Diskusie - 4344. stránka fóra
15
Žurnalistika
Ahojte! Mám strašnú dilemu! Som v druhom ročníku gymnázia a teraz si máme vyberať semináre do tretieho. A som zúfalá. Kedže sa necítim na to byť zodpovedná a sama sa rozhodovať o budúcnosti, ... Otvor fórum »
27. 3. 2012 19:03
8
Fejtón
ahojte :) píše niekto z vás rád fejtony? alebo aspoň vie ako sa majú napísať? že by som mu to poslala a by sa mi na to kukol či je to dobre :... prosííím súrne potrebujem :) Otvor fórum »
27. 3. 2012 18:52
22
Ake predmety mi okrem chemie bude v buducnosti treba na chemicke inzinierstvo?
Ludkovia asi o tyzden si budem volit predmety a kedze som na bilingvalnom tak tam ked si nieco vyberiem tak to mam az do konca a to co si nevyberiem to uz nebudem mat. Musim si 14 hodin navolit... Otvor fórum »
27. 3. 2012 18:48
11
Potrebujem pomoc ohľadom kaderníckych záležitostí
Prosím vás ak s tým niekto máte skúsenosti, tak mi poraďte ak môžete. Mám hnedé vlasy, dala som si blond melír a ten melír je trošku moc na mňa :D a chcem vedieť čo sa stane ak... Otvor fórum »
27. 3. 2012 18:48
33
Maturita - protest (čítať pozorne)
Podporujem (už som maturoval)##Podporujem (práve maturujem)##Podporujem (ešte len budem maturovať)##NEpodporujem (už som maturoval)##NEpodporujem (práve maturujem)##NEpodporujme (ešte len budem maturovať)##Je mi to jedno##WTF? :) Otvor fórum »
27. 3. 2012 18:29
59
Výhra v loterii !!!
Ak by ste vyhrali neobmedzene mnozstvo peňazí, čo by ste si kúpili ? a čo by bola prva vec ? Otvor fórum »
27. 3. 2012 18:17
24
Som divný, ak rád pociťujem bolesť?
myslím fyzickú bolesť (a nie som emo)... Otvor fórum »
27. 3. 2012 18:04
6
Mate niekto skusenosti s prirodnymi tabletami akneon?alebo poznate nieco podobne, co sa da dostat bez predpisu?
mate niekto skusenosti s prirodnymi tabletami akneon?alebo poznate nieco podobne, co sa da dostat bez predpisu? Otvor fórum »
27. 3. 2012 17:55
6
Ktorú knihu dokončit skôr? Ps: začiatok knihy Moj príbeh si možete prečítať aj v mojich blogoch
Môj príbeh?##Minulosť?##Hrdinovia? Otvor fórum »
27. 3. 2012 17:46
16
Ktorá skupina z týchto je najlepšia ?
27. 3. 2012 17:43
19
Prosba o pomoc
Ahojte, tu v tejto diskusii, zda sa, treba napisat co najviac komentov v zmysle, ze sa jedna o postavu z Harryho Pottera. Presna formulacia je na vas. Nezanedbajte to! Zaberie vam to len chvilku,... Otvor fórum »
27. 3. 2012 17:06
22
Lupin
Ahojte :) Mam mensi problem skoro nikdy som taky problem neriesila. Akurat minule som si umyla vlasy, rozcesala ich a na druhy den som prisla na to, ze sa mi zacali tvorit lupiny :-/ ... Otvor fórum »
27. 3. 2012 16:29
9
Budúci prváci na GBAS
Ahoj :) No tak teda, prijímačky sú za nami. Je tu niekto kto sa tiež dostal do Sučian? Potenciálni spolužiaci? :D Ak áno, koľkatí ste boli? Aké máte dojmy? Koľko ste mali bodov? Ja osobne som celkom... Otvor fórum »
27. 3. 2012 16:27
64
Chceli by ste pracovať v blázinci?
S kamoškou sme sa dnes rozprávali o strednej škole, a ona vravela že z pedagogickej môže ísť aj do blázinca pracovať..a sme začali tú tému rozoberať... čo myslíte? Išli by ste, alebo by ste sa tomu radšej vyhli... ?... Otvor fórum »
27. 3. 2012 14:44
41
DNB-Step ako nato??
Ahojte je tu niekto kto tancuje tento tanec??? http://www. youtube. com/watch?v=eXiOnYckqMU Počúvam drumko uš asi pol roka a chcel by som sa to naučit ale takto z netu mi to... Otvor fórum »
27. 3. 2012 13:59
5
Starostlivost o nechty
Ahojte baby, chcem sa poradit ohladom starostlivosti o nechty. Moje su v hroznom stave :-/ Hryzla som si ich dlhu dobu kvoli stresu, ale teraz uz sa na ne nemozem pozerat a som rozhodnuta s... Otvor fórum »
27. 3. 2012 13:11