Diskusie - 3985. stránka fóra
10
Fotky na ktorých som označená - FB
Viete mi poradiť kde sa dá nastaviť aby nikto nevidel fotky na ktorých som označená? Viem že sa to dá odznačiť alebo že to najprv musím schváliť ale ja to chcem tak aby to nikdy nikto nevidel. ... Otvor fórum »
5. 7. 2012 23:08
45
FEM SPU
Robila som prijímačky 21. 6. , ale ešte mi nič nedošlo. Vám už niečo došlo?? Už chytám nervy :( Otvor fórum »
5. 7. 2012 22:55
42
Na ktorom z tých miest na obrázkoch v 1 komentári by ste boli RADŠEJ?
- na tom, ktorý je na obrázku číslo 1
- na tom, ktorý je na obrázku číslo 2 ( s tým, že môžete ísť aj dovnútra)
- na tom, ktorý je na obrázku číslo 3
Ďalšie možnosti »
5. 7. 2012 22:52- na tom, ktorý je na obrázku číslo 2 ( s tým, že môžete ísť aj dovnútra)
- na tom, ktorý je na obrázku číslo 3
Ďalšie možnosti »
19
Odkaz na externý disk
Vedel by mi niekto pomôcť? Snažím sa vytvoriť odkaz/prepojenie na ntbu na externý disk aby som mohla dáta zálohovať dáta aj v ntb ale aj na HDD súčasne, no po odpojení HDD odkaz nejde otvoriť - potrebujem nejaký priečinok... Otvor fórum »
5. 7. 2012 22:45
14
Súbory ISO
Ako sa daá okrem nera preiezť cd na formát súboru na ISO? V neru mi to neodporučaju a nero vo viste zmatkuje. Vďaka skúseným. Otvor fórum »
5. 7. 2012 22:44
7
Otázky na opačné pohlavie
Čaute. :D S jedným chalanom som sa dohodla na hrave "otázka-odpoveď", čo znamená, že sa striedame v podávaní otázok a odpovedaní si na ne. Avšak, on vždy vytasí nejakú zákernú... Otvor fórum »
5. 7. 2012 21:58
34
Pre HP nadšencov (fanatikov?)
(HP -t. j. Harry Potter) Vaše obľúbené zaklínadlo ? (myslím že to tu ešte nebolo, ak bolo tak pardon) Otvor fórum »
5. 7. 2012 21:45
7
19
Keby som bol/a slávna osobnosť bol/bola by som
- Kontroverzný/á (v čom ? )
- Škandalózny/a (v čom? )
- Taký/á normálny/a, asi by sa o mne veľa nepísalo
Ďalšie možnosti »
5. 7. 2012 21:19- Škandalózny/a (v čom? )
- Taký/á normálny/a, asi by sa o mne veľa nepísalo
Ďalšie možnosti »
3
Priatelke sa prehnane paci moj penis
Caute, Mam taky problem ze moja priatelka ma prehnany zaujem o moj penis. Stale ho musi drzat v ruke a honit mi. Mna to uz zacina boliet. Minule mi dokonca pobozkala penis akoby... Otvor fórum »
5. 7. 2012 21:16
8
Brno alebo Olomouc?
neviem sa rozhodnut medzi studiom mediciny v brne alebo v olomouci? ake mate skusenosti? (ucenie, intraky, ..) Otvor fórum »
5. 7. 2012 21:16
22
Krása a atraktivita - čo vám dáva (poprípade čo vám vzala)
Krása a atraktivita - čo vám dáva (poprípade čo vám vzala) Otvor fórum »
5. 7. 2012 21:10
29
Agresívny kocúr.
Ahoj. Máme už asi rok kocúra. Len nevieme si s ním rady. Horko-ťažko sa dá pritúliť, aj to málokedy. Na mamu zaútočil viac krát a doškrabal ju dosť do krvi. ... Otvor fórum »
5. 7. 2012 20:51
4
Prefarbenie z červenej na svetlo hnedu??
Ahojte baby, nemáte skúsenosti z prefarbením sa z červenej na svetlo hnedú?? pôjde to vôbec?? ďakujem ... :) Otvor fórum »
5. 7. 2012 20:23
1
Gél na prírodné nechty - doma
keďže mám doma UV lampu, ktorú nikto nepoužíva chcela by som ju využiť a robiť si doma nechty akurát že v tom nemám moc skúseností. Chodila som na gélové nechty, ale ja si chcem nanášať gél na... Otvor fórum »
5. 7. 2012 20:22
20
Co zarucene rozpali vasho partnera/ku,,. ?pri predohre,,pritom atd,,.
date tipy a triky a inspiracie... Otvor fórum »
5. 7. 2012 20:17