Diskusie - 4930. stránka fóra
4
Ako sa volali bratia Lumierovci ?
lebo niekde píšu auguste louis ako jedného a za tým, že druhý bol Jean ... a niekde píšu , mže AUguste bol jeden a Louis druhý :D a o jeanovi ani nepíšu ..tak teda ako sa volali ? Otvor fórum »
27. 9. 2011 20:57
32
Prepáčte že ruším,,.
Mám notebook asus a 3-4 roky s ním nebol žiaden problém. Včera som len tak surfovala po internete a zrazu sa vypol. Teraz nejde zapnúť. Keď ho chcem zapnúť absolutne nereaguje. Neviete čo by s tím... Otvor fórum »
27. 9. 2011 20:38
7
Prípravný kurz na VŠ
Našla som si prípravny kurz ekonomie na VŠ, lebo rada by som sa dostala na ekonomickú školu. Lenže v našej škole matika za vela nestojí (fakt to nie je dobré). A tak moja otázka, pre tých... Otvor fórum »
27. 9. 2011 20:15
61
Čo si myslíte o rovnakých iniciáloch v mene?
Napríklad ako Janko Jablonka alebo Miško Mravček atd... Niečo sa mi dostalo do uší takýto ľudia sú úspešní a darí sa im... Ja poznám minimálne 3 takých ľudí a 2 z nic si myslím že sú celkom... Otvor fórum »
27. 9. 2011 20:07
25
Jes rusnak?
- Jasni že jem. A dokince aj Rusin spisovni. A što, maš problem?
- Nie, nie som, neviem, nepoznam.
Hlasuj »
27. 9. 2011 19:50- Nie, nie som, neviem, nepoznam.
Hlasuj »
5
Doprdele SOM SPäŤ
Som späť a chcem sa domatere spýtať že ako ma doprdele matere výtate späť medzi vašimi riťami domatere? Otvor fórum »
27. 9. 2011 19:45
12
Chodi niekto na Univerzitu Mateja Bela v BB --> rusky jazyk a kultura ???
chodi niekto na Univerzitu Mateja Bela v BB --> rusky jazyk a kultura ??? Otvor fórum »
27. 9. 2011 19:37
26
Pre vychodňarov: "chribet" alebo "cherbet" s kamarátom sa o tom hádame už asi dva roky, tak pomôžte riešiť spor
"chribet"##"cherbet" Otvor fórum »
27. 9. 2011 19:18
37
Vaše ja, vaše ego
Mám zaujímavú otázku. Pozeral som dokument o teleportácii. No teleportácia je založená na princípe, že naše hmotné telo sa rozloží na atómy a pošle rýchlosťou blízkou svetla na isté miesto. No a zaujímalo by ma, ... Otvor fórum »
27. 9. 2011 18:40
120
Mám 19 a čakám druhé báábo čo si o tom myslíte ?
Je to dosť blbé ani už nemôžem ísť na potrat lebo som v 6 mesiaci... S frajerom s ktorým mám tie deti bývame sami :-) ale Otvor fórum »
27. 9. 2011 18:35
18
Kvalitná káva v BA
Ahojte Bratislavčania, kam chodíte najradšej na dobrú kávu? Ja v poslednom čase chodievam do Cafe Dias na Vysokej ulici, a nedávno som objavila v River Parku J&T Banka Cafe, chodievate tam niekto? :) Dosť... Otvor fórum »
27. 9. 2011 18:23
9
Fakulta politických vied a medzinárodných vzťahov, BB
Možno riskujem, že sa tu objavia iba odpovede typu zasa vysoká škola atď. , ale aj tak sa spýtam. Chodí sem niekto? Mohli by ste sa podeliť o dojmy z tejto školy? Sú prijímačky náročné a existuje... Otvor fórum »
27. 9. 2011 18:06
9
Nechapem
Chodim von s jednym dievčatom poznam ju asi rok ale moc som sa o nu nezaujmal ale teraz posledny mesiac som snou skro každy den je mi snou dobre ale je to kamaratka , ja chcem aby ... Otvor fórum »
27. 9. 2011 17:55
34
- 1 Bavia vas ankety od kobra na margo priekalu?
- 2 spoznali ste niekedy niekoho skurvene špeciálneho v dopravnom prostriedku?