Diskusie - 4632. stránka fóra
14
MUNI pre Slovákov, chodí niekto zo Slovenska na túto školu?
Ahojte, chcela by som si dať tento rok prihlášku na fakultu socialnych štúdii, mediálna študia a žurnalistika alebo sociologia.. zaujíma ma, či môžeš písať články a práce po slovensky... to že je ťažké sa tam dostať... Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:54
26
Spravil/a si v živote nejaký skutok na ktorý si fakt hrdý/á ?
Ak áno aký ? :D Ak nie tak serte nato :D :D Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:53
7
Prekladateľstvo a tlmočníctvo UK
Študujete alebo plánujete študovať niekto prekladateľstvo a tlmočníctvo na UK v BA? Rozmýšľam, že by som si sem dala prihlášku ale neviem sa dostať k niektorým informáciám, čo by ma zaujímali. Neviete aká je šanca prijatia, ... Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:32
11
Akadémia Policajného zboru v BA - katedra jazykov
Ahojte! Zaujímalo by ma, aké sú tam prijímačky - (telesná?), aké máte názory, skúsenosti... veľmi by mi to pomohlo... ďakujem :) Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:14
6
Pesnička na waltz
Neviete niekto, ako sa volá jedna pesnička na waltz?... je taká pomalá, nespieva sa v nej, iba hudba... viem že to takto ťažko, ale ak ste mali venček, tak možno ste na ňu tancovali... Otvor fórum »
7. 1. 2012 23:11
3
Hudba v reklame
čaute lidi, neviete nahodou nazov songu čo ide v reklame na Markize na začiatku ako ukazuju harryho pottera akurat keď padá ten most? . . Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:51
11
Google+
Používate google+? Alebo sa tam chcete zaregistrovať? Chodí tam niekto? Aké to je? Len so zvedavosti ma zaujíma aké to tam je a tak :) Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:49
38
Nie a nie sneh ,,,,
Aj Vám to behá po rozume, tá desná predstava, že sa začína rok 2012 a sneh prevažne nikde? Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:23PowerPoint 2003
Pozadie prezentácie... keď si zvolím predlohu, ako môžem meniť farby? viem zmeniť len farbu pozadia ale chcem zmeniť aj napr. : farbu odrážky a pod. poraďte prosíím Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:23
13
Stalo sa vam, ze
vam vasa polovicka nedala darcek na vianoce ale vy jej ano? ako ste zareagovali? Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:21
28
Romantický film
Poradili by ste nejaký romantický film podobný PS I LOVE YOU? Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:16
12
Ako zistiť, kde sa sa niekto nachádza,,
Potrebovala by som zistiť, kde sa niekto nachádza. Viem, že sa to dá zistiť aj cez t-mobile, aj cez orange len vždy to ide len v ich sieti a ja by som potrebovala cez t-mobile do... Otvor fórum »
7. 1. 2012 22:00
4
Ako zarobit na internete
V dnesnej dobe existuje vela sposobov ako zarobitt peniaze. Jednym z nich su takzvane "klikacky" (PTC). Ak sa chcete zaregistrovat tak najprv docitajte a potom kliknite na banner ktory je dole. POZOR ! musite klikat ak nebudete klikat... Otvor fórum »
7. 1. 2012 21:57
110
Namotával ma, vyspal sa a odkopol
Mala som priateľa, boli sme spolu vyše mesiaca. Všetko bolo krásne, stále so mnou chcel byť, tešil sa na mňa, vravel, že mu je so mnou úžasne, tvrdil ako ma lúbi. Po... Otvor fórum »
7. 1. 2012 21:49