Diskusie - 4102. stránka fóra
15
Kto ide a prijímačky na marketingovú komunikáciu ? UCM Trnava ??
A učíte sa niekto ? Otvor fórum »
5. 6. 2012 18:55
1
Sirava-kolotoce
ahojte, byva/nachadza sa v blizkosti siravy niekto? neviete ci tam su/budu kolotoce ?..:)myslim ze je to oblast sirava-kamenec kde zvyknu byt kazdy rok. vdaka:) Otvor fórum »
5. 6. 2012 18:54
32
Nebojíte sa božieho zatratenia?
Deti moje. Už dlhšie vás tu sledujem a nesčetne krát denne tu čítam o vašich hriechoch a skazenom spôsobe života. Chválite sa tu tým, že máte predmanželský pohlavný styk a iné zvrhlosti o ktorých už radšej ani... Otvor fórum »
5. 6. 2012 18:36
37
Zoči Voči
Poznáte ? Počúvate ? Chystáte sa na koncert/festyval ? :D. Milujem túto skupinu a koncert/festyval si vyberam podľa toho čí tam sú alebo nie :D čo na nich vravíte ?:D. Otvor fórum »
5. 6. 2012 18:36
10
Ospravedlnenka
ahojte potrebujem surne pomoct... ked idete ku doktorke a ona vam da ospravedlnenku na papierik co vam tam napise ? ja ked som bola u zubarky tak mi tam napisala meno a pod to ze : menovana na odbornom... Otvor fórum »
5. 6. 2012 18:35
2
Lg kp500
neviete kde by som nasiel navod ako upragnut verziu telefonu a navod .. Dakujem ... a robil tu uz niekto z vas na tomto modeli telefonu ? ďakuje. Otvor fórum »
5. 6. 2012 18:30
52
Koľko ibalginov musím zjesť, aby som bola predávkovaná?
nechcem sa predávkovať. :-D len mi je strašne zle a už som mala 3 ibalginy za polhodinu a bojím sa predávkovanie, tak by som chcela vedieť koľko približne môžem zjesť, aby som sa nedostala na výplach žalúdka.... Otvor fórum »
5. 6. 2012 18:19
23
Na svoju mamu pred celou triedou.
V škole sme mali jedného "superspolužiaka", ktorý chel zabodovať u nového učiteľa tak mu povedal že:"moja mama ide k priatelovi tam to spravia a večer príde domov". Muxo bol šťastný, že si... Otvor fórum »
5. 6. 2012 18:06
16
Vlastnoručný darček
Ahojte, nevie mi niekto poradiť aký by som mohla dať môjmu kamarátovi darček? malo by to byť niečo vlastnoručne vyrobené a hlavne aj pekné. Otvor fórum »
5. 6. 2012 17:35
88
Chalani : holíte si nohy?
Je pravda . že napr. plavci alebo cyklisti to maju nejako spoločensky povolené koli športu, ale je čiraz viac vidiet , ze ma chalan oholene nohy. Čo vy na to CHalani akeho ste nazoru ? či... Otvor fórum »
5. 6. 2012 17:27
11
Ako pokaziť NTB na reklamáciu??
Ahoj stručne... kamaráta napadlo že na ntb niečo pokazí aby si mohol uplatniť právo na vrátenie peňazí alebo zobrať nový ntb v tej cene a pritom oveľa lepší je to celkom fajn nápad a že asi... Otvor fórum »
5. 6. 2012 17:23
11
Pomoooooc s fyzikou
Veľmi prosím keby mi niekto napísal odpovede na tieto otázky/príklady 1) Aká časť energie, ktorá je vyžiarená Slnkom, je pohlcovaná povrchom zeme? Dokážeme túto energiu celú technicky využiť? 2) Uved príklady zariadení na... Otvor fórum »
5. 6. 2012 17:22
33
Dokonalá baba/chalan
Vynecháme teóriu, že dokonalosť neexistuje.. čo je pre vás dokonalosť resp. ako by sa malo správať dokonalé dievča/chlapec? :) Otvor fórum »
5. 6. 2012 17:10
38
Ako sa odnaučit fajčit?
Chcela by som sa odnaučit fajčit, skúšala som to ale nejde to. Hlavne ked pri mne fajčia mám aj ja si chut zapálit. Ked som sama si zapálim na nervy a tak. Nehovoriac o tom že... Otvor fórum »
5. 6. 2012 17:08
4
Priklady na Logiku UK pravo
Nemate niekto prosim Vas nejake priklady z logiky co byvaju na prijimackach na UK pravo ? Dakujem :) Otvor fórum »
5. 6. 2012 16:59
11
Na fotkach je baba krajsia,,.
5. 6. 2012 16:54
17
Prijimacky EUBA
zdravim, rada by som sa dozvedela akym sposobom su robene testy z ekonomiky ak sa niekto s nimi stretol uz ... ci je potrebne vediet celu tu zelenu knihu :) dakujem Otvor fórum »
5. 6. 2012 16:42