Diskusie - 4048. stránka fóra
21
Na akú hudbu letia baby?
ľudovky##rock##disco##rnb##country##pop##post-hardcore##drum and bass##emo :D##staré hity z minulého storočia Otvor fórum »
19. 6. 2012 20:49
42
Ako pribrať ?
Mám 15 rokov, 168 cm a 40 kg :D:D:D Žiadna anorexia ani bulimia ani žiadna iná porucha. Chcem sa spýtať, ako by som zaručene mohla pribrať. Ja jem vela, milujem jedlo a... Otvor fórum »
19. 6. 2012 20:41
32
Ktorá z možností je horšia?
- Ak sa žena neholí pod pazuchami vôbec
- Ak sa žena holí pod pazuchami nepodiadne, čiže niekde chlpy sú
- Ak sa žena holí zriedkavo, čiže občas má temer prales
Ďalšie možnosti »
19. 6. 2012 20:30- Ak sa žena holí pod pazuchami nepodiadne, čiže niekde chlpy sú
- Ak sa žena holí zriedkavo, čiže občas má temer prales
Ďalšie možnosti »
52
7
16
Fuj fuj fuj geňo je hnus
Boze ludia, mala som taku prihodu, chlapec chcel, aby som mu vykurila, ale mne sa to vonkoncom nepacilo, preco nam ho vsuvate tam, kde nepatri, ved to je hnus. Chlapi chcu len... Otvor fórum »
19. 6. 2012 19:49
3
LF Karlova univerzita
Nemusíte mi hneď dávať červené hviezdičky, nepýtam sa na poradie ani počet bodov. Chcela som vedieť, či sem niekto chodí, konkrétne na 2. fakultu. Či je tam dobre, zle, ... Otvor fórum »
19. 6. 2012 19:25
19
Skolsky vylet
ahojte, chcela by som sa vas spytat ze ci by ste mi neporadili vybrat dajaky slusny film bez nadavok , nahotin a ineho. moze to byt aj dajaka rozpravka. chceli by... Otvor fórum »
19. 6. 2012 19:23
14
Futuristické autá
Páčia sa vám autá, ktoré naberajú tak trochu futuristický zjav? Napríklad citroen gt concept , Ford evos, Bmw m1, Lexus Concept LF-LC a rôzne iné koncepty. Ja osobne si myslím, že niektoré takéto autá pripomínajú skôr rakety ako autá... Otvor fórum »
19. 6. 2012 19:20
13
Denník Anny Frankovej/Anne Frank- The diary of a young girl
Čítal niekto túto knihu? Aký máte názor? Ja som dnes bola v Osvienčime a celkom je to známa kniha, tak som si ju v eufórií kúpila. A chcela by som ju začať aj čítať ale nejak potrebujem povzbudenie,... Otvor fórum »
19. 6. 2012 18:59
23
Ekonomické univerzity
Tymto nechcem nikoho urazit ... len ma to tak zaujima .. takzee minimalne polka birdzu a kopa dalsich ludi ktorych poznam studuje alebo chce studovat ekonomiu a nieco podobne(alebo na ekonomickych univerzitach ) ... ma to vobec este... Otvor fórum »
19. 6. 2012 18:58
10
Výsledky EUBA
Mne dnes prišlo poštou že som prijatý na NHF, odbor Financie, bankovníctvo a investovanie ... ako ste na tom vy?... máte výsledky už? Otvor fórum »
19. 6. 2012 18:48
4
Hotelová Akadémia Bratislava ul. Mikovíniho
Ešte nie som pevne rozhodnutá, ale uvažujem aj o tejto škole (som ôsmačka nie deviatačka ). čo na ňu hovoríte? zaujímali by ma názory hlavne od ľudí, kt. ju študujú / študovali. Je ťažká? Aké... Otvor fórum »
19. 6. 2012 18:45