Diskusie - 640. stránka fóra
12
Laptop- rada
Ahojte vedeli by ste mi odporučiť nejaký dobrý laptop na štúdium? (Architektúru). Rozmýšľala som nad asus zenbook 3, no neviem či je asus dobrá značka :) ďakujem za každú odpoved! (MacBook nemôže byt) Otvor fórum »
16. 8. 2017 15:49
7
Volávate na dopravný servis do rádií?
- Áno, už som tam volal/a
- Nie, ešte som tam nevol/a
- Áno, pravidelne informujem o dianí na cestách
Ďalšie možnosti »
16. 8. 2017 15:46- Nie, ešte som tam nevol/a
- Áno, pravidelne informujem o dianí na cestách
Ďalšie možnosti »
13
Praca V ESETe
Ahojte, robi/l niekto v esete? Resp vie opisat pohovor, podmienky, plat, skusenosti? Dakujem Otvor fórum »
16. 8. 2017 13:30
6
Testy povolania
Zdravím, nepoznáte náhodou nejaké dobré testy povolania na ktoré sa hodíš, ktoré sú ZADARMO a na, ktoré nemusíš zadávať email. DIKEEES. Otvor fórum »
16. 8. 2017 13:05
2
Praca v Irsku
Dobry den. Moja praca ma vôbec nebavi. Tiez by som aj potreboval zmenu prostredia. Ake mate skusenosti s pracou v Irsku ? Napríklad praca zvaraca, alebo aj ine... ? Otvor fórum »
16. 8. 2017 11:01
8
Knihy o smrti
Poznáte nejaké knihy, dokumenty písané nábožensky neutrálnym človekom? (resp. uvažuje nás smrťou vedecky) Otvor fórum »
16. 8. 2017 09:37
17
Keby máte možnosť si vybrať prácu na LETO, ktorú možnosť by ste si vybrali ?
- práca s možnosťou kariérneho rastu ,vysnená práca v kancelárií v manažmente,to čo chcete študovať ,práca na Slovensku,za menší plat .:) + vysnená práca MINUSY- oveľa menej penazí,treba dlhší čas na vypracovanie sa na danú pozíciu
- otrokárska práca v zahr
Hlasuj »
15. 8. 2017 21:56- otrokárska práca v zahr
Hlasuj »
7
Listy
Vždy sa mi páčilo, že ľudia si písali listy, či už zaľúbené alebo len tak kamaráti... Myslela som, že teraz sa to už nepraktikuje ale jedna baba na FB písala, že existujú také skupiny kde sa ľudia dohodnú a píšu... Otvor fórum »
15. 8. 2017 17:29
1
Kaderníctvo v Žiline
Ženy poraďte mi nejaké naozaj dobré kaderníctvo v ZA. Chcem si dať odfarbiť vlasy kvalitne hlavne.. a následne ofarbiť. Ale už len zmývateľnými farbami. Diky Diky. :D Otvor fórum »
15. 8. 2017 16:39
31
A kto by si bol ty?
Ak by si mal/a byť postava v seriáli, aký charakter by si bol/a? Otvor fórum »
15. 8. 2017 16:11
2
Sprej na vlasy z dm-ka
ahojte..otázka skôr pre dievčatá :) dnes som narazila v dm na sprej "proti kučeraveniu a lietajúcim vlasom" . tak sa chcem opýtať či máte niektorá s tým skúsenosti či to funguje a tak :D lebo ja mám s týmto... Otvor fórum »
15. 8. 2017 15:34
13
Akým spôsobom sa nútite do vecí, ktoré musíte, ale strašne sa vám nechce?
Stáva sa vám, že ak máte nejaké neodkladné povinnosti (školské zadania, pracovné povinnosti, ....), robíte všetko možné, len nie to, čo by ste mali? Viete si vybudovať nejakú sebadisciplínu, aby ste sa vedeli prinútiť... Otvor fórum »
15. 8. 2017 14:07
3
Film Špina
Ahojte, boli ste niekto na tomto slovenskom filme v kinách? Aký máte naň názor? Páčil sa vám? :) Otvor fórum »
15. 8. 2017 12:55
18
Leteli ste už lietadlom?
15. 8. 2017 10:29UNIPO- internát
Ahojte, prosím vás vie niekto ako funguje ten internat na 17 novembra č. 11? Podala som si žiadosť pred dvoma mesiacmi ale stále mi neprišla žiadna odpoved, tiež na nete mám že aj tam mám podať žiadosť..?Idem do... Otvor fórum »
15. 8. 2017 08:43
- Nie, ešte som neprispel/a
- Iná odpoveď
Hlasuj »