Diskusie - 4059. stránka fóra
49
Komu by si zavolal pred smrťou ?
Teeeeoreticky si predstav, že ideš sám v aute, a narazíš do stromu, a proste začneš pomaly umierať, zavoláš si sanitku, to je jasné, a ešte máš pár minút, ale proste fakt umieraš, ... Otvor fórum »
17. 6. 2012 11:51
6
Prijímačky na LF- Martin
Ahojte, mám otázku pre tých, ktorí tento rok skúšali na lf v mt: ako ste dospadli?... viete už aj niečo viac ako počet bodov? a koľko ste získali? viete kedy bude zverejnené poradie, ak bude... Otvor fórum »
17. 6. 2012 11:35
13
Zviera na "koleji"
Je tu niekto, alebo poznáte niekoho, kto má so sebou zviera na koleji na masaryčke? Napr. psa ? Oficiálne je to zakázané, ale možno na to až tak nedávajú pozor, alebo ich to ani nezaujíma. Otvor fórum »
17. 6. 2012 11:33
32
Neviem či sa jej páčim.
čaute , chodim často von sám s jednu babu, stále sa máme o čom rozpravat , smejeme sa často atd... a naposledy ked sme boli vonku stále sa ma vypytovala že aké dievča sa mi páči chcela to... Otvor fórum »
17. 6. 2012 11:13Pravo uk ba externe
studenti na uk pravo externa forma, chcem sa spytat, ako vyzeral vas rozvrh, soboty ci aj piatky, ako casto, prednasky boli povinne? Otvor fórum »
17. 6. 2012 11:01
5
47
Pokusenie
ste na dovolenke niekde pri mori s rodicmi. jeden vecer za vami pride dievca/chlapec vasich snov a mate moznost s nim mat nieco nezavazne, ale vy viete, ze vas doma caka staly partner, ktory sa to... Otvor fórum »
17. 6. 2012 10:51
78
Prečo sa somnou nechce bavit baba ktorá sa mi velmi páčí alebo také ktoré sa mi páčia somnou nič nechcu mat ako si potom mám náj
ahojte no takže toto je docela divné vobec nechápem :) ved snad ked sa mi baba nepáčí tak snou nedokážem mat vztah a ani sex nič podobné :D takže stále bez sexu aj bez priatelki na ten sex kašlem neviem... Otvor fórum »
17. 6. 2012 10:47Kde stiahnuť ?
Nevie niekto nejaku stranku na stiahnutia zdarma hry na mobil ? nokia 5230 Otvor fórum »
17. 6. 2012 10:46
10
Predajú mi v DMku tresku s rožkami ?
Chcel by som sa spýtať či by mi predali v dmku tresku s rožkami a či nemusím mať na to 18rokov . Radšej sa chcem spýtať ako keby ma mali vyšetrovať a prehladávať mi dom ; ) Otvor fórum »
17. 6. 2012 10:29
12
Kto by sa podla vas najviac hodil na poziciu birdz admina?
Niekto, kto ma potrebne pracovne zanietenie, potrebne schopnosti a ma rad birdz. ##Niekto, pochadzajuci z radov obycajnych birdz uzivatelov. ##Niekto, kto birdz vobec nepozna a berie to ako kariernu vyzvu. ##Ja (tu hlasujete za seba). ##Nikto,... Otvor fórum »
17. 6. 2012 10:19
1
Internet banking VUB chyba v banke, či prihliadača?
čau maskáči, mám účet vo VUB a dal som si aktivovať internet banking, pri prvom použití mi stranky neakceptuju platby (ebay, namecheap, atd), tak som si dal kvoli tomu vystaviť novú... Otvor fórum »
17. 6. 2012 10:18
11
Spaľovače tuku a skúsenosti s užívaním
Dobrý deň, počul som že fakt dobrý spalovač tuku je séria od firmy NUTREX http://doplnky-fitness. sk/spalovace-tuku/lipo-6 má niekto skúsenosti ? Otvor fórum »
17. 6. 2012 10:02
32
Mali ste už sex, s min jedným promile v krvi ?
Alebo ste sa o to aspoň pokúšali a nevyšlo to ? Otvor fórum »
17. 6. 2012 10:00
8
Zdravie
zdravim vas :) mate nejaky zdravotny problem? ak ano aky? ako ste sa s nim vysporiadali? Otvor fórum »
17. 6. 2012 10:00
12
Ako zahnat nudu na plazi (tips & tricks)
Kedze sa nudi na plazi pravidelne cca 35% ludi a dalsich takmer 30% obcas, podelte sa o rady, tipy a triky ako zahnat nudu, ci ako sa vyhybate nude vy. Otvor fórum »
17. 6. 2012 09:38
9
Má vôbec zmysel sa nasierať?
Má podľa vás zmysel sa nasierať a stresovať v živote kvôli kokotinám keď o nejakú dobu si ani nespomeniem že som bol nasratý? Otvor fórum »
17. 6. 2012 09:27