Diskusie - 3979. stránka fóra
8
Mate niekto americkeho stafforda? Potrebovala by som radu na zaciatok,,.
Precitala som toho o nom dost, ale nenasla som konkretnu radu. Amstaff je uvadzany ako pes nevhodny pre chovatelov-zaciatocnikov, co ja som. Myslim, ze by som ho dokazala vychovat pevnou rukou, na druhej strane... Otvor fórum »
7. 7. 2012 22:43
4
Zvoní budík, je tu nové ráno
co ist robit ked som pred chvilou vstal, hmm? Otvor fórum »
7. 7. 2012 22:25
31
Ako sa ochladzujete v tomto teple?
Teda okrem klimatizácie či ventilátora :D nejaké tie tipy a triky na ochladenie sa :) Otvor fórum »
7. 7. 2012 22:03
31
Facebook Zrušenie
Mám dilemu, či zrušiť FB alebo nie. Už som ho raz zrušil, ale znovu som ho obnovil.. Tak čo zrušiť alebo nie? Poradíte niečo? Otvor fórum »
7. 7. 2012 21:40
4
Váš názor na knihu "Môj príbeh z háremu"
Ahojte. Čítali ste knihu "Môj príbeh z háremu"? Čo si o nej myslíte? Otvor fórum »
7. 7. 2012 21:19
3
Fifty shades of grey
Momentalne best-selling erotic fiction v USA (15 mil. ) a UK (3 mil). Citali ste to niekto? Co si o tejto knihe myslite, ake su vase dojmy? Otvor fórum »
7. 7. 2012 21:06
20
Pači sa vam serial Teoria velkého tresku" ??
Podla mna je to jeden z najlepsich serialov ake som videla. Čo vy na to??? Ako vnimate postavy???? Kto sa vam z nich najviac paci???? Otvor fórum »
7. 7. 2012 21:03
9
Môžu mať zvieratá cievnu príhodu?
Konkrétne môj zajačik, povedal mi o tom vet lebo nevedel čo mu je. Neviem do nej dostať jedlo, všetko sa učí odznova, piť pije iba nasilu. Ďakujem za rady. Ak mal niekto podobný problém... Otvor fórum »
7. 7. 2012 20:49
9
Na počiatku bolo koleso
Prosim vas neviete kde stiahnem tuto knihu zadarmo? Google som skusala ale nic som nenasla. Otvor fórum »
7. 7. 2012 20:07
32
Čo si o tom myslíte ?
Už v piatok vystúpi Axel Rose a jeho "nová" skupina Piešťanoch čo si myslíte o vstupnom? 60€ pre VIP najbližšie k pódiu??? ; ) Vzhľadom nato že jeho skupina sa už neskladá z pôvodnej zostavy jediný ostal... Otvor fórum »
7. 7. 2012 19:28
7
Nazov francuzskej pesnicky
Ahojte..takze strasne by som bola rada keby ste mi pomohli najst jednu piesen. A nechytajte sa hned za hlavu, lebo na nazov kazdej anglickej pesnicky alebo casto hranej si najdem v pohode..ale tato je francuzska, taka rychla,... Otvor fórum »
7. 7. 2012 19:18
22
Zasnúbenie
Kedy je podľa vás najlepší čas zasnúbiť sa ? Stačí podľa vás cítiť, že prišiel ten čas alebo to treba brať viac z materiálneho hľadiska... zabezpečenie po finančnej stránke, doštudovanie, stabilné zamestnanie ? :-) A ako... Otvor fórum »
7. 7. 2012 19:08
15
Otázka pre chalanov
Kedy hovoríte, že s nou máte vztah (nie kamarátsky) ? Až ked sa zalúbite či od prvého bozku ? Alebo ? Otvor fórum »
7. 7. 2012 19:08
11
Vaše nápady
vo vzťahu dvoch ľudí ak sú dlhšie spolu poznajú čo sa im navzájom páči, čo na nich zaberá, no časom však môže prísť k "ohranosti" a nude preto je treba skúšať a objavovať nové veci čo sa zapáčia... Otvor fórum »
7. 7. 2012 18:56