Diskusie - 4934. stránka fóra
17
Ako sa co najsportovejsie obliect ?
Ako sa co najsportovejsie obliect ? Otvor fórum »
26. 9. 2011 14:21
7
červenovlásky: máte skúsenosť s farbou (melírom) Wats Elysée - ohnivá červená?
chcem sa spýtať, či ste si už farbili vlasy niečim takýmto.. http://www. op-cosmetic. cz/op-cosmetic/eshop/1-1-DLE-ZNACKY/78-2-Wats/5/174-Elysee-melir-pudrovy-Cerveny používa sa na farbenie tmavých vlasov ... funguje? prosím o rady Otvor fórum »
26. 9. 2011 13:11
29
čo by ste urobili keby vám vaša opitá kamarátka nadávala, že klamár, falošný, pretvárka a pod,,. ???
Som zvedavá čo by ste urobili... alebo aspoň či ste sa s tým stretli a čo by ste si o tom pomysleli??? Otvor fórum »
26. 9. 2011 12:51Utajovaná história - Vatikánsky holokaust
Avro Manhattan byl největší světovou autoritou na politiku římsko-katolické církve. Jako obyvatel Londýna řídil během Druhé světové války radiovou stanici „Rádio svoboda“ vysílající do okupované Evropy. Byl autorem více... Otvor fórum »
26. 9. 2011 11:34
7
Téma ďalšieho vlogu
Napíšte mi prosím, aká téma vlogu by vás pobavila. Otvor fórum »
26. 9. 2011 10:18
9
Kúpil som si darček pre ňu, ale ona nie je šťastná.
Včera som si tento LED gadget s ňou, pretože ona povedala, že rada tento druh vecí. (je to tu:http://www. McBub. com/i/60). Objednal som to pre ňu 15 dní ago. when to prišlo,... Otvor fórum »
26. 9. 2011 04:41
6
NHL - pomoc
vyznáte sa v NHL? ja len orientačne a preto potrebujem vašu pomoc. chystám sa v novembri na nejaký zápas, ale nedarí sa mi zistiť, ktorí Slováci hrajú v ktorých kluboch. ak by ste to niekto vedeli,... Otvor fórum »
26. 9. 2011 01:44
10
Zmenšenie fotiek
Ahojte, s akým free programom sa dá zmenšiť veľké množstvo fotiek naraz? Ďakujem... Otvor fórum »
25. 9. 2011 23:46
16
Zachraňoval ti už niekto život, napr. pri topení, búračke autom a pod?,,,,.
dnes som fintoval topenie v bazéne v Terchovci v obci Terchová:-), na moje "sklamanie" razom boli pri mne dve baby a chceli mi dávať ešte aj umele dýchanie:P..... no a ten cvok plavčík, ktorého som čakal, že... Otvor fórum »
25. 9. 2011 23:42
21
Ist do vztahu?
mam "maly problem" a potrebujem nazory aby som dostal nejaky impulz k rieseniu alebo aby sa vec niekam pohla. Pred rokom som sa rozisiel s priatelkou(po 2 rocnom vztahu), lebo ma podviedla celkom zaujimavym sposobom. ... Otvor fórum »
25. 9. 2011 22:29
15
Kvantová mechanika a tipovanie
chcem zistiť, či má vplyv kvantová mechanika na ťah loto a euromilióny a ak to rozlúsknem, budem multimilionár . Zostáva mi posledný krok. Otvor fórum »
25. 9. 2011 21:17
29
Gay Klub
Na začiatok musím upozorniť, že nie som gay. Ale v budúcnosti si chcem založiť nejaký klub. Rozmýšľal som nad disko klubom a tak. Najprv si založím asi ten disko klub, ale potom by som stavil... Otvor fórum »
25. 9. 2011 21:08
9
Twin City BA
No co je s tym Twin City co chystaju na Nivach uz 100rokov? len to rozkopali a uz ostalo ticho..kto sa ma pozerat na ten bordel? Otvor fórum »
25. 9. 2011 21:05
10
Co pouzivate na zostrih a upravu videa ??
Co pouzivate na zostrih a upravu videa ?? Otvor fórum »
25. 9. 2011 20:47
18
Dávam ti možnosť ovplyvniť tému môjho prvého vlogu len tu na BIRDZ.
Áno, ty pred monitorom. Veľmi rád si prečítam tvoj názor. Zrealizujem ten najoriginálnejší! Napíš mi aká téma by ťa najviac pobavila. Nebránim sa ani ....... vinám, ......tinám :D Otvor fórum »
25. 9. 2011 20:39
31
Čo by ste urobili vy ?
Zaľubil som sa do dievčaťa, ktoré je ako by som to povedal..inak orientovaná, proste je lesba. Myslím na ňu cele dni už asi pol roka v kuse a najhoršie je na tom to že býva v Amerike, ... Otvor fórum »
25. 9. 2011 20:14- 1 Bavia vas ankety od kobra na margo priekalu?
- 2 spoznali ste niekedy niekoho skurvene špeciálneho v dopravnom prostriedku?