Diskusie - 4364. stránka fóra
4
Ahojte, chcel by som vas poprosit o vyplnenie dotazniku
Ahojte, chcel by som vas poprosit o vyplnenie dotazniku, ktory najdete na tejto stranke http://romand. szm. com/ Je... Otvor fórum »
20. 3. 2012 15:10
27
Ktorú časť svojho tela máte najradšej?
20. 3. 2012 15:03
9
Môžem jednoducho neprísť na talentovky na strednú školu?
No lebo keď sa posielali prihlášky na stredné, mali sme uviesť dve školy. Jednu mám gympel a druhú pedagogickú. Ibaže pozerala som čo si musím doniesť a čo ma čaká, a viem že určite neprejdem. Tancovať neviem (máme si nacvičiť... Otvor fórum »
20. 3. 2012 15:01
2
Už ste oklamali niekedy genetiku?
20. 3. 2012 15:00
19
Nuda alebo čo s časom ?
Ľudia prosím poraďte. Ja keď prídem po škole domov tak sa hodím do stoličky, napíšem úlohy, poučím sa a potom neviem čo s časom. Mám ho dosť, len ho veľmi zle využívam. Poradíte mi... Otvor fórum »
20. 3. 2012 14:45
7
Fyzika - projekt / zaujímavosť
Zdravím, chcel by som od vás, či by ste mi neporadili, resp. navrhli tému na projekt alebo len takú zaujímavosť z fyziky v oblasti učiva jedno z týchto dvoch : - zmeny skupenstva látok... Otvor fórum »
20. 3. 2012 14:39
3
Notebook
Takze . Neviem co ale nejak záhadne sa mi pokazila obrazovka na nb. Proste mi zamrzne iba obraz a ked troska pobcham po obrazovke tak mi na chvíľku ide ... Ale čím ďalej tak mi tam naskakuj... Otvor fórum »
20. 3. 2012 14:32
15
Čo by ste ako prvé urobili kebyže viete že máte iba týždeň do smrti?
Čo by ste ako prvé urobili kebyže viete že máte iba týždeň do smrti? Otvor fórum »
20. 3. 2012 14:24
14
Potrebujem normalnu radu
Ahoj potrebovala by som od vás radu. Nemám skoro žiadných kamarátov / kamarátky. V škole síce jednú mám ale bývame od seba dosť ďaleko takže sa mimo školy nestretávame. Som dosť hanblivá a nájisť si kamarátky mi robí problém. Chcela... Otvor fórum »
20. 3. 2012 14:06
11
Pobavme sa
Dajte sem trápne scény z filmov na zasmiatie :) U mňa vedie toto http://www. youtube. com/watch?v=Z1eFdUSnaQM Otvor fórum »
20. 3. 2012 13:47
5
Prihláška je v stave preklopená. Prihláška už bola spracovaná šudijným oddelením. Poplatok za prihlášku je uhradený.
Prihláška je v stave preklopená. Prihláška už bola spracovaná šudijným oddelením. Poplatok za prihlášku je uhradený. Toto mi píše pri prihláške na Vyšku. Neviete niekto, ... Otvor fórum »
20. 3. 2012 13:05
23
Otec alebo mamina?
Kto je u Vás ten ´´lepší´´ z rodičov čo Vám viac dovolí? Alebo kto bol prísnejší? Ja som stále chodil za mamou tá bola tá ktorá viac dovolila..a otec bol ten ktorý mal stále nejaké pripomienky :D načo ti to... Otvor fórum »
20. 3. 2012 11:47
9
čo si myslíte, aké sú najlepšie metal screamo skupiny?
čo si myslíte, aké sú najlepšie metal screamo skupiny? Otvor fórum »
20. 3. 2012 10:33
32
Čo tým myslí muž ak Vám povie " že Vám praje aby ste si našli lásku " bez toho že ste pred tým spolu chodili
Čo tým myslí muž ak Vám povie " že Vám praje aby ste si našli lásku " bez toho že ste pred tým spolu chodili Otvor fórum »
20. 3. 2012 09:41
6
Viete ako odblokovať Sony Ericsson WT19i od T-mobilu na iních operátorov pokial možno zadarmo?
Kúpil som Telefón Sony Ericsson WT19i blokovaný na T-mobile. Všetko fajn len trochu nepresné GPS to je ale jedno skôr by som sa chcel opýtať či ho niekto vie odblokovať aj na iného operátora ako T-mobile. ... Otvor fórum »
20. 3. 2012 08:52
40
Zloženie postele
Aké je tvoje zloženie postele? Pod čím najradšej spávaš? (deka, perina, nič) Musíš mať otvorené okno keď ideš spať? Moje zloženie: vankúš veľký, perina, 3 malé vankúše (jeden... Otvor fórum »
20. 3. 2012 01:15
30
Vyjadrenie pocitov pomocou (ach)
Keď používate (ach), vyjadrujete tým smútok, zlú náladu, a pod. alebo skôr niečo ako "aha", "no jasné" alebo dokonca hvízdanie? Alebo niečo úplne iné? Otvor fórum »
19. 3. 2012 22:30
19
Hľadá sa film,,
... kde je nejaký človek ktorý bol kedysi strašný lúzer, a nakoniec niečo veľké v živote dokázal.. . . poznáte niekto film na takuto pointu? potrebujem to súrne. ... Otvor fórum »
19. 3. 2012 21:46