Diskusie - 3972. stránka fóra
8
FiF UK BA tlmočníctvo a prekladateľstvo
prosiim komu už prišla domov obálka?? potrebujem vedieť tie klucove datumy lebo nie som doma a či nahodou niečo neprepasnem... nejake prihlasovanie sa..zapis..abo potvrdenie abo neviem čo..hocičo... napište mi to tu prosim dakujem :) Otvor fórum »
9. 7. 2012 22:34
10
Nejde tu niekto študovať Britské a americké štúdiá do KE na UPJŠ??
Ak áno, tak píšte TS, mám na predaj takmer všetky knihy potrebné do prvého ročníka Bc. kľudne sa môže dohodnúť, že ich predám až v septembri, aby ste mali istotu, či ich budete potrebovať... Otvor fórum »
9. 7. 2012 22:02
9
Najlepšie tetovacie študio v nitre ??? (a kde sa da dať tetovanie hennou) ??
cehm tetovanie a potrebujem pomoc kde sa da tetovať hennou !!!! ake je najlepšie tetovacie studio v nitre alebo nejkeho odbornika ??? vopred dakujem :) Otvor fórum »
9. 7. 2012 21:56
16
Programovanie hier
Zdravím, som začiatočník v programovaní a chcem vytvoriť vlastnú jednosuchú hru. nepoznáte niekto nejaký program na tvorbu hier ? Stačí úplne jednoduchý, má to byť hra na typ Mravenci. Ďakujem Otvor fórum »
9. 7. 2012 20:59
111
Ked sedite v zadu v aute
priputavate sa? prip. dostal dakto uz pokutu za to , ze nebol priputany? mna to strasne vadi a nvm si nato zvyknut :D Otvor fórum »
9. 7. 2012 20:49
1
SjF Zilina
caute, kto ste boli na zapise na Strojarske Technologie (1. roc bakalar) na Zilinskej Univerzite?? chcem vediet, koho budem mat spoluziakov :D Otvor fórum »
9. 7. 2012 20:49
2
HDMI - slabý zvuk
Podarilo sa mi prepojiť ntb s LCD TV cez HDMI (4) kábel, žiaden problem nebol až nato že mam príšerne slabý zvuk, to že ho zmenim na ntb neovplyvni zvuk vysielaný z TV, poradte čo robiť? pripojiť... Otvor fórum »
9. 7. 2012 20:06
70
18
UNIPO Prešov chystáte sa na intrák či na privát?
chystáte sa na intrák či na privát? ... idem do prváku a neviem sa rozhodnúť čo je lepšie.. tak pár názorov by mi hadam pomohlo :) Otvor fórum »
9. 7. 2012 19:55Neviete kde sa dá objednat Acqua solare cez internet v SR???
neviete kde sa dá objednat Acqua solare cez internet v SR??? Otvor fórum »
9. 7. 2012 19:40
4
PORUCHA: Momentálne nie je možné načítať tvoj profil. Robíme všetko preto, aby sa čoskoro zjavil.
Vo všetkých profiloch! Čo sa to deje? :O:O Otvor fórum »
9. 7. 2012 19:09
19
Sony vs Lenovo
Vedeli by ste mi prosím pomôcť? Neviem sa rozhodnúť medzi http://www. alza. sk/lenovo-thinkpad-edge-e325-cerny-1297-3gg-d277153. htm#popis http://www. electroworld. sk/product/pocitace/notebooky-netbooky-komplet-sortiment/LNS10014756 Otvor fórum »
9. 7. 2012 19:03
7
Pri záujme o prácu:
- je lepšie prísť osobne a informovať sa
- teraz frčí e-mail, pozerať si internetové stránky s ponukami práce a tak si poslať
Hlasuj »
9. 7. 2012 18:53- teraz frčí e-mail, pozerať si internetové stránky s ponukami práce a tak si poslať
Hlasuj »
71
Aký máte názor na to, že dnes stiahli z trhu VIFONky?
A paradoxne nie kvoli konzervantom alebo iným prísadám, ale kvoli tomu, že majú v naźve bravčové(slepačie, krevetové) a pritom neobsahujú mäso...... Podľa mňa každému bolo aj tak jasné, že neobsahujú mäso... http://www.... Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:52
7
Trnavská či UCM ?
Chcela by som si poslať do druhého kola na filozofiu na jednu z týchto vysokých škôl. Preto sa Vás ktorý tam študujete alebo niečo o tom viete pýtam ktorá je lepšia na ktorú si poslať tú prihlášku. Neriešte... Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:41
2
FCHPT - odbory, rozvrhy
vie mi niekto poradit, aky casovo narocny je rozvrh hodin ale iba na odbore Medicinska chemia fchpt???? 1. rocnik, bakalar, a je to tazsi alebo lahsi odbor ako tie ostatne? mate niekedy volno, kratsie vyucovanie, ... Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:36
4
Stredoškolský internát
Zdravím..Mám na vás len jednu otázku..Dal by sa stredoškolský internát vybaviť hocikedy počas školského roka, alebo je to možné len cez prázdniny? Ďakujem :) Otvor fórum »
9. 7. 2012 18:34