Diskusie - 4011. stránka fóra
22
Profil na pokeci 2- radi telefonujete s cudzimi ludmi?
ked vam nejaky chlap (alebo baba) chce po 4 spravach zavolat, prehovorí vas k tomu a potom ked Vam vola, zdvihnete ten telefon? po prípade, uz sa vam to stalo , ze ste takto volali a niekto... Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:51
64
Sex na verejnosti
tak dam tu taku blbu otazku ale tak zaujima to... aky mate na to nazor a ci by ste boli schopny neco take urobit ci sa to uz stalo... ps- normalne seriozne sa pytam a ne od... Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:47
22
Zmena zubára alebo nie ?
Nazdar mám taký problem že pri konzumovaní cukríku sa mi odlomila polovička dolnej stoličky , navštívil som ho a len mi to zbrúsil (platil som 10€ pritom to nieje súkromný zubár) a ma objednal na ďalší termín čo... Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:44
117
Pri akych prilezitostiach si spomeniete na Boha?
Pri akych prilezitostiach si spomeniete na Boha? Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:33
24
Môže znižena známka nejak ovplivniť prijatie študenta na vysoku školu?
Tento rok dostanem 2 zo správania. Chcela by som vedieť, či to môže nejako ovplyvniť moje ďalšie štúdium. Poraďte prosím... Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:13
18
Ahojte,,. môžem ohluchnúť alebo oslepnúť ked si dám piercing do chrupavky . ???
Ahojte... môžem ohluchnúť alebo oslepnúť ked si dám piercing do chrupavky . ??? Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:06
5
Hotelová VŠ v Prahe!!!
Študenti alebo budúci študenti VŠ HOTELOVEJ V PRAHE HLÁSTE SA!!! :)) Otvor fórum »
28. 6. 2012 21:05
10
Je tu niekto, koho prijali na stavebnú na STU, PSA tento rok??
... ak hej, chystáte sa na niektorý z prípravných kurzov v septembri?? Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:59
16
Čo robíte ak nerozumiete slovám v cudzojazyčnej knihe?
Snažíte sa domyslieť si jeho význam, vykašlete sa naň, nájdete si ho v slovníku a dúfate, že si ho zapamätáte, napíšete si a preložíte ho na nejaký papier a vrátite sa k tomu (snažíte sa ho... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:49
47
Chcem ho spat
Je to trosku davnejsie ..:( Chodila som s jednym chalanom strasne sme sa milovali no raz ked sme boli pohadany som ho opitá podviedla ..:/ .. A tym som mu strasne ublizila este tyzden po rozchode chcel nas vztah zachranit... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:44
7
čistokrvné morčiatka
Ahojte, mňa by len zaujímalo či ste o čistokrvných (ušľachtilých) morčatách počuli. Na Birdz som len krátko, ale myslím že je tu dosť smutných birdzákov, ktorý nemôžu mať zvieratko. Psa rodičia nedovolia, ... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:43
10
Podnikovohospodarska fakulta ueba vs ekonomicka fakulta tuke
studuje niekto na niektorej s tychto fakult? ste stam spokojný?ake su podla vas ich plusy, minusy. odporucili by ste studium na niektorej z tychto fakult? ktora má podla vas lepsie uplatnenie? Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:39
44
Ako zistíte, či ste ľuďom sympatickí? Či vás majú/nemajú úprimne radi?
Ahojte :) Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Na prvý pohľad to možno vyzerá trochu divne..tá otázka, ale možno ste už niekedy mali pocit, že daná osoba sa s vami "akože" normálne baví ale nevedeli... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:27
9
Crystal castles?
poznáte? páčia sa vám? a ešte jedna otázka.. aké pocity vo vás vyvoláva táto ... skladba: ? (btw, mne sa to nepáči vôbec ale tie komentáre s like-ami čo ja viem..) ... Otvor fórum »
28. 6. 2012 20:02
- Nezabil/a by som ho, ale dohovoril/a, nejako ho ovplyvnil/a
- nie
Ďalšie možnosti »