Diskusie - 4108. stránka fóra
15
Chystá sa niekto na letný Wlesefest ( 28-29. 7) ?
Zaujímalo by ma, či sa tam oplatí ísť. Keď už vraj nás privíta SS. Otvor fórum »
3. 6. 2012 21:49
30
Ako odštikujete pero? (Myslím to vystrčenie tuhy)
- palcom na ruke ktorou píšem
- ukazovákom na ruke ktorou píšem
- iným prstom na ruke ktorou píšem
Ďalšie možnosti »
3. 6. 2012 20:50- ukazovákom na ruke ktorou píšem
- iným prstom na ruke ktorou píšem
Ďalšie možnosti »
45
Myslíte, že na VŠ sú skúšky na ktoré sa naozaj nedá naučiť?
Lebo minule sa mi sťažovala kamarátka, že proste vedela učebnicu odpredu odzadu a nakoniec dostala D. Naozaj sú niektorá skúšky takto stavané? Viem, že všade je to asi trochu iné, tak rovno môžte aj napísať predmet/školu... Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:45
12
22
Ked idete niekam asi tak na tyzden, mate vela batoziny, resp. tazku batozinu?ci si balite toho vela alebo poskromnejsie a len nut
oblecenie, drogeria, kozmetika a ine kramy... a balenie sa celkovo..nabalievate si toho vela pre pripad..co keby vam bolo treba este hento a tamto a potom kde nic tu nic ani sa nepomestite do batoziny? :D Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:37
27Facebook
Vraj existuje taký program, ktorým vidíte kto je online na FB - nemyslím samotný FB. Potrebujem vedieť, či také niečo existuje a ako sa k tomu dostať... Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:36
31
Zvláštne nutkanie vyliezť na strom,,.
Zdá sa vám to divné???Normálne už niekoľko dní mám strašné nutkanie vyliezť vysoko na nejaký strom.... ? Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:33
13
Jeden citát
Zdá se Vám citát: "Je lepší zapálit plamenomet než proklínat temnotu" jako blbost? Nedávno mi někdo řekl, že to nedává smysl a že je to hova*ina. Je to totálně zbytečné se tím zabývat a asi nad tím moc... Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:19
80
V koľkých rokoch je najvhodnejšie sa s niekým vyspať?
Neviem ktorý vek je najvhodnejší..poraďte Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:15
5
Rada
Neviete mi poradit nejaky dobry a kvalitny mobil s najnovsimi funkciami ?:) nieco podobne ako je SE xperia arc alebo HT desire hd , htc one... :?:) Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:14
24
Akého psíka odporučíte?
Ahojte akého psíka by ste mi odporučili do dvojizbového rodinného domčeku s menším dvorom? Rozmýšľala som buď niečo krátkosrsté ako fr. buldočok, . anglický buldog alebo jack rusell terrier. S dlhosrstých niečo neplznuce ako shihtzu alebo cairn... Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:11
19
Ach tá matematika
Ahojte, potrebovala by som pomôcť s pár príkladmi nad, kt. sedím už skoro 2 hodiny a neviem im prísť na koreň. :-/ Prosím, ak viete také niečo počítať tak prosím napíšte mi... Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:02
4
EQ..
ahojte, máte niekto notebook zo stránky eq. sk?? ak áno, ste s ním spokojní?? prišiel v bezchybnom stave alebo s malými kozmetickými chybičkami?? ĎAKUJEM Otvor fórum »
3. 6. 2012 20:01
38
Aká je vaša obľúbená pesnička od famózneho moldavského zoskupenia O-Zone?
Kľudne môžete napísať aj inú ako Dragostea din tei... Otvor fórum »
3. 6. 2012 19:15
1
Retro oblečenie a doplnky
Ahoj. Zháňam retro oblečenie (80. roky a staršie), ktoré by som chcela využiť pri fotografovaní. Ak by vám náhodou doma na povale alebo u babičky v skrini, proste kdekoľvek nejaké takéto kúsky zavadzali a chceli... Otvor fórum »
3. 6. 2012 19:13
23
Da sa na Slovensku kupit javorovy sirup? a ak ano, kde?
da sa tu kupit javorovy sirup? v ktorom obchode/meste? Otvor fórum »
3. 6. 2012 19:05