Diskusie - 3997. stránka fóra
24
Vážny problém
Mám taký vážny problém a síce, že 10 minút po tom ako ma ukojil môj priateľ som mal taký zvláštny mazľavý, priesvitný a smradľavý výtok z cikule. Neviete či to je normálne alebo by som sa mal... Otvor fórum »
2. 7. 2012 17:01
38
Poznáte čo robili (zamestnanie) vaši starí rodičia?
2. 7. 2012 16:41
12
Zápis na 2 VŠ
Čo sa stane ak sa zapíšem na viac vysokých škôl a teda koncom augusta dám vedieť, že moj zápis ruším? (Za predpokladu, že by som zaplatila aj štud. preukaz) Chorá otázka, ... Otvor fórum »
2. 7. 2012 16:38
69
Kto je najlepší Birdzák podľa vás?
Minule tu bolo fórum o najkrajšej Birdzáčke, tak teraz si dajme najlepší Birdzák... :D ... Otvor fórum »
2. 7. 2012 16:09
7
Lekarska fakulta ostrava
ahojte... neviete nahodou kolko bodov stacilo na prijatie na medicinu v Ostrave? Otvor fórum »
2. 7. 2012 15:50
1
Fórum bez nadpisu
Zdravim! Hladame scenaristu pre 3D adventuru. Zatial toho moc nemame hotoveho ale to co je hotove sa da najst tu: http://adanys. tym. cz/postava/WebPlayer. html (je to ukazka animacie postavy a toho ako... Otvor fórum »
2. 7. 2012 15:28
115
Ktoremu birdzakovi mate 100chuti povedat:
- ďakujem - prepáč - mám ťa rád / rada - hybaj niekam - skap - s tebou nikdy nie je nuda - nezabudni, na... (doplň podľa... Otvor fórum »
2. 7. 2012 15:27
2
UNIPO - PF pedagogika mentálne postihnutých
Napíšte mi niečo o tom štúdiu. Náročnosť, spokojnosť s vyučovaním, s profesormi, atď....Predmetov som si všimla je tam dosť , síce neviem posúdiť náročnosť... ale k čomu je tam japončina? to by nebolo lepšie dať... Otvor fórum »
2. 7. 2012 15:21
3
Štúdium v anglickom jazyku.
Rozmýšľam nad tým, že si dám prihlášku na ucm - vzťahy s médiami, štúdium je v anglickom jazyku, chcela som len vedieť či je ťažké presedlať z stredoškolskej angličtiny ktorá je pár krát za týždeň na vysokoškolskú... Otvor fórum »
2. 7. 2012 15:20Imperio club kamenica , kto bol napíšte ako ste s tým spokojný a (kolko miestne dodávky jazdia)?
imperio club kamenica , kto bol napíšte ako ste s tým spokojný a (kolko miestne dodávky jazdia)? Otvor fórum »
2. 7. 2012 15:10
17
Masturbovanie
ahojte už ste si niekedy chalani masturbovali pred zrkadlom, že vás vzrušuje váš vlastný vtáčik? Otvor fórum »
2. 7. 2012 15:00
32
Ako mam posilnovat svalstvo na hrudy
Caute rozhodol som sa zacat posilovat aj posilujem len neviem ako mam zvacsit svalstvo na hrudy nevedel by mi tu niekto podrobne popisat navod na niaky cvik? Otvor fórum »
2. 7. 2012 14:49
- nie
- casto
Ďalšie možnosti »