby mi to nevybehovalo ? Dosť to otravuje Otvor fórum »
11. 1. 2017 15:29
3
Prešovská univerzita
Ahojte... momentálne sa rozhodujem kam na výšku a zaujala ma univerzita v Prešove, chcem sa spýtať tých ktorí tam študujú ako tam je :) Intráky, mesto, prípadne ak je niekto na pedagogickej fakulte tak profesori :) Otvor fórum »
11. 1. 2017 14:35
18
Pužívate Spotify?
11. 1. 2017 12:30
31
Prekážalo by vám, ak by váš partner nebol rovnocenný spoločník na rozhovor?
Ahojte, riešim jeden problém s priateľom a zaujímam sa o váše názory a skúsenosti... s partnerom sme v niečom úplne rozdielne typy. Zatial, čo jeden je intelektuál, ktorý miluje hlboké rozhovory zaujímavých témach, druhý... Otvor fórum »
11. 1. 2017 11:54
2
China Girl
- viac sa mi páči Iggyho verzia
- viac sa mi páči Bowieho verzia
- obe sa mi páčia rovnako
Ďalšie možnosti »
10. 1. 2017 22:13- viac sa mi páči Bowieho verzia
- obe sa mi páčia rovnako
Ďalšie možnosti »
3
Poď sa učiť snowboardovať :)
Ahojte hľadám niekoho áno žensko/mužský rod :) kto sa chce naučiť jazdiť na snowboarde. Vo vrátnej je super akcia ak sa nazbierame 5 tak máme kurz za 10e/na osobu... Ale kľudne by som išla aj inde..... Kto je za???? Otvor fórum »
10. 1. 2017 21:53
3
Pomooc
Prosím pomohli by ste mi ? Chcem vedieť ako nainštalovať minecraft :D :D :D :D Prosim Otvor fórum »
10. 1. 2017 21:37
16
Ako je to u vás vo vzťahu s obdarúvaním, financiami atď. ?
Ahojte. Ako je to u vás vo vzťahu s darčekmi, pozvaniami, financiami? Muž platí žene, žena mužovi alebo je to fifty fifty? Alebo proste neriešite túto tému a je to spontánne? Rada si prečítam ako k... Otvor fórum »
10. 1. 2017 21:30
13
Rozchod bum BÁC ?
Zdravím :) chcel by som sa spýtať ako ste sa vyrovnávali s rozchodom ? A aký máte názor na to keď sa chcú bývalí priatelia vrátiť k vám po rozchode ? Otvor fórum »
10. 1. 2017 21:13
14
Zlé videnie a slabosť
Od včera poobedia mám rozmazané videnie a celkovo som taká slabšia. Večer ma boleli nohy, ale to prešlo. Zajtra idem na očné a na neurológiu. Prosím vás, neviete o čo by mohlo ísť? Som celá... Otvor fórum »
10. 1. 2017 19:50Hľadám hudobnú skupinu - videoklip
Čaute, Hľadám slovenskú hudobnú skupinu (s vlastnou hudbou), ktorá by mala záujem o natočenie videoklipu. Natočenie videoklipu by bolo v rámci mojej maturitnej práce, takže by to bolo zadarmo. Na žánri hudby mi nezáleží. ... Otvor fórum »
10. 1. 2017 19:08
16
Tehotný muž
Bolo jasné že to tu niekto postne skôr či neskôr. Slniečkari majú nového hrdinu :) Bez hejtu sa vyjadri na tému či Vám to príde choré alebo nie. Otvor fórum »
10. 1. 2017 18:19
5
Najlepsie uplatnenie
Chcem sa spytat navsevujem vs odbor bezpecnost kontrola potravin... a bojim sa ze tento idbor nema dobre uplatnenie a rozmyslam o prestupe na agrobiotechnologie prip. Neskor na ing stupen technologia potravin..ma niemto skusenosti s tymito odbormi dakujem Otvor fórum »
10. 1. 2017 17:47
29
Žienky, ako sa staráte o svoje vlasy?
rada sa inšpirujem. a keby mal niekto tip ako podporiť rast, sem s tým. Otvor fórum »
10. 1. 2017 15:40