Diskusie - 4088. stránka fóra
5
Aké sú veľkosti converse ?
Chcela by som si 1 kúpiť, ale mám taký problém... Neviem ako to je .... Všade píšu, že CONVERSE sú o číslo alebo o 2 väčšie ako vaša obuv... mám veľkosť 38-39.... skôr... Otvor fórum »
9. 6. 2012 17:32
13
Môže mať inflácia nulovú hodnotu?
Inflacia je rast cenovej hladiny, vypočítavame ju cenovými indexmi, jej opakom je deflacia co je pokles cenovej hladiny. Hodnoty inflacie pod 0 znamenajú deflaciu a nad 0 inflaciu... Je však samotná nula hodnotou inflacie? Príde mi... Otvor fórum »
9. 6. 2012 17:21
8
Aké najbláznivejšie rady ste dostali?
Aké najčudnejšie rady ste dostali od ľudí? Myslím seriózne, nie trollovské. Mne raz jeden kamoš poradil aby som babu čo sa mi páči zobral na finále extraligy (rofl) Otvor fórum »
9. 6. 2012 16:58
16
20 otázok pripadne viac. Čakám spravne odpovede. Začíname!!!!
1. Kto je autorom diela Bíla Nemoc?? Otvor fórum »
9. 6. 2012 16:57
18
Dalsia vojna?
na nete som si vsimla http://www. aktuality. sk/clanok/208060/leon-panetta-usa-su-vo-vojne-s-pakistanom/ naozaj su teraz usa vo vojne s pakistanom? lebo z toho vyroku ich ministra obrany to nie je moc jasne : "Sme vo vojne, bojujeme proti terorizmu" Otvor fórum »
9. 6. 2012 16:13
8
Vojnové strategie
Caute prosim poradte mi nejake strategie ktoré sa odohravaju v 1. svetovej vojne, 2 svetovej vojne, afghanistane, Vietname atď... . Otvor fórum »
9. 6. 2012 15:42
34
Vtipy o Justinovi Bieberovi
Poznate nejake? Ktore z nich sa vam najviac pacia? Mne sa velmi paci napriklad: "Justin Bieber se otáčí za každou sukní. Zajímavostí je, že tak činí pouze ve Skotsku" ... Otvor fórum »
9. 6. 2012 15:25
18
Blink 128
Ahojte, počúvate blink 128? Ktoré songy od nich sú podla vás naj? Otvor fórum »
9. 6. 2012 15:22
6
Príklad z chémie
Ahojte, vedel by mi niekto pomoct s tymto príkladom? Vobec neviem, ako ho vypočítať, napriek tomu, že priklady viac menej viem pocitat, zda sa mi, ze tu je malo informácii. :/ Jaku látkovu koncentraciu... Otvor fórum »
9. 6. 2012 15:17
12
Detská hra
kedysi keď som bola malá som hrávala jednu hru..boli to také preteky na autíčkach kde si si mohol vybrať zvieratko s akým chceš pretekať... chcem to najsť a stiahnuť pre brata..a ani za pána si neviem spomenúť ako sa to... Otvor fórum »
9. 6. 2012 14:59
4
Kurzy Kuna-euro
Neviete mi povedať, aké majú cenové kurzy v zmenárňach v Chorvátsku? Všade som čítala, že je lepšie si zmeniť eura na kuny tam, lebo majú lepšie kurzy, no niekde som nenašla aké sú, buď len... Otvor fórum »
9. 6. 2012 14:52
6
Príjmačky na EUBA, UMB,,.
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je tu niekto, kto robil príjmačky minulý rok do BA a do BB... Na čo by som sa mala najmä sústrediť pri opakovaní učiva z ekonomiky? A pri teste z... Otvor fórum »
9. 6. 2012 14:17
4
Mačka po sterilizácii
Ahojte, nemá náhodou niekto skúsenosť so sterilizáciou mačičky? Pretože, naša podstúpila včera tento zákrok a dnes nechce vobec jesť, trasie sa je taká slabá. Koľko asi trvá kým sa dá doporiadku?Prosím píšte svoje skúsenosti... Otvor fórum »
9. 6. 2012 14:00
12
Ako najúčinnejšie očistiť okuliare?
Nech to čistím s hocičím, skoro zakaždým mi ostanú ešte také trochu ´´matné´´ Máte nejaký nápad s ktorým sú vždy čisté? Otvor fórum »
9. 6. 2012 13:51
30
Čo je teraz "IN" v chalanskej móde?
Tak za 1 ma trochu zarazilo že tu nieje rubrika "móda" alebo "obliekanie" myslím si že by bola hojne využívaná dievčatami no samozrejme aj chalani by mohli nájsť nejaké typy na pekné oblečenie alebo čo je teraz "IN" a čo... Otvor fórum »
9. 6. 2012 13:10
15
"mala" chyba krasy
tato tema nie je o mne ani o nikom konkretnom, pytam sa zo zaujimavosti. vadilo by vam, keby mal vas partner/buduci partner na nejakom viditelnom mieste velku tmavu odstavajucu bradavicu, popripade dve vedla seba? napr. ... Otvor fórum »
9. 6. 2012 12:58