Diskusie - 4625. stránka fóra
63
Masturbujete pri uceni?
Caute ludia, chcel by som sa vas spytat ci je podla vas normalne ked masturbujem pri uceni a myslim pri tom na spoluziacky :) Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:25
16
Fejkeri a ich vlastníci
Máte nejaké typy birdzákov, ktorí by mohli stáť za niektorými fejk nickmi? Prečo si to myslíte? Skúste nejakých uviesť, napr. @fejker je v skutočnosti @xy , nech sa možno pobavíme na vašich teóriách alebo poprípade odhalíme... Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:24
21
Vysoké či stredné školy = nudné názvy, príliš všeobecne a nezaujímavo pomenované, škaredo prezentované
Aj vám sa zdá, že všetky vysoké školy majú príliš všeobecné a k tomu strašne nudné názvy? A keď pozriem tie stránky no sodoma gomora. Prisám bohu, že zatial som nebol ani... Otvor fórum »
9. 1. 2012 20:00
2
Veterinarne fakulty Brno/Košice prijímačky
Ahojte bol niekto an prijímačkach na Veterinarnej fakulte v Košiciach alebo Brne? Stačia ich podklady , tak ako na klasicku medinu ? Aka bola minuly rok hranica pre prijatie? Otvor fórum »
9. 1. 2012 19:45
14
Marketingova komunikacia UK, UKF
ahoj..neviete nahodou ci sa robia prijmacky na marketingovu komunikaciu na UK aj z anglictiny?? alebo sa da aj z ineho jazyka resp. ziaden jazyk??:) hladala som to na nete ale neviem to najst....a na UKF su aj talentovky?:)... dakujem Otvor fórum »
9. 1. 2012 19:39
10
Film
seriem sa tu so stahovanim toho vydzubaneho filmu THE GRUDGE 2 cele poobedie no ani za boha nemozem nikde stiahnut aby tam boli aspon titulky ceské ked uz nie dabing , a aby to bola sá verzia USA... Otvor fórum »
9. 1. 2012 19:37
24
15
Čo sa stane???????
Čo sa stane, ak pilot v stíhačke, ktorá ide nad-zvukovou rýchlosťou zapne reflektor? alebo nejakú baterku? mmm Otvor fórum »
9. 1. 2012 19:23
12
2
Enviromentálny manažment SPU vs. TUZVO
Chodí niekto na jednu z nich? A ak hej aké to tam je? ťažiskové predmety a tak... ďakujem :) Otvor fórum »
9. 1. 2012 18:53
5
Chodí niekto na FMK-marketing do Trnavy ?
Už to diskutujem s jedným človekom ale chcel by som počuť aj názor druhých. Aká to je škola či je po nej upltanenie, či je ťažká atd. Dakujem :) Otvor fórum »
9. 1. 2012 18:42
29
Umeníte sa?
Akým spôsobom sa umeníte? Koľko námahy a peňazí vynakladáte na to, aby ste si mohli svoje obľúbené umenie vychutnať? A aký je váš obľúbený druh umenia? Otvor fórum »
9. 1. 2012 18:23Fórum bez nadpisu
UKF Nitra, Pedagogická fakulta, Program: Predškolská elementárna pedagogika Otvor fórum »
9. 1. 2012 18:14
62
Ako je to možné???
Ako je mozne ze jedna z najkrajsich bab ktore som kedy videl - mozno by som s nou aj chcel nieco v buducnosti mať, chodí so skaredym chalanom ? čo na nom moze vidiet? Otvor fórum »
9. 1. 2012 17:45
30
Meníte sa?
Mením svet tým , že mením seba. Mením svet tým, že mám sám seba rád, že si vychutnávam život, že si zo svojho života robím rajský sen. Mám sám seba rád a ako mávnutím... Otvor fórum »
9. 1. 2012 17:14
9
Nastavenie basového komba na jemný pekný zvuk
Ako by ste vy nastavili kombo Behringer Ultrabass BX600 aby hralo co najemnejsie krasne nie hrubo, lebo strasne to kvíli, niečo takéto aby to hralo niak takto dajte si to na 02:51 a poradte :( http://www. youtube. com/watch?v=WPoJWk6n84g... Otvor fórum »
9. 1. 2012 16:49
69
Divné telefonáty
Ono to bude znieť trocha ako z hororu, ale fakt sa už začínam báť. Asi pred troma týždňami mi volalo neznáme číslo, zodvihla som a počula som nejaké dieťa, proste ako keby dievčatko a... Otvor fórum »
9. 1. 2012 16:42