Diskusie - 4215. stránka fóra
3
Dobrovolná maturita
nevie mi niekto poradiť? zvolila som si navyše dobrovoľnú maturitu z nemeckého jazyka, - maturujem len z ústnej časti . potrebujem vedieť či na tú maturitu musím príst ak nebudem chciet ist to odmaturovať? :D lebo kedysi to... Otvor fórum »
4. 5. 2012 02:03
14
Objednavanie zo zahraničia
Objednavali ste si nietko z UK nejake veci ?:..Dokedy vam to prišlo ? Otvor fórum »
3. 5. 2012 23:36
72
Na čo momentálne čakáte?
Dnes som sa zamyslel nad tým, že v podstate celý život na niečo čakáme :) neviem či to je dobré alebo zlé, ja napríklad momentálne čakám až dotlačim chleb, pojdem do sprchy a spať..na čo čakáte teraz... Otvor fórum »
3. 5. 2012 23:29
26
Naj horor aký ste kedy videli????
flyleaf dala otázku "Uprednostňujete pozerať horory v škaredom počasí?" a ja sa pýtam aký je podľa vás NAJ horor, ktorý ste videli :)) u mňa to bol zatiaľ Rituál... atmoška... Otvor fórum »
3. 5. 2012 23:27
44
Minulost
premyslate niekedy nad tym, co by dnes bolo, keby ste v minulosti spravili nieco inak? ja napr. na FB vidim fotky byvaleho dcerky a vydychnem si pri predstave - ved to skoro mohlo byt moje. napadaju... Otvor fórum »
3. 5. 2012 22:47
22
Uprednostňujete pozerať horory v škaredom počasí?
3. 5. 2012 22:31
10
Štúdium v Levoči IJP - tajnostkári!
Dúfam, že sa nájde aspoň jeden jediný človek ktorý študuje v Levoči a napíše mi aké to na tom inštitúte je, čo profaci , čo vysokoškolsky život v "meste" proste celkové dojmy. Som prijatá na špeciálnu... Otvor fórum »
3. 5. 2012 22:15
11
Poradte daky echt dobry romanticky film,,.
nieco na styl dennik princeznej, alebo bridget johnes diary.. dakujem. popripade The Ugly Truth Otvor fórum »
3. 5. 2012 22:13
54
Prečo mám/nemám pravých kamarátov?
Vieš pomenovať dôvody, prečo máš práve tých/takých kamarátov ktorých máš? Alebo aj prečo nemáš pravých kamarátov? Otvor fórum »
3. 5. 2012 21:28
43
Ako mam vysvetlit bratovi aby sa spraval kulturnejsie/civilizovanejsie ohladom WC a pod. ?
Nazdar, mam 16r a mam 22 rocneho brata. A on sa v mnohych veciach sprava dost necivilizovane. Vzdy ked ide na wc na malu tak si sada a vzdy trieska doskou. Ja uz len jak pocujem... Otvor fórum »
3. 5. 2012 21:27
80
Máte alebo plánujete si dať tetovanie alebo piercing?
3. 5. 2012 21:15
82
Akú vlastnosť by ste u partnera nestrpeli?
Prosim vlastnosti, to ze fajci, ze chodi sem-tam do krcmy niesu vlastnosti ale sposob travenia volneho casu popripade ich hobby... napiste nieco co by ste absolutne nemohli vystat, ale iba jednu vec. Ja by som napriklad... Otvor fórum »
3. 5. 2012 20:56
28
Ako rýchlo vytriezvieť z alkoholu?
Nepoznáte nejaké triky aby som rýchlo vytriezvela? napríklad ísť behať a také niečo, aby mi nebolo viedieť na očiach, ani a hlasy, správaní , chodení na ničom. Aby som za také 2 hodinky bola normálna. Otvor fórum »
3. 5. 2012 20:24