Diskusie - 4037. stránka fóra
3
Online film
Aké stránky s online filmami poznáte? Myslím také, kde sú v pozeratelnej kvalite a tie z novších filmov (aj z tohto roku). Btw. pozerateľná kvalita pre mňa znamená lepšie ako natočené z kina. Otvor fórum »
22. 6. 2012 16:39
1
Brigady cez centrumprace. eu
Zdravim, chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s brigadami pre studentov v zahranici cez centrumprace. eu, resp. sa opytat, ake skusenosti mate s ponukami na tejto stranke. Dakujem Otvor fórum »
22. 6. 2012 16:21
13
Dobrý darček?
Kamoška zajtra oslavuje 15tku - väčšia oslava, veď 15. Zatiaľ som jej kúpila tunel (ktorý neviem, či bude môcť nosiť - jej mama má niečo proti aj keď ona už má dosť roztiahnuté ucho) a plánujem jej... Otvor fórum »
22. 6. 2012 15:54
26
Pozná niekto dobru komediu ktora neni iba o sexe a o grcani ale co je vtipne
napriklad horuce strely :D Otvor fórum »
22. 6. 2012 15:48
16
Prosím baby, chalani poraďte mi. Ja som už naozaj v koncoch.
páči sa mi jeden chalan z našej partie... už dlho sme kamaráti ale ja som až teraz k nemu začala cítiť niečo viac... viac krát sme si o tom písali a dozvedela som sa že on cíti to isté ku... Otvor fórum »
22. 6. 2012 15:36
18
Hair Studio
Odporucam toto kadernictvo: http://kadernictvo-bratislava. sk/ Som nadmieru spokojna s vysledkom. Otvor fórum »
22. 6. 2012 14:47
52
Problémy s mojou výškou.
Ahojte Potreboval by som poradiť s problémom. Meriam 172cm a vážim 120kg. Lenže podľa tabuliek by som mal vzhľadom na svoju váhu, merať cca 2, 2m. Čiže to znamená že mám asi nejaké... Otvor fórum »
22. 6. 2012 14:43
23
Seriály v angličtine
Čaute, chcem sa vás spýtať, kde pozeráte seriály v angličtine online s eng/cz titulkami (Priatelia, Big bang theory..). Nemôžem nič nájsť, tak mi napadlo, že vy to budete určite vedieť ; ) Otvor fórum »
22. 6. 2012 14:43
17
Pomarančová koža
Ahojte dievčatá, ktoré máte skúsenosti s tzv. pomarančovou kožou, podarilo sa vám s tým niečo robiť? Teda aspoň čiastočne sa jej zbaviť..zmenou stravy, cvikmi, masážami, krémami a pod. ? Mám to zdedené a nemám... Otvor fórum »
22. 6. 2012 14:36Aky je pohovor na ing štúdium biotechnológia na Fbp v Nr?
Som 2 roky na materskej a pôjdem na jeseň nazad do školy tak mam trochu stres, že ako budem zvládať?Dajte niekto info ako to prebiehalo hmm Otvor fórum »
22. 6. 2012 14:35
17
čo robíte keď máte zlú náladu?
- počúvam tvrdú muzičku a pekne nahlas! nech aj susedia vedia
- sladkosti, chipsy, čokoládka poďte k mamičke/ockovi!
- zaľahnem do postele a spím...a spím...
Ďalšie možnosti »
22. 6. 2012 14:32- sladkosti, chipsy, čokoládka poďte k mamičke/ockovi!
- zaľahnem do postele a spím...a spím...
Ďalšie možnosti »
štúdium na VŠ a SPF
Máte niekto skúsenosti s pôžičkovým fondom SR ? Je to super vec alebo blbá byrokracia s veľkým úrokom ? ( http://www. spf. sk/ ) Otvor fórum »
22. 6. 2012 14:32
4
Prijatie na školu
Bola som prijata na strednu skolu. moze sa stat ze ma tam nezoberu kvoli o 2 stupne zhorsenej znamke na vysvedceny? ... stalo sa vam to niekedy? ze na polrocnom ste mali 1 a na koncorocnom 3? alebo... Otvor fórum »
22. 6. 2012 14:32
6
FB - nastavenie súkromia
Dá sa niekde nastaviť, aby sa (niektorým) mojim priateľom na FB nezobrazovalo, že som komentovala/označila "páči sa mi to" príspevok nejakej skupiny/status nejakého priateľa.. veľmi by som bola vďačná.. (až keď sa to vlastne dá) Otvor fórum »
22. 6. 2012 14:24
12
Letna brigada v zahranici
Zdravim, neviete niekto o dobrej praci/agenture, ktora sprostredkuvava pracu v zahranici ( povedzme, ze Rakusko/Nemecko/Cesko/barskde ). So solidnou placou, co sa tyka prace, je jedno aka, predpokladam, ze aj tak pojde o... Otvor fórum »
22. 6. 2012 14:09
42
Ktory typ ankiet/for vam najviac lezie na nervy?
a tiez, ktore sa tu podla vas najviac opakuju? Otvor fórum »
22. 6. 2012 13:28
1
EURO 2012
Na tejto stranke najdete listky na predaj : http://www. futbalovezajazdy. sk/ Najdete tam aj vela inych zaujimavych veci. Otvor fórum »
22. 6. 2012 13:15