Diskusie - 4408. stránka fóra
19
Keď politické strany rozdávajú perá, bagety, klobásky, kapustnicu voličom,,,,.
Nedopúšťajú sa tým trestného činu podplácania ? Veď sa pokúšajú kúpiť si hlas. Otvor fórum »
8. 3. 2012 14:38
42
Najdlhší film
aký najdlhší film ste videli?? u mňa vedie Titanic.. myslím, že od toho som dlhší nevidela.. :) Otvor fórum »
8. 3. 2012 14:36
2
Orchidea
Ahojte poprosím nemajte blbé komentáre no chcel som sa vás spýtať práve som opelil moju orchideu phalaenopsis a chcem sa vás spýtať za koľko vyrastie veľká rastlina(resp. kedy začne kvitnúť) zo semienka ?? Otvor fórum »
8. 3. 2012 14:19
31
Aký operačný systém používate?
8. 3. 2012 14:11
6
19
Môj blog - príbehy
Dobrý deň =D Ešte ako piatak som začal písať poviedky, neskôr som to zverejnil na mojom blogu. Chcel by som počuť vaše názory na moju tvorbu. Či mám dobrý štýl, a tak. Kľudne mi... Otvor fórum »
8. 3. 2012 12:21
33
Koľko by stála oprava nabíjania?
Ahojte, mám sony ericsson xperia x8. Keď sa sestra potkla o kábel z nabíjačky, musím ho nabíjať pomocou gumičky, pretože prípojka v mobile je "vyheganá". Prosím koľko by som musela zaplatiť, aby mi to... Otvor fórum »
8. 3. 2012 12:18
13
MDZ-dolezity sviatok, alebo len jeden z dalsich trapnych?
Co si myslite o tomto sviatku?Podla mna je to len dalsi trapny ludsky vymysel... predsa uctit si kazdu zenu mozme kedykolvek v roku a vobec na to netreba cakat na 8. 3. nemyslite?ci len ja som tohto nazoru? Otvor fórum »
8. 3. 2012 12:14
8
Piercing v ušnej chrupavke
Ahojte chcela by som sa opýtať koľko môže stáť piercing do ušnej chrupavky aj so šperkom a nejakou vodičkou na dezinfikovanie? A ako dlho sa to približne hojí? Otvor fórum »
8. 3. 2012 12:13
23
Váš názor na emáčikov vo veku 17-25 rokov
8. 3. 2012 12:12
14
Yiruma-River flows in you
Hladám všade o nete noty na túto pieseň :/.. nenašla som zatial nič :/... nemáte niekto nejakú stránku kde sú? díki... Otvor fórum »
8. 3. 2012 12:07
9
čo mám robiť so znamienkom
ahojte stalo sa vám že ste si rozškrábali znamienko do krvi spravila sa vám chrasta a odpadla vám ... ? ako ste postupovali prosím poraďte lebo vážne sa bojím že dostanem rakovinu kože :/ Ďakujem Otvor fórum »
8. 3. 2012 11:38
9
Kocur
Ahojte. Mam taky problem s kocurom ze sa neda skoro pohladkat. Vzdy ked clovek k nemu pride tak ho zacne hryst alebo utecie. Malokedy sa necha pohladkat. Ked si ho zoberiem do... Otvor fórum »
8. 3. 2012 11:37
54
Koľko dní ste už zaregistrovaní na tomto portáli? (malý prieskum toho, aký je tu pomer nováčikov a starých ostrieľaných užívateľ
- práve som sa zaregistroval (ideálna možnosť pre fejkov a skutočných nováčikov)
- menej ako 100 dní (ešte nevie, čo ho tu čaká)
- viac ako 100 dní, menej ako 1 rok (krátkodobý užívateľ)
Ďalšie možnosti »
8. 3. 2012 09:41- menej ako 100 dní (ešte nevie, čo ho tu čaká)
- viac ako 100 dní, menej ako 1 rok (krátkodobý užívateľ)
Ďalšie možnosti »
15
Výstredné oblečenie
Baby ako sa výstrednejšie obliecť bez toho aby na vás nepokuazovali prstom že (aha štetka ide) :D. Alebo hovoríte že čo ma pokom viem že som štetka neni a obliekam sa tak lebo sa mi to páči? Napíšte nejaké... Otvor fórum »
8. 3. 2012 08:44
22
Vo volebnej miestnosti plánujem
- Riadne zahlasovať za svoju stranu, pretože je to moja občianska povinnosť
- Pokresliť volebný lístok karikatúrami ľudských genitálií, prípadne vulgárnymi či menej vulgárnymi heslami
- Odovzdám prázdnu obálku
Ďalšie možnosti »
8. 3. 2012 00:48- Pokresliť volebný lístok karikatúrami ľudských genitálií, prípadne vulgárnymi či menej vulgárnymi heslami
- Odovzdám prázdnu obálku
Ďalšie možnosti »