Diskusie - 4307. stránka fóra
15
Autoškola pred 17kou
Ahojte Birdzáci Mám 16 rokov a rád by som si spravil teraz vodičák a v 17ke by mi ho vydali , tak ako to autoškola povoluje. S autom by som problém nemal ,... Otvor fórum »
6. 4. 2012 20:19
11
Otázočka
Prečo na jojke tvrdia nasledovné: "Kinopremiéra na JOJke!" Akože de sme? Majú pocit že mám v pivnici položené kino či o čo im ide? -_- Otvor fórum »
6. 4. 2012 20:14
5
Vyplň dotazník a vyhraj poukážku na nákup
Vyplň a odošli krátky dotazník v ktorom sú 3 otázky a nezaberie ti viac ako 5 minút. Každý kto sa zapojí do prieskumu bude zaradený do žrebovania o poukážku na nákup v hodnote 10... Otvor fórum »
6. 4. 2012 20:01
27
Máte problémy s tlakom?
Stalo sa vám niekedy, že vás len tak zmotalo, alebo sa vám zahmlelo pred očami? a vtedy ste si vôbec ale vôbec neuvedomovali kde ste... Včera keď som bola v banke,... Otvor fórum »
6. 4. 2012 19:54
24
Myslíte si, že je pravda že árijská rasa vyhynie?
Myslíte, že by niečo také dopustila matka Zem? Predstavte si svet bez modrookých blonďavích ľudí, to tu budu iba samé púšte a mestá, všetci budú iba fajčiť a na lesy si nikto ani nespomenie! Všetky zvieratá na... Otvor fórum »
6. 4. 2012 19:39
41
Aký máte názor na tohto rapera?
http://www. youtube. com/watch?v=IsKMnyQYjp8 Otvor fórum »
6. 4. 2012 19:28
60
Preco sa ludia z Vychodneho Slovenska citia byt menejceníí a vozia sa po bratislavcanoch?
Preco sa ludia z Vychodneho Slovenska citia byt menejceníí a vozia sa po bratislavcanoch? Otvor fórum »
6. 4. 2012 18:59
26
Intímne miesta, cestička alebo,,
Ahojte =) holíte sa baby tam dole? asi väčšina áno robíte si aj cestičku alebo trojuholník alebo niečo iné? ja som vyskúšala hočo, ale ak poznáte niečo kde sa o tom dočítam viac a skúsiť niečo nové napíšte mi... Otvor fórum »
6. 4. 2012 18:42
45
Autoškola
Ahojte, tí, čo ste ste si robili autoškolu, po ktorej jazde vám to začalo ísť? Ja som dnes mala štvrtú a inštruktor mi povedal že je to zlé, že viem... Otvor fórum »
6. 4. 2012 18:35
44
Co by ste robili?
co by ste robili, keby vasa kamaratka chytala za ruku vasho priatela? pre chalanov - vas kamos by chytal za ruku vasu babu. Otvor fórum »
6. 4. 2012 18:31
11
Problem s xperiou x8
.. Ako mám nastaviť aby mi stiahnuté hry ukladalo na pamätovú kartu ? da sa to vobec alebo to len ja som taka hlupa ze to neviem :D Otvor fórum »
6. 4. 2012 18:28
3
Vizážistka
o chvíľu musíme dávať prihlášky na stredná školy a ja som sa vás chcela opýtať čo bi som vlastne ako vizážistka robila ??? Otvor fórum »
6. 4. 2012 18:24
15
Kúpim SkreCzkA
ALIAS DZUNGARSKY SKRECOK v OKOLI bratislawi na domace učely vycvičeneho aspon nato aby nehryzol a behal v koliesku hore dole aby bolo na čo kukať taky je najlepši čo by sa neparil lebo chcem len jedneho ... Otvor fórum »
6. 4. 2012 18:08
17
Ako je v Štúrove?
Lebo ma vola jeden velmy fajnovy chlapczek na chatu do sturova v oblasti kupacieho arealu ale nie je su tam napustene bazeny lebo je este v nocy zima ale ja by som isiel natu chatu ci sa nebudem nudit ak... Otvor fórum »
6. 4. 2012 18:05
10
- Lucia Frčková
- Roman Olach
Ďalšie možnosti »