Diskusie - 3952. stránka fóra
Všo v praze, obor informatika v cest. ruchu a Všh, Management destinace cestovního ruchu
Ahojte, hľadam si vysku a zaujimalo ma, kto studoval tieto 2 obory. Zatial sa mi najviac pozdavaju. Ale rada by som sa dozvedela od studentov aka je realita na tychto skolach. Som zo Slovenska tak... Otvor fórum »
15. 7. 2012 11:15
5
Aké máte skúsenosti s Biorezonanciou?
Chcel by som sa vás spýtať, aké máte skúsenosti s biorezonanciou? Či to už pozitívne alebo negatívne. Počul som, že vraj to pomáha pri odvykaní od fajčenia pri liečbe alergií a podobne. ... Otvor fórum »
15. 7. 2012 10:55
15
IPhone 4 - problém
Dobrý deň, Potreboval by som odblokovať iPhone 4, kto mi poradí? + Ako idete odblokovať mobil tak priateľka si tam dala heslo a zabudla ho ako ho zistím ? alebo ako to zruším aby... Otvor fórum »
15. 7. 2012 09:44
6
Letné ubytovanie na intraku -Mlyny BA
Ahojtee... chystám sa v pondelok ubytovať na Mlynoch kôli brigádičke:) Myslíte že je to najlacnejšie riešenie v BA alebo su ine intraky lepšie? Nenájde sa tu človek čo je tam práve ubytovaný? zišla by sa mi nejaká ukecaná osobka... Otvor fórum »
15. 7. 2012 09:32
9
Chodí niekto na UKF v Nitre, na históriu a výchovu k občianstvu???
:) ako tam je? :) Otvor fórum »
15. 7. 2012 09:31
65
Ako dlho trval Váš úplne prvý vzťah?
Ako dlho trval Váš úplne prvý vzťah? Otvor fórum »
15. 7. 2012 06:29
14
Dajte si víno
ja si ho davam teraz a je mi dobre :) biele vino ... a viem ze jebnuta distkusia a ze to jebe aj mne ale nevadi :D Otvor fórum »
15. 7. 2012 02:51
9
Filozofická fakulta UK, sociológia
Koho zobrali? Prišiel už niekomu aj papier, či to viete len z internetu? neviete náhodou, kolko ludí sa tam hlásilo? Otvor fórum »
15. 7. 2012 01:29
23
Da sa zrusit BIOS??
cawte uz to nevydrzim vzdy ked hram sa mi to vypne a potom ze temperature 90D system bios battery aleert ako zabranit prehrievaniu alebo jak to zrusit nebudem kupat ziadne chladiace cipy dikyy Otvor fórum »
15. 7. 2012 00:24
15
Mame ostat kamarati ?
No chodila som s jednym chalanom s ktorym sme boli najlepsi priatelia. Ja som mu asi pred troma mesiacmi povedala ze ho lubim, ale on vtedy lubil moju najlepsiu kamaratku. Asi teraz, o tri mesiace mi... Otvor fórum »
15. 7. 2012 00:17
37
Aký je váš názor na rozdvojený jazyk?
- Je to úplne mega, chcem to.
- Mám, a stále je to úplne mega.
- Mám a ľutujem to, že som to urobil/a.
Ďalšie možnosti »
14. 7. 2012 23:50- Mám, a stále je to úplne mega.
- Mám a ľutujem to, že som to urobil/a.
Ďalšie možnosti »
16
Aký je váš najobľúbenejší akčný herec a herec, ktorý stvárňuje záporákov?
Môj Bruce Willis a ako záporáka mám rád Garyho Oldmana. Otvor fórum »
14. 7. 2012 23:37
6
Kniha o Pop music
Nepozná niekto nejakú knihu o Pop-e? nie populárnej hudbe ale Pop ako hudobný štýl..uz som aj na google hladal ale nič :/ diky za vsetky rady . . Otvor fórum »
14. 7. 2012 22:35