Diskusie - 4092. stránka fóra
11
Poznáte nejaký horor?
Viem, je tu milion takýcvhto tém..ale poznáte nejaký... čo najmenej krvavý? pri ktorom sa clovek bude strasne báť..ale proste nejaký psycho..nie len samá krv....100% opak saw..... dik Otvor fórum »
8. 6. 2012 16:29
7
Oplati sa to kupiť ?
http://puzdranamobily. sk/50-vyklapacie-diarove-puzdro-lg-kp500. html Otvor fórum »
8. 6. 2012 15:47
4
Čo hovoríte na riasenku od Miss Sporty?
Čo hovoríte na riasenku MISS SPORTY - PUMP UP BOOSTER? Otvor fórum »
8. 6. 2012 15:19
62
Páči sa vám keď má chlapec oholené (anketa len pre dievčatá poprosím chlapcov nehlasovať)
prirodzenie##nohy##podpazušie##prirodzenie a nohy##prirodzenie a podpazušie##nohy a podpazušie##celý bez chlpu##chlpač mám rada medveďe- Otvor fórum »
8. 6. 2012 15:13
8
Učiteľstvo
Ahojte, neviete, že ked pojdem na Vš učiteľstvo či musím po skončení vš pracovať len ako učiteľka alebo môžem byť aj prekladateľka a treba cez štúdium vykonávať aj nejakú prax na školách? Otvor fórum »
8. 6. 2012 14:55
6
Totálne vytočený!!
ten predomnou je úplny ... no a ja mam na mojom autíčku prasklinu lebo jemu odletel kamienok, dá sa s tým jazdiť? alebo to chce výmenu? Otvor fórum »
8. 6. 2012 14:25
15
Moja stránka
Asi pred týždňom som sem dal jednu moju stránku, ktorá bola dosť slabá. Teraz som ju málinko vylepšil a mylím, že je fajn . Čo na ňu hovoríte ? Ozaj a zháňam aj kamaráta čo by... Otvor fórum »
8. 6. 2012 14:05
12
Neviete nejaký film?
Ahojte, chcel by som nejaký film, ktorý má "hororovú" atmosféru a odohráva sa niekde v lese. Podľa možnosti nie moc krvavé, lebo to chcem kukať aj s menším dieťaťom :D :D ... Otvor fórum »
8. 6. 2012 13:58
23
Ako taktne odmietnuť jedlo potenciálnej svokry?
Ide o to že si dosť potrpím na zdravé jedlo, vyváženú stravu, mám už zaužívaný určitý systém stravovania (menšie dávky, viac krát denne, atď. )... chápete... nemyslím tým chudnutie, ale tak celkovo mám... Otvor fórum »
8. 6. 2012 13:49
2
Penička z reklamy na film "Policajti na baterky"
ahojte :) tento týždeň chodí na markíze reklama na film Policajti na baterky a ja sa chcem spýtať či niekto nepozná tú pesničku čo sa tam hrá... (?) :/ Otvor fórum »
8. 6. 2012 13:15
6
Ahojte!!! Aké krížovky sa vám zdajú ceľkom lahké,,,, myslím nejaký názov,,,,
Ja som dneska skúšala Relax a je veľmi dobrý, ale neponúka ku križovkám žiadnu nápovedu.. takže poznáte nejké dobré. . Otvor fórum »
8. 6. 2012 13:03
28
Máte nejaký typ chalana/baby, ktorý aj napriek tomu, že sa vám páči, tak by ste si s ním nedokázali moc predstaviť vzťah?
Je to myslené z čisto fyzického hľadiska. A aby som vysvetlila. Možno, že ani nie, že nezačali vzťah, ale skôr dlhšie by tej osobe trvalo presvedčiť vás o svojich kvalitách. Uvediem príklad, (mne... Otvor fórum »
8. 6. 2012 12:33
3
Nazov serialu?
Vie niekto nazov serialu, ktory sa vysielal isteho casu na stv? Bol to francuzsky serial o partii stredoskolakoch alebo vysokoskolakoch. Otvor fórum »
8. 6. 2012 12:13
61
Budem grcať z alkoholu?
Ahojte, buduci piatok sa chystam prvykrat zit. Zaujima ma ci je normalne, ze grcate na diskoteke? Nechcel by som prist domov ovracany a vysvetlovat to rodicom. Skuste dat nejake skusenosti. Dakujem. Otvor fórum »
8. 6. 2012 11:12