Diskusie - 4000. stránka fóra
52
Priťahovanie
Poznáte ten pocit? Niekto koho ste si doteraz ani len nevšimli(možno preto že vás na prvý pohlad vôbec nezaujal) sa vám z ,,ničoho nič´´ začne velmi páčiť možno to ani nie je jeho výzorom (pretože to zrovna nie je váš... Otvor fórum »
1. 7. 2012 23:09
8
Anglina
prosím to tu naozaj nie je nikto mi preložiť jednu vetu z AJ? ja sa učím NJ a z angliny neviem veľa.. plís TS (áno... Otvor fórum »
1. 7. 2012 22:53
13
Pehy
V lete sa z mojej, inak celkovo čistej pleti s pár pehami na nose stáva doslova pehavý zázrak... Asi je to spôsobené slniečkom. Ale chcela by som sa spýtať, či nepoznáte nejaký taký "recept" na pehy,... Otvor fórum »
1. 7. 2012 22:45
11
Keď idete niekam preč a mobil máte na nabíjačke tak:
- ho proste odpojím z nabíjačky a idem kam potrebujem
- počkám kým sa donabíja a potom idem kam potrebujem
- idem von bez mobilu, nechám ho nabiť
Ďalšie možnosti »
1. 7. 2012 22:44- počkám kým sa donabíja a potom idem kam potrebujem
- idem von bez mobilu, nechám ho nabiť
Ďalšie možnosti »
35
Ste teraz spálený?
- áno, som, sakra
- som neni, dával som si pozor
- nie som, lebo som bol celý deň dnu
Ďalšie možnosti »
1. 7. 2012 22:31- som neni, dával som si pozor
- nie som, lebo som bol celý deň dnu
Ďalšie možnosti »
8
Ocot na spalenu pokozku
Mate niekto odskusanu tuto recepturu? :D ako biely jogurt doma nemame ale volakde som citala, ze na spalenie je dobry ocot a vraj sa po tom nesupe koza a tak, skusali ste to? Funguje to? Vopred dakujem za... Otvor fórum »
1. 7. 2012 22:27
6
6
Mobile phony
Da sa zbavit utopeneho nefunkcneho telefonu este niekde za nejake drobne :) , ? v bazari vraj nie.. alelo len sluchatok, nabijacky s balenim a pod. ? To uz sa da len recyklovat ci co Otvor fórum »
1. 7. 2012 20:59
25
Pivo/Kofola - Mlyny v BA
Som na intraku na Mlynoch a nikoho tu nepoznam (skoro nikoho). Nejde niekto na 2 piva alebo dve kofoly napriklad do Kukiho alebo do ineho stokoveho podniku na Mlynoch? Nudim sa.... Otvor fórum »
1. 7. 2012 20:21
99
19
čo cez prázdniny ?
Poradte nejaké dobre výletiky, dovolenky, festivaly :D čokoľvek na prázdninovúú nudu Otvor fórum »
1. 7. 2012 19:58
4
Ahojte mám nový letný mix :)
Ahojte ludia konečne som urobil letný mix na ktorý ste čakali budem rád ak my dáťe odber na channeli lebo chystám aj dalšie veci :) takže tu je link na mix: http://www. youtube. com/watch?v=QFzSmlbmMC8 a ešte k tomu vytvoril som... Otvor fórum »
1. 7. 2012 19:58
56
Najrajsie dievca na birdzi hlasovanie!!! (foto v 1. komente!)
forte##klaudiqaaa##majusssska##nicolkaa##cicatrix##jessica##hoperpohroma Otvor fórum »
1. 7. 2012 19:46
41
Čo sa mi viac hodí?
Mám mať ofinu či nemám mať ofinu? Rozmýšľam že si ju dám ostrihať ale ešte sa pre istotu spýtam na názor ostatných :) http://www. birdz. sk/webka/lala115/fotoalbum/bez-nazvu/699690-foto. html Otvor fórum »
1. 7. 2012 19:38
13
Intráky v BA
poradte nejake dobre moznosti ubytovania v BA, z roznych mi totizto odpisali, ze najskor si ubytuju svojich, az potom cudzich......a cena mojho intraku sa mi zda privysoka :( Otvor fórum »
1. 7. 2012 19:13
34
Ak by si,,.
Ak by si mohol zmeniť LEN JEDNU vec na celej zemi (globálne).. Aká by to bola? Otvor fórum »
1. 7. 2012 19:09
47
S akou farbou vlasov sa vam pacia najviac baby??
1. 7. 2012 19:01
8
Gupky-pôrod
Ahoj.. dnes rano ked som sa zobudila tak som zistila ze v akvarku mam jednu malu gupku. Ze nejaka moja gupka bola kotna som si ani nevsimla.. samicu som hned oddelila a dala do mensej sklenenej nadobky ale ona... Otvor fórum »
1. 7. 2012 18:51