Diskusie - 4107. stránka fóra
4
Príjmačky fil. fakulta - BA komenskeho
Na prímačky do BA na FF robim test všeobecných študijnych predpokladov , ale nemajú tam žiadne poriadne informácie. Ani koľko to trvá, ani koľko je otázok, ani nejaké informácie o tom, na koľko treba daný... Otvor fórum »
4. 6. 2012 14:47
3
Buduci Farmaceuti: Ako ste na tom s otazkami?
Uz od tejto stredy sa nám začínajú prijímačky. Tí čo sa hlásite na farmáciu, napíšte ako ste na tom s otázkami. Ako by ste sa ohodnotili? Ste ready? :) Otvor fórum »
4. 6. 2012 14:42
56
Čo všetko máte teraz vo vreckách (vačkoch a iných úložných preistoroch v oblečení)?
mobil, slúchadlá, 50c Otvor fórum »
4. 6. 2012 14:13
3
Prijmacky na jazykovu skolu.
Zdravim. Nevie niekto prosim vas, z akeho uciva su zostavene prijmacky do 5. rocnika? To staci vediet vyuzit v praxi vsetky casy , modaly a podobne? Proste neviem co sa mam doucit. Otvor fórum »
4. 6. 2012 13:53
3
Kto ide tento rok na FMK - príjmačky do TT ?
Hello, ľudia, kto ide na príjmačky na FMK do Trnavy? Ako ste na to ms učením? :D Otvor fórum »
4. 6. 2012 13:36
24
Mladší chalan
Keby ste sa zaľúbili do mladšieho chalana a každý by sa vám vysmieval . Neviem je mi to strašne ľúto. Každý ma najprv dával s ním dokopy aby som s ním chodila a teraz ked sme spolu... Otvor fórum »
4. 6. 2012 13:27
30
Vyznáte sa v zbraniach/nábojoch?
Našla som jeden náboj a zaujímalo by ma z akej zbrane to môže byť :D Vyznáte sa v tom niekto? Otvor fórum »
4. 6. 2012 12:46
9
Práca realitného makléra
Povedzte mi názor na túto prácu. Čo si o tom myslíte? Je ťažké začať? Celkom ma to zaujalo. Pretože už len z toho dôvodu že mám školu ako predajca. A vedel by... Otvor fórum »
4. 6. 2012 11:43
32
Prosím o radu, vaše názory, nápady?
Chce začať písať od lety knihu ešte neviem presne aký žáner ale viem o čom ale neviem ako začať........; -)díky za rady :) Otvor fórum »
4. 6. 2012 11:29
11
R. I. P Trolololo
Dneska umrel Eduard Khil, znamy ako trolololo guy http://www. youtube. com/watch?v=v1PBptSDIh8 He ll be missed ; ( , may he troll angels in heaven now. Otvor fórum »
4. 6. 2012 10:28
7
Aký máte názor na pomaturitné štúdium?
Rozmýšlam nad pomaturitným štúdiom fotografie a videotvorby... Otvor fórum »
4. 6. 2012 09:45
12
Poznáte niekoho kto vyštudoval manažérsku matiku na UK v BA?
Chcela by som vedieť aké je z tohto odboru uplatnenie, či je tá škola ťažká a pod. Otvor fórum »
4. 6. 2012 09:41
8
Ahojte, tento rok som bola prváčka na výške brala som sociálne štipko, teraz cez prázdniny idem robiť na tri mesiace do zahranič
... , neviete mi povedať či to nejakým spôsobom ovplyvni to či mi štipko uznajú alebo neuznajú aj v druhom ročníku? Za všetky odpovede dakujem Otvor fórum »
4. 6. 2012 09:20
21
Môžem sa zaľúbiť?
Ahojte, zamilovala som sa do svojej vzdialenej rodiny, on je maminin bratranec z druhého kolena, ale neviem, čo je mne. Vídavame sa na rodinných slávnostiach a "padli sme si do oka". Poradťe, či... Otvor fórum »
4. 6. 2012 08:43
10
Shihtzu
Kto ma psíka shihtzu? Odporučili by ste mi ho ? Strašne sa mi páči :) Otvor fórum »
4. 6. 2012 08:34