Diskusie - 4351. stránka fóra
27
Ste nekdo teraz ozraty ?
zas moja klasicka diskusia :D nepiste mi aky som kkt --- alebo piste co chcete hlavne neco piste lebo mna jebne od nudy :D Otvor fórum »
25. 3. 2012 03:27
35
Deň s osobnosťou histórie
keby ste si mohli vybrať jednu historickú osobnosť a prežiť s ňou jeden deň kto by to bol a prečo?? kam by ste šli a na čo by ste sa ho chceli opýtať?? Otvor fórum »
25. 3. 2012 00:37
20
Svalovica z ničoho,,
Jednoducho stále mám svalovicu, aj keď nemám mať z čoho, je to dosť nepríjemné a neviem, čo s tým.. úplne najviac ako keby pod kľúčnymi kosťami, proste kúsok nad prsiami.. ale aj na stehnách a hocikde... Otvor fórum »
25. 3. 2012 00:14
31
čo počúvate ked ste smutné/smutný?
24. 3. 2012 23:55
35
Očný kontakt
Pozeráte sa počas rozhovoru s niekým priamo do očí ? Alebo vám pohľad behá kade tade ? Otvor fórum »
24. 3. 2012 23:34
30
Najlepší kamoš mi prebral dievča
Ahojte, mám taký dosť problém .. Proste ide o to že môj najlepší kamoš mi prebral dievča.. Už je to takmer mesiac a ked ich vidím spolu tak mi je do plaču..Viem že on ju v skutočnosti nemá rád,... Otvor fórum »
24. 3. 2012 23:24
21
Srdce
Mohol som na toto spraviť aj anketu, ale nenapadajú ma možnosti. Aký obrázok srdca sa vám najviac páči ? S rovnými bokmi, s oblými... so zužujúcim sa koncom....horné polkruhy presné polkružnice, alebo viac podobné na elipsu... Otvor fórum »
24. 3. 2012 22:45
29
Aký typ jedla by ste si teraz najradšej dali?
- nejaké mäso s hocičím
- pečivo (croissant, muffin, šišku,...)
- chipsy/arašidy/chrumky..proste niečo také na chrúmanie
Ďalšie možnosti »
24. 3. 2012 22:22- pečivo (croissant, muffin, šišku,...)
- chipsy/arašidy/chrumky..proste niečo také na chrúmanie
Ďalšie možnosti »
28
Schválne, ktorý génius na to príde prvý
Ak hviezdičku násobíme srdiečkom, vznikne nám číslo, dvakrát väčšie ako keď hviezdičku delíme štvorčekom. Ak od štvorčeka odčítame srdiečko a násobíme to hviezdičkou, vznikne nám rovnaký útvar ako keď hviezdičku násobíme srdiečkom. Ak sčítame srdiečko... Otvor fórum »
24. 3. 2012 21:50
15
Ako si môžem niekoho odstrániť z fanúšikov?
proste totok, že som dakomu bol fanúšik a už nechcem byť Otvor fórum »
24. 3. 2012 21:35
53
Ktorú ludskú vlastnosť najviac nenávidíte?
Myslím, že otázka je jasná... proste, čo na ludoch, z vášho okolia a pod, najviac neznášate? niečo, kvôli čomu by ste boli schopní vraždiť... (necháp doslovne) :D Otvor fórum »
24. 3. 2012 21:17
32
Trhanie obočia
Ahojte.. chcem si vytrhat obočie je to asi skoro mám 12 rokov a mám ho veľmi huste je lepšie si ho vytrhat sama alebo ist ku kozmetičke si ho vytrhat.. počula som že kozmetičko ho depiluje a že mi ho... Otvor fórum »
24. 3. 2012 20:48
11
GT12 alebo GPM ?
Ahojte som žiacka 9-teho ročnika a onedlho budem davat prihlasky na sš chcela by som vediet na ake gymnazium si mam dat na gymnazium trebisovsku alebo gymnazium park mladeze obidve su v kosiciach . 2 gymko ako zalozne si... Otvor fórum »
24. 3. 2012 20:09
9
Hľadá sa film
pred pár rokmi na dvojke dávali film, neviem ako sa volala a ani kto v ňom hral. bol o dievčatách na internátnej škole, aspoň myslím... dievča čo sa podobalo na keiru knightley, hralo divadlo, šermovalo... Otvor fórum »
24. 3. 2012 20:01
61
Time to pretend ?
POznám jednu babu je super proste uplne ma priťahuje/vala už od začiatku ....potom kino, von ..škola... všetko super až sa mi to nezadlo .. potom došlo na hudobný štýl a všetko sa nejako pokašlalo .. ako môžem chodiť s... Otvor fórum »
24. 3. 2012 19:45
166
Nakŕmte birdzáka
Dajme tomu, že je to hra. Ja napíšem nejaké jedlo a birdzák podo mnou napíše či mu chutilo alebo sa z toho pogrckal a ponúkne dalšiemu birdzákovi tiež čosi na papanie. Dávam... Otvor fórum »
24. 3. 2012 19:34
23
Psychologicka
Chcem ist k psycjologicke ale velmi sa bojim. bojim sa ze ma nepochopi alebo zamrznem. poradte mi! Otvor fórum »
24. 3. 2012 19:24
- Pol roka o..O
- Rok (grc)
Ďalšie možnosti »