Diskusie - 4103. stránka fóra
2
Zablokovaný stredoškolský preukaz isic/euro26
Ahojte, minulý týždeň som stratila isic kartu tak som si ju dala zablokovať. Včera som ešte raz išla do dopravného podniku či ju náhodou niekto nenašiel a neodovzdal. A bola tam!!! lenže je zablokovaná. Dá sa... Otvor fórum »
5. 6. 2012 16:38
43
Vedeli by ste mi poradiť psa ?
Ahojte... Budeme sa sťahovať do rodinného domu a neviem akého psa si máme kúpiť. Potreboval by som psa, ktorý nie je veľmi veľký a je priateľský s rodinnými príslušníkmi. Tiež aby bol schopný postrážiť dom a... Otvor fórum »
5. 6. 2012 16:33
7
Filmy o Carodejnikoch a pod,,,,.
caute, poznate nejake fantasy filmy o carodejnikoch, rytieroch a pod... Ako su Harry Potter, Pan prstenov, Narnia, Carodejnikov ucen Otvor fórum »
5. 6. 2012 16:32
4
Zoberte si najbližšiu knihu pri sebe, otvorte na 34 strane a prečítajte prvú vetu táto veta opisuje váš sexuálny život :D
Viem blbosť :P ale dá sa na tom celkom pobaviť... Otvor fórum »
5. 6. 2012 15:51
4
VŠ - priemyselný dizajn -modne návrharstvo
Poznáte niekoho, kto tam študuje? je ťažké sa tam dostať? Existuje u nás na Slovensku podobná VS s takýmto zameraním? Otvor fórum »
5. 6. 2012 15:50
13
Kto sa chystá na prijímacie skúšky do BA na UK na marketingovú komunikáciu alebo do TT na UCM na masmediálnu komunikáciu?
Na moje nešťastie som si podala prihlášky na 2 školy, ktoré spolu úzko súvisia (myslela som, že to je logické). Nanešťastie mi prišli pozvánky na prijímačky a na oboch stál ten istý dátum.... Zamrazilo ma a začala... Otvor fórum »
5. 6. 2012 15:36
9
Ako zablokovať súbor na iMac
čaute decká. mám isté videá z chaty, ktoré by nemuselo vidieť oko iným, ako sa to týka. a keďže môj otec minule natrafil na videá z lyžiarskeho (vraj omylom, pch), potrebujem tie videá zaheslovať.... Otvor fórum »
5. 6. 2012 15:11
12
Kam poslať maturitné vysvedčenie?
Všimli ste si ze Univerzita Komenského má tu najprijebanejšiu stranku na svete? :O Prišilo mi rozhodnutie o prijati na PrifUK na geografiu. Ale v tom liste nebolo kam mám poslať kópiu maturitného vysvedčenia. A na stránke maju tristotisíc... Otvor fórum »
5. 6. 2012 14:07
8
Kto si dal prihlášku na UKF v Nitre na angličtinu-tlmočnítvo???
Kto si dal prihlášku na UKF v Nitre na angličtinu-tlmočnítvo??? Otvor fórum »
5. 6. 2012 13:47
26
Kto ste si dali prihlášku na FSEV UK Aplikovanú ekonómiu, sem s percentami z matury, nech všetci vieme na čom sme
; )Dobrý deň sa želá. Otvor fórum »
5. 6. 2012 13:38
20
Flirtovanie, balenie chalanov, ako zisím či sa mu páčim?
Tak chcela by som sa Vás opýtať na nejaké rady poprípade skúsenosti či už báb alebo chalanov, aké sú najlepšie triky na flirtovanie, alebo ako zbaliť chalana s ktorým sa poznám len z videnia? + ako zistím že... Otvor fórum »
5. 6. 2012 13:35
28
Trávenie času
poradte mi nejaké využitie času... ale mám obmedzené možnosti... mám pri sebe iba NB a net... von sa nedá ísť a nič iné tu nie je... čiže by som poprosila nejaké zaujímavé stránky prípadne... Otvor fórum »
5. 6. 2012 13:16