Diskusie - 3990. stránka fóra
10
Kvalitná učebnica francúzštiny
Neviete mi niekto poradiť učebnicu francúzštiny, kde by bola vysvetlená gramatika ale aj cvičenia k tomu? Niečo pre pokročilých, niečo ako grammar in use v angličtine, hlavne aby to bolo kvalitné a aby to nebolo OUI :D Otvor fórum »
4. 7. 2012 17:00Film na večer
Zdravím, chceme si pozrieť večer nejaký film, no neviem aký. Ak nejaký dobrý pozáte, pls. napíšte. Je jedno aký ale určite nie dokumetnárny alebo romantický. Môže byť aj horor. A pls. ... Otvor fórum »
4. 7. 2012 16:54
11
14
Stretli ste sa s prípadom, že,,.
... že by v 2 a viac ročnom vzťahu chalan konštantne podvádzal svoju frajerku s náhodnými známosťami, mal doslova hárem zaľúbených "fanyniek", udržiaval platonický a neskôr neplatonický vzťah s babou ktorá o všetkom vedela, vyslovoval slová milujem... Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:39
5
Prekladateľstvo/Učiteľstvo
Ahojte, neviem sa rozhodnúť na akú Vš mám ísť. či na anglický jazyk a kultúra na pf v nitre alebo na učit. nemčiny na ff do nitry. nemčinu viem síce lepšie, ale nechcem byť učiteľka. A... Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:39
20
Ako si zvacsit penis?
Ahoj mam 10 rokov a penis dlhy 19cm ale chcem vacsi podla mna je este moc maly neviete nejake rady ako si ho zvacsit? Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:28
17
Ako si mam najst kamaratky v neznamom meste ?
Ja viem mozno cudna otazka ale idem sa na buduci rok stahovat do BB a mam trosku obavy z toho ci si tu najdem kamosky. :) Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:21
20
Ked ste boli prvykrat u rodicov partnerky-partnera, dali ste im nejaku pozornost?ak ano aku
co sa patri..alebozeby uz to vyslo z mody taketo moresy?kyticka..cokoladka alebo tak... pozornost pri prvom predstaveni sa Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:17
9
Kto bol v Terchovej?
Ahojte, mám ísť v nedeľu do terchovej na 1 týždeň, viete mi poradiť niekto koľko by som si mal zobrať € a aké sú tam ceny, prípadne čomu by som sa mal vyhnúť, budeme bývať v chate Václav, prípadne niečo... Otvor fórum »
4. 7. 2012 15:16
49
Otvorte šuplík ktorý je ku vám najbližšie
Otvorte šuplík ktorý je pri vás najbližšie a môžte samozrejme opísať jeho obsah (rofl) :D Môj : foťák , starý nový čas , vreckovky :) Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:57
10
Ako sa da hrat GTA: SAN ANDREAS multiplayer ???
musim mat nainstalovanu GTA a ked hhej tak aku multiplyaer alebo normalnu prosim poradte . a mohli by ste mi napisat aj posrup prosim :) Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:38
51
Váš názor-súkromné školy
Aloha ludiaa ... zaujimalo by ma , ze co si myslize o sukromnych skolach ? ... Co si myslite ? Su ohladom vzddelania v niecom lepsie /horsie ? Alebo je to individualne ? Pretoze ked som tu... Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:36
36
Kamoska chce dieta, mam ju v tom podporovat?
je to moja dobra kamoska, obcas sice trochu sibnuta, ale to k tomu patri :). dnes sme si chvilku pisali a ona mi prezradila, ze by chcela mat dieta. na tom by nebolo nic zle,... Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:28
50
Bojím sa sama seba
furt mi sestra vraví čo v noci dorábam, proste asi som námesačná :D minule mi vravela, že som sa v noci z ničoho nič postavila šla do stredu izby a spadla som... ja som si pamätala... Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:28
12
Ktorý intrák v nitre je najlepší ?
ľudia, prosím poradte, chcem si zajednat uz intrák a chcem vediet, ktory je relativne najtichsi , najslusnejsi, blizko UKF FF , niekde v centre ..ktory je relativne cisty a pod..lebo mame moznost si vybrat .. ... Otvor fórum »
4. 7. 2012 14:03