Diskusie - 4320. stránka fóra
23
Na ake gymnazium mam ist?
chcem ist na gymnazium kde maju aj anglicku(bilingvalnu) triedu alebo odbor, ale hlavne nie kde sa robia talentovky lebo to uz nestiham. je na slovensku dobre gymnazium kde maju daco z anglictinou a stihnem poslat prihlasku? prosim ... Otvor fórum »
3. 4. 2012 14:22
9
Polikarpow I-16 rozostavaná vecička
Ahojte Birdzáci , chcem sa trošku "pochloubiť" xD Ale nie , teraz už k veci Asi pol roka stavám jeden model lietadla polikarpow I-16 , ktorí bude aj... Otvor fórum »
3. 4. 2012 13:49
36
Zvracanie kvôli chudnutiu ?
Je podla vás zdravé keď niaké modelky alebo aj normální ľudia zvracajú kvôli tomu aby schudli ? Ak hej , tak odteraz zvracám všetko čo zjem :D Otvor fórum »
3. 4. 2012 13:48
26
Aka dovolenka je najluxusnejšia ?
3. 4. 2012 10:45
72
Keby ste mohli,,.
... na svojom tele zmenit jednu vec, ktora by to bola a preco? Otvor fórum »
3. 4. 2012 10:22
24
Aké ospravedlnenie by ste prijali od ženy ak Vás neprávom obvinila z niečoho čo nie je pravda ?
Normálne ospravedlnenie nezabralo tak preto sa pýtam a nechodíme spolu ani nič podobné .... Dakujem za cenné rady , hlúpe pripomienky si nechajte ..... . Otvor fórum »
3. 4. 2012 08:28
34
Kupovat SILONKY, PANČUCHY.
Prečo sa predavačka usmieva, keď chalan kupuje Silonky, pančuchy? Otvor fórum »
3. 4. 2012 05:56
13
Program ludvik
Ahoj ... ja som na tento program nedávno narazil . je to vlastne taky naprogramovaný kamarát ktorý si na vás nájde vždy čas :) . ja som sa len chcel spytat ci nepoznáte človeka ktorý ho vymyslel... Otvor fórum »
3. 4. 2012 02:41
3
Ahojte! Prosím, nájdite si chvíľku času pre vyplnenie môjho dotazníka k bakalárke. Dotazník je anonymný, ĎAKUJEM http://www.iank
Ahojte! Prosím, nájdite si chvíľku času pre vyplnenie môjho dotazníka k bakalárke. Dotazník je anonymný, ĎAKUJEM http://www. iank Otvor fórum »
3. 4. 2012 01:47
36
Predstav si, že s technickým pokrokom prišla možnosť ľuďom totálne vymazať ich pamäť. Všetky traumy z detstva, všetky vplyvy výc
- Necháš tohoto človeka, ktorý zabíjal z radosti zasadnúť na elektrické kreslo
- Pošleš ho na doživotie (dáš mu trest ekvivalentný jeho zločinu v počte rokov)
- Alebo...mu dáš vymazať pamäť a necháš ho aby sa učil, žil a vyvíjal od začiatku
Hlasuj »
3. 4. 2012 00:04- Pošleš ho na doživotie (dáš mu trest ekvivalentný jeho zločinu v počte rokov)
- Alebo...mu dáš vymazať pamäť a necháš ho aby sa učil, žil a vyvíjal od začiatku
Hlasuj »
27
Srdce?
Prečo je srdce symbolom Lásky? Však je jasné že sú to city, pocity, emócie ktoré sa rodia v mozgu teda v jednej časti z neho (neviem ako sa volá :D ) Tak prečo... Otvor fórum »
2. 4. 2012 23:37
7
Celá škola si o mne a mojej kamarátke myslí že sme kurvy !
Ludia, pomožte nám ! V škole sa stalo také nedorozumenie a teraz si celá škola vrátane učitelov myslí že sme kurvy !! Náš triedny nám chce dať 2 zo správania !! Prosím poradte nám čo máme urobiť aby nám nedal... Otvor fórum »
2. 4. 2012 23:20
99
Ak by ste mohli hneď teraz schudnúť/pribrať presne toľko kg, koľko si poviete,,
- chcel/a by som schudnúť (napíšem do komentu koľko kg)
- chcel/a by som pribrať (napíšem do komentu koľko)
- ostal/a by som taký/á aký/á som
Hlasuj »
2. 4. 2012 23:18- chcel/a by som pribrať (napíšem do komentu koľko)
- ostal/a by som taký/á aký/á som
Hlasuj »
21
Burzum nový album
Počul ho už niekto ? Ak hej aké su vaše názory ? ..Podľa mňa daľší skvost ..Veď čo iné sa dalo od Varga čakať .. Keď som to dnes objavil na youtube tak som myslel že ma od radosti trafí... Otvor fórum »
2. 4. 2012 23:06
16
4o mám zjesť aby som mal hnačku?
Nechcem ísť do školy, poradte mi čo mám zjesť aby som dostal hnačku ale poprípade niečo iné? Otvor fórum »
2. 4. 2012 22:40
30
Aj vam tak neskutocne prekazaju ludia co mlaskaju prip vydavaju ine zvuky ked jedia???
aj vam tak neskutocne prekazaju ludia co mlaskaju prip vydavaju ine zvuky ked jedia??? Otvor fórum »
2. 4. 2012 22:29
57
Gymnazisti, z koľkých predmetov maturujete/ste maturovali/budete maturovať?
- 4 (aj keď máte certifikát z jazyka miesto toho, beriem to ako predmet)
- 5
- viac (aka troll)
Ďalšie možnosti »
2. 4. 2012 22:25- 5
- viac (aka troll)
Ďalšie možnosti »