Diskusie - 4099. stránka fóra
4
Škola úžitkového výtvrarníctva Josefa Vydru
Je tu niekto, kto ide na túto školu do 1. ročníka a na odbor propagačné výtvarníctvo? :) Otvor fórum »
6. 6. 2012 14:05
4
Ahojte vsetci. Hladam reklamu
Ahojte, snazim sa najst reklamu, ale marne, pomozete mi prosim? je to reklama na chipsy Doritos v ktorej su prezleceny traja mexicania a vravia: "pali pali pali" je to smiesna reklama a snazim sa ju najst, ... Otvor fórum »
6. 6. 2012 13:58
9
7
Pozerate WWE ??
ak hej tak viem jednu stranku kde su kazdy den novinky tak by som vaam potom mohol napisat do ts-ky Otvor fórum »
6. 6. 2012 13:42
9
9 riadkov, do anglictiny (abstrakt)
Ahojte, nasiel by sa tu dobry anglictinar, ktory by mi pomohol prelozit tychto par riadkov (spravne gramaticky) do anglictiny? (nie som lenivy, l len anglicky neviem:D) Akrobatický rock and roll je veľmi... Otvor fórum »
6. 6. 2012 13:41
9
Výmena LDC panelu na televízore - oplatí sa to?
Oplatí sa dať si v servise vymeniť LCD panel v televízore (jeho cena bola cca 300€) alebo by nový panel plus výmena vyšli tolko že môžem kúpiť rovno nový televízor? (ide o LED LCD od LG, ak by na... Otvor fórum »
6. 6. 2012 13:16
14
Farmaceuticka fakulta BA-prijimacky
Prosim vas, menia sa prijimackove otazky na farmaciu do BA? Alebo mi staci toto posledne vydanie urcene na tento rok (vydane v roku 2010)? (Chcem sa zacat ucit, no neviem, ci sa nemenia... )... Otvor fórum »
6. 6. 2012 13:13
8
Príjimačky na PEDAS v ZA
Za pár dní ma čakajú prijímacie skúšky na PEDAS v Žiline. Chcela by som sa opýtať, či sa to dá zvládnuť aj bez väčšieho učenia alebo by som sa mala do toho naozaj pozrieť? Čo sa týka angliny... Otvor fórum »
6. 6. 2012 13:08
19
Aké máte vlasy?
6. 6. 2012 13:07
51
Asi som divný
mam skoro 22 a ziadne dievca nadohlad a este som ziadne nemal a tiez som nemal sex..nie preto zeby nebola prilezitost ale som proste nechel len tak s nejakou ku ktorej nebudem nic citit... dokonca raz na intraku my spolubyvajuci... Otvor fórum »
6. 6. 2012 13:00
18
čo si obliecť na prijímačky na výšku ? ludkovia, poradte
takže ..čo sa tam nosí ?:) nech tam nevypadám ako krava :) sukna čierna a čierne vyššie topánky môže byť ?alebo nohavice si mám dať radšej ?:) prosím poradte v čom ste boli vy :) a samozrejme... Otvor fórum »
6. 6. 2012 12:36
16
23
Priateľ s nezvyčajným menom
Ahojte, riešili by ste keby váš " potenciálny " partner/ partnerka mal by nezvyčajne meno ? napr. nejaké čínske , latinské, arabské alebo indické. ( Xu Daoning, Mohammed, Ali,... Otvor fórum »
6. 6. 2012 11:57
2
Balík NSK
čaute obiednal som si jednu wec a napisal som tomu človekovi čo my to posielal ten balík že nech my pošle foot podacieho lístka a na podacom lístku v kolonke Dalšie Splužby je začiarknuté NSK čo to znamená ?? Otvor fórum »
6. 6. 2012 10:28
13
Kam s bordelom?! mobil +príslušenstvo
Chcela by som sa vás spýtať , kam dávate staré mobily aj s príslušenstvom . Vopred vďaka Otvor fórum »
6. 6. 2012 10:19
32
Utiekate sa v čase akejsi "krízy" za bývalými láskami/krátkodobými známosťami ?
Áno##Nie##Toto nie je také jednoznačné, počkaj, mám chuť sa rozpísať v komente Otvor fórum »
6. 6. 2012 09:06
6
Stredoškolský internát v BA
Ahojte :) chcela by som sa spýtať či niekto z vás má skúsenosť s bratislavskými internátmi.. Idem do Bratislavy na školu a vážne neviem, čo s internátom.. počula som, že veľa ľudí sa na niektoré sťažuje no.. bolo... Otvor fórum »
6. 6. 2012 07:42