Diskusie - 4963. stránka fóra
16
červene bodky na nohach po holeni
Po holeni noh mam stale cervene bodky a je to dost neprijemne , lebo je ich vela. Nevie ako sa ich mozem zbavit?co na to pomaha?diki Otvor fórum »
14. 9. 2011 23:31
33
Predavači -núkači v obchodoch
- vyhovuje mi, ak pár sekúnd po vstupe do obchodu dobehne za mnou predavač s "Môžem Vám pomôcť?"
- vyhovuje mi, ak za mnou dobehne núkací predavač po pár minútach, po tom čo sa rozhliadnem, lebo inak by som ho sám neoslovil
- nemám to rád ani v jednom prípade
Hlasuj »
14. 9. 2011 22:47- vyhovuje mi, ak za mnou dobehne núkací predavač po pár minútach, po tom čo sa rozhliadnem, lebo inak by som ho sám neoslovil
- nemám to rád ani v jednom prípade
Hlasuj »
9
Hra
hra : Spociva vtom ze vzdy ten kto zacne napise niaku vetu ze priklad prave mi zvoni mobil Kto nasleduje musi okomentovat toho koho ma nad sebou priklad tak ho zdvihni skorej nez ti... Otvor fórum »
14. 9. 2011 22:44
6
2 otázky
Ak chcem, aby som mal zoradenie "veľké ikony" vo všetkých ikonách, čo mám urobiť ? Keď nastavím na jednom, u ostatných mi to nenastaví. Čo mám urobiť, ... Otvor fórum »
14. 9. 2011 22:43
22
Ak by ste mali ísť na bilinválnu školu, na akú by ste išli?
14. 9. 2011 22:03
17
Nejde mi klavesnica
z nicoho nic mi preestala ist a dovtedy normal isla a nefunguju mi e t i o p u teeraz pisemcez tu vecicku na obrazovke....uz som ho aj povysavala Otvor fórum »
14. 9. 2011 21:36
31
Objektívy na Nikon
Prosím Vás, chcela by som sa spýtať, lebo si už neviem ďalej pomôcť, či Canon objektív pasuje na zrkadlovku Nikon. Chcem si kúpiť objektív a rada by som vedela či pasujú aj iné objektívy na Nikon.... Otvor fórum »
14. 9. 2011 21:00
15
Ako sa mám naučiť moria a tak v Európe?
Potrebujem pomocť, na domácu úlohu z geografie sa máme naučiť všetky moria, zálivy, prieivy a prieplavy v európe a kde sú, ale mne sa to stále pletie :( nemáte nejakú chytrú radu jako sa to... Otvor fórum »
14. 9. 2011 20:53
8
EBay Nakupovanie
Zdravím, potrebujem sa spýtať tých, čo nakupovali v eBay-e, ako to funguje, koľko sa platí poštovné, kam zaslať ak treba výrobok reklamovať, a ako to vôbec celé funguje..dík Otvor fórum »
14. 9. 2011 20:52
68
Ktorý telefón by ste mi poradili? e7 alebo Desire Z
nokia e7 http://fony. sk/index. php?podstranka=recenzie& cislo_kategorie=6& cislo_clanku=1213 alebo HTC Desire Z http://fony. sk/index. php?podstranka=recenzie& cislo_clanku=1217& cislo_kategorie=3 Cenu teraz Otvor fórum »
14. 9. 2011 20:46
27
Matematika-pomôžte mi,,.
Ahojte, som v 7. ročníku a učiteľka nám dala s matiky úlohu, z ktorej mi chýbajú dva príklady.. Obsah štvorca je 81ha, a mám zistiť, koľko m má jedna strana toho štvorca... A další príklad je... Otvor fórum »
14. 9. 2011 20:37
5
Poznáte názov tejto pesničky??
http://www. youtube. com/watch?v=1ZT3wWwfTXM& feature=player_embedded#! prosííím potrebujem to vediet :D Otvor fórum »
14. 9. 2011 20:33
11
Čo natočiť?
Máme do školy robiť taký projekt, že máme natočiť nejaký krátky film. Minimálne to má mať 5 minút. Podmienkou je, že tam buď musíme hrať, alebo tam musíme niečo narozprávať. Môže to... Otvor fórum »
14. 9. 2011 20:12
1
Fórum bez nadpisu
Ahoj ... takze mam taky problem ze vecinou ked si pisem s dievcatom tak neviem sa dako rozpisat skoro furt sa spitam iba ako sa mas co robis ... a potom dalej neviem co :( neviete my poradit? Otvor fórum »
14. 9. 2011 20:02
48
Nový mobil
Prosím poraďte mi nejaký dobrý mobil. Sestra mi ide na narodeniny kúpiť nový telefón ale ja sa akosi stále vybrať aký. Ide mi len o tri veci a to aby bol dotykový, aby mal wi-fi a aby... Otvor fórum »
14. 9. 2011 20:01