Diskusie - 4258. stránka fóra
56
Poznáte nejaké finty na oddialenie ejakulácie pri styku?
Poznáte nejaké finty na oddialenie ejakulácie pri styku? Skúste napísať niečo normálne ak viete. Nemám tým na mysli tie všeobecne známe rady ako: mysli na niečo iné, alebo tak si ho pred tým vyh. . Otvor fórum »
20. 4. 2012 12:42
88
Obočie
- som so svojim obočím spokojný
- nie som so svojim obočím spokojný, je riedke, priesvitné
- nie som so svojim obočím spokojný, vyzerám ako brežnev
Ďalšie možnosti »
20. 4. 2012 12:09- nie som so svojim obočím spokojný, je riedke, priesvitné
- nie som so svojim obočím spokojný, vyzerám ako brežnev
Ďalšie možnosti »
45
Ako by ste chceli byť oslovovaní ? (Titul, vojenská hodnosť)
btw nejde nevyhnutne o vykonávanie s tým spojenej funkcie... Otvor fórum »
20. 4. 2012 11:56
25
Chcem si pozrieť seriál
Ahojky :), chcem si kuknúť seriál Ženy z rodu Gilmorovcov na nete... ale nejde mi to spustiť, treba si niečo stiahnuť aby som mohla kukať online seriál alebo? Poznáte nejakú stránku, kde je seriál na stiahnutie... Otvor fórum »
20. 4. 2012 11:53
5
Hľadám Soft na Bc.
Čaute, potreboval by som program na moju Bakalársku prácu. Ide o video analýzu (pre trénerov napríklad). Zaoberám sa kinematikou, čiže priestor a čas. Niečo jednoduché kde by mi napr. 1sec videa hodilo na 100fotiek.... Otvor fórum »
20. 4. 2012 11:16
29
Vyber sluzobneho telefonu - co v telefone chcem a na co ho potrebujem v prvom komente
- Sony Ericsson Live with Walkman - maly doplatok
- Nokia Lumia 710 - maly doplatok
- HTC One V - maly doplatok
Ďalšie možnosti »
20. 4. 2012 11:00- Nokia Lumia 710 - maly doplatok
- HTC One V - maly doplatok
Ďalšie možnosti »
8
Hipoterapia
Ahojte, študuje niekto ale chystá sa niekto na odbor: Vzťah človeka - zviera a jeho využitie v canisterapii a hipoterapii - kynológia potrebujem na tento odbor aj občianku - psychológiu alebo nie? Dakujem za pomoc :) Otvor fórum »
20. 4. 2012 10:30
46
Daj otazku a odpovec nanu
ide oto ze das si otasku a odpovies prečo, načo, začo a znova prečo :) Otvor fórum »
20. 4. 2012 08:36
26
Idete hneď k zubárovi keď vás bolia zuby?
Alebo čakáte či to prejde? Ak neprejde tak volíte hneď zubára? Ak vás bolesť prejde a občas sa vráti(napr. pri sladkom) tak..? :D Otvor fórum »
20. 4. 2012 03:56
7
Fyzikálna otázka
Chcel by som Vás poprosiť, či by mi vedel niekto čo sa vyzná vo fyzike, vysvetliť toto: Častica bola vrhnutá šikmo nahor v prostredí, ktoré kladie pohybu odpor... Otvor fórum »
20. 4. 2012 01:38
7
Krčné Mandle
Vyberali vám krčné mandle? Ak áno ako prebiehalo hojenie a kedy sa vám to zdravilo? Ja som už týždeň po operácií, zatial sa mi viedlo dobre, čakala som horšiu bolesť, nuž na siedmy deň som 2x krvácala... Otvor fórum »
20. 4. 2012 01:33
36
Odveci otazka. Co by sa stalo, kebyze si dam antikoncepciu skor ako dostanem kramy? zeby som zacala este predtym?
maju mi prist kazdym dnom, ale jednemu cloveku som pvoedala, ze ich uz mam a tak mam mensi ,,problem,, :D ze ako z toho von. No :) viem viem, budete mi nadavat, ale fakt by... Otvor fórum »
20. 4. 2012 01:03
7
Hľadám názov rozprávky o bobríkoch (alebo svišťoch)
Pamätáte sa na takú rozprávku o bobríkoch alebo svišťoch alebo čo za zvery to boli? Takú krásnu pomalú znelku to malo, bežalo to vo večerníčku a boli to takí súrodenci a žili s otcom, neviem či aj s... Otvor fórum »
20. 4. 2012 00:05
15
Nezbedné pero
..no čo vám poviem, som šikovná. Popísala som si jarný kabátik perom. Ale nie len takú malú šmuhu, ale komplet, celý zadok mám popísaný. V skratke, nemám peračník (prečo sa to nevolá perečník?... Otvor fórum »
19. 4. 2012 23:02
14
Hľadám pesničku
Je to electro alebo niečo podobné a melódiu má Na nana nananana alebo tuc tutuc tutututuc je to dosť známa pesnička Otvor fórum »
19. 4. 2012 22:55
- 7:00 - 8:00
- 9:00 - 10:00
Ďalšie možnosti »