Diskusie - 4087. stránka fóra
3
Práca na dohodu + prídavky
Takže, mám po maturite a chystám sa na výšku, ale za ten čas idem pracovať na dohodu 3 mesiace, tak sa chcem spýtať či to treba nahlásiť alebo podobne, lebo tetulda na uráde soc. vecí... Otvor fórum »
9. 6. 2012 20:22
9
Aka je vaša plet po curacne-roaccutane ?
Ahojte :) pred meiacom som douzivala tabletky brala som ich 6 mesiacov no mam strasne mastnu plet a bojim sa aby sa mi to vrtilo uz mám aj par novych vyrazok ale s tym co bolo pred tym sa to... Otvor fórum »
9. 6. 2012 20:15
43
Hladat stary nick? ci kaslat na to?
Caute ludia, som si isty ze ma tu nikto nepozna a nepoznalo by ani podla stareho nicku, prakticky som sem neprispieval, len som tu cital blogovu tvorbu.. Ale som si povedal ze sem opat zavitam,... Otvor fórum »
9. 6. 2012 19:43
2
Internát Zvolen
Aloha ... je tu niekto , kto byva v tomto intraku vo zvolene? : http://www. skinternatzv. sk/ .. Ako tam je ? ... Dike s... Otvor fórum »
9. 6. 2012 19:31
11
Má niekto s tým nejakú skúsenosť?
Zdravím, už dlhšiu dobu mám problémy s dýchanim.. ani neviem ako to začalo.. ale už to trvá cez 3-4 mesiace... je to dosť vyčerpávajucé mám vždy vysoký tlak.. niekedy sa neviem dostatočne nadýchnú´t.. a teraz sa to stáva... Otvor fórum »
9. 6. 2012 19:30
26
Let It Roll dnb festival 2012
9. 6. 2012 19:04
3
Ukončenie štúdia na vš
Chcem zanechať štúdium, zaujímalo by ma, dokedy budem študentom? Som externy student na Bivš v prvom rocniku, chcem ukončit jedno studiu a zacat nanovo na inej vyske. zaujma ma tiez či pri prerušení štúdia za... Otvor fórum »
9. 6. 2012 19:00
14
Vie niekto niečo z toho vyrátať?
12. Aká je minimálna frekvencia elektromagnetického žiarenia, ktorým je treba ožiariť povrch niklu, aby nastal fotoelektrická jav, ak výstupná práca elektrónov niklu je 5eV? 13. Vypočítajte vlnovú dĺžku a hybnosť... Otvor fórum »
9. 6. 2012 18:44
27
Ako prejdem z windows 7 naspat na windows xp ?
Caute... presla som z windows xp na windos 7... zistila som, ze mi to nevyhovuje a chcem si nahodit naspat xpcko... lenze mi to pise, ze instalacia xp je blokovana.... ... Otvor fórum »
9. 6. 2012 18:35
5
Aké sú veľkosti converse ?
Chcela by som si 1 kúpiť, ale mám taký problém... Neviem ako to je .... Všade píšu, že CONVERSE sú o číslo alebo o 2 väčšie ako vaša obuv... mám veľkosť 38-39.... skôr... Otvor fórum »
9. 6. 2012 17:32
13
Môže mať inflácia nulovú hodnotu?
Inflacia je rast cenovej hladiny, vypočítavame ju cenovými indexmi, jej opakom je deflacia co je pokles cenovej hladiny. Hodnoty inflacie pod 0 znamenajú deflaciu a nad 0 inflaciu... Je však samotná nula hodnotou inflacie? Príde mi... Otvor fórum »
9. 6. 2012 17:21
8
Aké najbláznivejšie rady ste dostali?
Aké najčudnejšie rady ste dostali od ľudí? Myslím seriózne, nie trollovské. Mne raz jeden kamoš poradil aby som babu čo sa mi páči zobral na finále extraligy (rofl) Otvor fórum »
9. 6. 2012 16:58
16
20 otázok pripadne viac. Čakám spravne odpovede. Začíname!!!!
1. Kto je autorom diela Bíla Nemoc?? Otvor fórum »
9. 6. 2012 16:57
18
Dalsia vojna?
na nete som si vsimla http://www. aktuality. sk/clanok/208060/leon-panetta-usa-su-vo-vojne-s-pakistanom/ naozaj su teraz usa vo vojne s pakistanom? lebo z toho vyroku ich ministra obrany to nie je moc jasne : "Sme vo vojne, bojujeme proti terorizmu" Otvor fórum »
9. 6. 2012 16:13