Diskusie - 4467. stránka fóra
8
Prilášky na VŠ
ahojte, prosím vás mohlo by vadiť ak by som si prihášku, myslim to tlačivo vytlačila sama? je to také isté až na to že nemám hore ten žlty pásik :)) Otvor fórum »
21. 2. 2012 16:32
2
Eugenika
Súhlasíte s tým, aby sa zaviedol na Slovensku vhodne nastavený eugenický systém ? Otvor fórum »
21. 2. 2012 16:31
4
Trnavská univerzita v Trnave!!
Mám otázočku. Celkom som nepochopila niektoré informácie pri platbe(k prihláške) cez banku. Variabilný symbol tam nie je uvedený tak ako inde (normálne)..A tak som sa chcela spýtať, či sa tu nenájde niekto... Otvor fórum »
21. 2. 2012 16:20
24
Písmeno "z" píšem:
21. 2. 2012 16:19
1
Genetika na UPJŠ alebo inde v Košiciach.
Chodíte niekto na Genetiku v Košiciach, alebo niekde blýzko Košíc? Otvor fórum »
21. 2. 2012 16:17
8
Prelínanie termínov prijímacích skúšoch - 3 v jednom týždni!!
Ahojte. Podávam si prihlášku na 3 vysoké školy a všetky tri majú v rovnaký týždeň prijímačky. Ak by sa mi dve nebodaj tri prelínali v jeden deň, dá sa dohodnúť so školou aby mi to prehodili? Má... Otvor fórum »
21. 2. 2012 16:11
9
Čo poviete na vytvorenie slovenského seriálu, ktorý bude uznávaný v zahraničí ?
A podporenie tým nových neobjavených talentov ? (či už muzikantov, hercov, kameramanov a pod. ) Otvor fórum »
21. 2. 2012 16:09
11
Vojnové filmy
caute, poradte mi prosim nejake filmy alebo serialy z afghanistanu, iraku a vietnamu Otvor fórum »
21. 2. 2012 16:07
21
Matfyzák verzus filozof.
Hovorí sa, že keby ste dali matfyzáka študovať filozofiu, tak bude nadávať, ale vyštuduje ju. Keď však dáte filozofa študovať na matfyzácku fakultu vyletí v 1. semestri. Prečo? Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:55
1
Financna podpora na studium v zahranici
Zdravim :) Rada by som sa opytala, ci nahodou tu niekto nevie, ci je mozne ziskat nejaky grand, financnu podporu, stipko od statu ked chcem ist na dalsi rok studovat na vysku do zahranicia. ... Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:43
1
Vysoká škola
Ahojte! Potrebovala by som pomôcť ohľadom vysokej školy zo zameraním na design alebo niečo také. Neviem sa rozhodnúť kam podať prihlášku a vlastne či sa podať ešte dajú. Niekde v okolí BA alebo v čechách. Tak mi... Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:30
15
Da sa bloknut nejaky birdzak?
Ludia mam proble, neustale ma tu na birdzi otravuje jeden pouzivatel, stale mi pise, dost ma to otravuje... neda sa dajako bloknut, aby mi nemohol napisat? Dik za pomoc :) Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:28
12
Hladam jednu webstranku, poradite ak viete?
ako sa vola ta internetova stranka kde mozete chatovat s hocikim cudzim a popritom ho vidite cez webkameru, a mozete ich prepinat a potom sa zakazdym objavi niekto iny? Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:14Platňa
Doma som našla platňu Pavla Hamelu a chcela som si vipočuť pesnyčky. Lenže nemám gramofón, tak som platňu roztočila na prste a priložila ihlu. Lenže problém je v tom, že ústa mi nevydávali žiaden zvuk. ... Otvor fórum »
21. 2. 2012 15:01
9
Po skončení školy,,.
nech už je to SŠ alebo gymnázium (ak si myslíte, že VŠ nie je pre vás) alebo VŠ či univerzita, chcete ostať tu na Slovensku, alebo chcete vypadnúť? Ak chcete vypadnúť, tak z... Otvor fórum »
21. 2. 2012 14:45
16
Som plnka
- Plnka životov mojich priateľov, bezo mňa sú ich životy prázdne
- Plnka svojho života, bezo mňa je môj život prázdny
- Plnka svojho života, bezo mňa sú moje životy prázdne
Ďalšie možnosti »
21. 2. 2012 14:40- Plnka svojho života, bezo mňa je môj život prázdny
- Plnka svojho života, bezo mňa sú moje životy prázdne
Ďalšie možnosti »
13
Váš názor
mladá žena s mesačným dieťaťom. chalan, pikuje, húli, podvádza, bol na protialkoholickom, spravil jej dieťa. ona všetko toleruje a vždy ho vezme späť. Aký máte na toto názor? Otvor fórum »
21. 2. 2012 14:37